Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benmde trombofili panellermde sıkıntı var ilk denemeden sonra yaptrmştk testi. İlkinde coraspin kullanmıştm tedavi sürecinde. 2.ye başlamadan test yaptrdk doktorm iğne kullanıcaz transferden sonra dedi. Ama ben doktorumu değitrdm o iğneye gerek yok dedi. Ben biraz üsteleyince bence gereği yok ama sen ısrar edyrsn ozamn coraspin kullanma dedi. Yani ikisini birlkte kullanmamı istemedi. Ama ben coraspinde içtim. Birgün iğnem bitti farketmedm pazara denk geldi bende doktrun söyledğini düşünerek bi günden bişey olmaz dedm ve 2 gün üstüste iğnemi vurulmadım. Tam da o dönemde bebişim gelişimini durdurmuş. Sebeb o mudur bilmyrm ama vicdanm rahatsz edyor beni. Yani demem o ki iğne çok önemli arkadaşım

Canım çok sağol. Bu konuda içim çok dolu nedense. Resmen test yapılsın diye doktora yalvardım. Sürekli ailenizde varmı yoksa gerek yoka getirildi. Sanki bütün aile bireylerinin herkes herşeyini biliyor. Benim bir tüp bebek denemem birde kendi hamileliğin kimyasal oldu. Dış gebelik yüksek değerlere çıkınca böyle bir sorun olamaz beslendi dediler. Ancak sorun varmış. Geçmişe dönük acaba, keşke deyip uzulmek istemiyorum ama eldende bir şey gelmiyor. Şimdi doktor coraspirin yeter sonra iğneye geçilir dedi ama ben kimi duysam sendeki gibi aspirinin yetmediğini iğne ile devam edenlerin sonuç aldığını duyuyorum. Hematolog kullanmayın dese bile işin açıkçası ısrar edip yazdıracam. Sanki evlat sahibi olmayim diye herşey önüme engel oluyor gibi geliyor. İçim dediğim gibi çok dolu kusura bakma ne olur herşeyi sana yazdım.

canim benim simdiden hayrli olsun yeni tedavin ben kan sulandrci igne kullanmistim transfer gunu clexsan 0.4 sabah aksam vuruluyrdum inslh bu sefer bebis gelcek rabbim tez zamnda kucagina almayi nasib etsin

canim benim simdiden hayrli olsun yeni tedavin ben kan sulandrci igne kullanmistim transfer gunu clexsan 0.4 sabah aksam vuruluyrdum inslh bu sefer bebis gelcek rabbim tez zamnda kucagina almayi nasib etsin

Bilgi verdiğin için sağol arkadaşım. İnşallah Rabbim daha fazla üzmez. Dualarımın kabul olmasını engelleyen ne günahım varsa affetsin artık. Bu yolda beklemek, sınanmak insanı törpülüyor. Sana bir kaç sorum olucak. İğnenin yanı sıra coraspirin kullandın mı sende? Ayrıca iğneye ne zaman başladın? O kısmını anlayamadım. Transfer ilemi yoksa transfer öncesimi başladın? Sizlere NursELmira ve sultan1356 b complex verildi mi?

Merhaba kizlar nasilsiniz iyimisiniz coktan beri giremedim hep aklimdasinuz .ben daha iykesenedim benim kizda surekli agliyor kucskda uyuyor yatagina yattigi zaman uyaniyor memede almuyor .sukyrler oldun Rabbime bugunleri bize gosterdigi icin Allahim en yakin zamanda usteyen dileyen arkadslarimusa nasip eder

18 den sonra ne iğnesine geçecek canm? Zaten clexan kullanıyormuşsn..az geldiğini nasıl anlıyorlar? Bide sende de mi pıhtılaşma problemi vardı canm? Bide bidee prens mi geliyor prenses mi
canım prolutona gececek galiba . canım kilona göre dozunu ayarlıyorlar clexanı .pıhtılaşma vardı benim ayrıca babamda iki kez pıhtı attı o yüzden riske atmadılar .
cinsiyetimiz kıza benziyor dedi doktorumuz hayırlısı inşallah

Nautilus ben de yazayim burada kalsin. 0.4luk kullandim biliyorsun halen kullaniyorum. transferle basladim. coraspin degil bebe aspirini kullndim ben ama her transferde benim dr um verdi. biliyorsun kanamam oldu 4 hafta surdu o esnada bee aspirinini biraktik am igne devam etti sonrasinda tahlilin sonucu cikti.
gebelik sonrasi yasannlari biliyorsun o esnada gorustugum dr klp damar cerrahi bana malesef pihtilasma sorunlarinda gebelikle ilgili sorunlar oluyor demisti bos gebeligi ogrenince. yine baska bi dr bu ic hastaliklari (bu ara dr larla kankiyiz biliyorsun)(sukrolsun Allah beyerinden saklasin)pihtilasma gebe kalmayi zorlastirabiliyor demisti. kimbilir belki de su zaaaa kadar ki kayiplarin bunlarla ilgilidir ve bundan sonraki surecte hersey normale doner ve saglikla hayirla evladini kucagina alirsin. ben herseyin cok guzel olavagina inniyorum...
canim o sorunlari herkes yasiyor insaallah en kisa zamanda rahatlarsin opuyorum melegimizi...

