Şimdi okudum canım RAbbim verecekse her türlü veriyor işte. Bizi de görsünlink veremedim de bisiklet kazasi yapti menepozdan cikti diye bi haber vardi bugun. okudunuz mu?
günaydın canım nasılsın ne var ne yokgünaydın kızlar....
çok şükür iyiyim canım sizleri sormalı özledim hepinizi...günaydın canım nasılsın ne var ne yok
Gözlerin aydın olsun canm güzel haberlern devamı gelsn inşallahhhayırlı cumalar kızlar....güzel bir haber vereyim..ablamı tekrar uyandırdılar inşallah bir daha uyutmalarına gerek kalmaz ..öpüyorum siziiii
sağol tatlım..inşallaaaah..Gözlerin aydın olsun canm güzel haberlern devamı gelsn inşallahh
Canım benİm çok şükür sormaya bile çekiniyordum RAbbim onunla geçmiş etsin inşallah gözünüz aydınhayırlı cumalar kızlar....güzel bir haber vereyim..ablamı tekrar uyandırdılar inşallah bir daha uyutmalarına gerek kalmaz ..öpüyorum siziiii
Canım geçmiş olsun. Uzmeyeyim seni diye geçmişe dönük mesajlarını okudum. Yarışına kadar ablana dua ettim. Rabbim sifa versin tez zamandahayırlı cumalar kızlar....güzel bir haber vereyim..ablamı tekrar uyandırdılar inşallah bir daha uyutmalarına gerek kalmaz ..öpüyorum siziiii
Çok sevindim canım. Bununla geçmiş bitmiş olsun inşallah.hayırlı cumalar kızlar....güzel bir haber vereyim..ablamı tekrar uyandırdılar inşallah bir daha uyutmalarına gerek kalmaz ..öpüyorum siziiii
Canim benim insallah tekrar uyutmazlar hayirlisiyla Rabbim sifalarini versinhayırlı cumalar kızlar....güzel bir haber vereyim..ablamı tekrar uyandırdılar inşallah bir daha uyutmalarına gerek kalmaz ..öpüyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?