canim dusuk riskin mi var? proluton ben de kullandim 1.5 ay her hafta birtane. cok sislik yapiyor cok yagli bir ilac patetes tarlasi gibi olmustu popom :) buz koymustum ben anca izaan gecmisti acisi sisligi.

canım tüp bebek ya ve bir kez de kanamam oldu riske atmıyor doktorum

canım tüp bebek ya ve bir kez de kanamam oldu riske atmıyor doktorum
anladim canim benim masaallah yarisi gecmis gitmis saglikla tam zamaninda insaallah. bol bol elma ye. bebisin cigerleri ve kilosu icin birebir. Allahim saglikla kavustursun insallah tam zamaninda.

Nasilsin kuzum sagol operim bebisi ben cok kotuym ya yaralarim acildi gobegim odem yaptiboda iltihaplandi.yanik gibi sizliyo devamli 5 hafta oldum hergun hap yutuyom .normal dogum veli nimetmis doktor 7 .8 haftaya kadar surer dedi yinede sukurler oldun bu gunlerimize .Allahimdan hamd edileceklere hamd sukur edileceklere sukur ediyorum sizleri seviyorum kizlar

Canim benim Allahin izniyle yarisina geldin Rabbim insallah saglikla sihhatle zamaninda eline aldirsin hep guzel gunler gorursun insallah

yok coraspin kulanmadim canim persembe sabahi transfer islemim olmustu aksam clexsan igneyi kullan demisti doktor kimyasal gebelikle sonuclaninca biraktim tbi 20 gun falan kulndim igneyi b complex ne oldugunu bile bilmiyrum arkadsim oyle bisey verilmedi bana rabbim yar ve yardimcimz olsun

Rabbim halime acıdi herhalde.bir tanıdık vasıtasıyla devlette hematolog bir doçente randevu aldım. Konu direkt onların alanı olduğu için durumumu anlattım. İğnenin yan etkilerini anlattı. Kullanmazsan dusuk olabilir olmayadabilir dedi. Bu konuda çalışmalar çok yetersiz olduğunu anlattı. İgne dozu boy,kilo yasa gore hesaplandı. 1 ay sonraya randevu verdiler. Dosya açılacak. Her ay trombosit değerleri başta olmak üzere bazı değerlere göre igne dozu yeniden ayarlanacak.olurda iğne kullanmazsam mutlaka doğumdan sonra en az 8 hafta vücut kitle indeksi, doğum şekli, doğum öncesi ve sonrası kilo farkı vb şeylere bakılarak iğne verilmeli dedi. Ya o dönemde yada daha sonra pırtı olabilir dedi. İlacın yan etkilerini öğrenince ne malesefki icim daha kotu oldu. Transferden önce coraspirin kullanimini sordum bu konu için tüp bebek bölümüne gidip gorusmemi istedi. Kafam çok karışık. Kendi doktorum transfer gunu coraspirin ile baslayip, tutunurasa 20. haftada iğneye baslariz dedi. İgne dozu icin 0,4 demişti. Hematolog 0,6 ile baslanmali dedi ve hamile kaldiktan hemen sonra kullanilmali dedi. Oncesinde coraspirin kullanimi ignenin eklenmesi ile kanama alani yaratir dedi.Bende bilemiyorum başka bir hematolog ile gorusup onun ne diyeceğini mi dinlesem yoksa bu yola güvenip denesem mi bilemedim. Normalde yarın tedavi için doktora gitmem gerekiyordu. 1 ay daha erteleyecem görünen o

canim kisiden kisiye degisiyor kosmet arkadasim normal dogum yapti halen oturamiyor. insaallah tez vakitte yaradan sifani verir canim. biz iyiyiz sukrolsun. o buyumeye ben de onunla buyumeye calisiyorum.

iyi bi dr bulmana sevindim. uzun sureli kullabimlarda malesef yn etkileri cok fazla her ilac gibi. benim yasadigim ameliyat sonrasi pihti atmasi. tr de faktorV Leiden mutasyonu cok varmis. yolundaki engelleri tek tek kaldirarak hedefine ulasirsin umarim.

CANLAR HAPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER BU MUBAREK GÜNDE BİRBİRİMİZİ DUADAN UNUTMAYALIM LÜTFEN. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN. YAVRUSUNU KUCAĞINA ALAN KARDEŞLERİME DE AYIRLA BÜYÜMEYİ GÜNLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKK SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…