Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İyi akşamlar canlarım. Bugün Allahın izniyle bismillah diyip doktor görüşmesine gittik. Birsürü vitamin hap kullanmamı istedi kandeğerlerimi toparlamadan işlem yapmam dedi. Biraz tsh yüksek onu düşürelim dvitamni ve demiri yükseltelim dedi. Eşim içinde bişey verdi en az 6 hafta kullanmamızı istedi. Önümüzdeki adetle sulu hsg çekecekmiş ona göre histerskopi yapablrz ama bence gerek yok dedi. İkinci adetlede tedavi başlıcak inşallah. Oda ramazanın sonuna denk geliyor. Başka bir tedavi uygulayacağm dedi ama açıklamadı:) organik bebiş için 2 ayımız var inşallah Rabbim kendiliğinden nasip eder kızlar hem gözüm korkuyor tedaviden hemde maddi açıdan çok yıpratıyor Allah bu yolda olanlara hem maddi hem manevi güç versn inşallahh.. Buarada biesteron kullanmamı istedi kullananız oldu mu bu ilacı?

Canım bu kez olacak, inan ve devam et. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. DHEA biesteron ben de kullandım. Yumurta sağlıklı gelişimi için önermişti doktorum. Bir de melatonin kullandım. Benim Amh düşüktü, yumurta rezerv düşüklüğü olduğu için etkiliymiş. Çok şükür sonuç pozitifti. Senin ve diğer arkadaşlarımın da pozitif olacak Allahın izniyle.

hu huuuu aynı anda bismillah demişiz sankiiiiiama sanırım benim yine dümdüz bir tedavi olacak bi kaç kan değerime e2 tsh progesteron hepsi de normal yumurtalıklar çok iyi görünüyor dedi ve iğnelere başladım bileeecuma günü de ilk kontrolüm var tek fark bu sefer dondurup transfer edecek inşallah sağlıklı embriyolar gelişirse . canımmm Rabbim rast getirsin sana da bana da isteyen herkese...

valla tedavi sürecinde biri olarak teşekkür etmek isterim ama okuyacağından bile emin değilim daha sık görmek isteriz doğum yaptığını falan hatırlayamadım bile senin

canlarımmmmm hadi bana dua edin tam tamına 4. tedaviye başladıkkkk dile kolaynedense çok rahatım bu sefer alıştım mı ne çal çal oyna önerileriniz var mı ne dersiniz doktorum vitamin bile vermiyor benim. sadece bu aralar çörekotu bal karışımı yiyorum o kadar

canım havuç suyu iç ben özellikle embriyo konduktan sonra düzenli olarak içtim

Ayy canım hadi güzel güzel geçsin tedavilerimiz hayrlı uğurlu olsun..bende havuç suyunu duydum ve denemiştim canm belkide faydası oldu gerçekten. Hatta sıkıp dondurucuya atmştm tedavi zamanı bulamam belki diye:) ama ben daha iğnelere başlamadm haziran adetyle başlıcaz inşallahh.. Çok mutlu oldum yaa inşallah bu son tedavilerimz olurrr..

İnşallah bizde pozitif sonuç alırız canm. Hoş pozitif olması yetmiyor Rabbim sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin inşallah bizede.. Dualarınızı esirgemeyin tatlı annişlerr

Canlarum benim tedaviye baslayacalk arkadslarima kolayliklar diliyorum insallah hepside gusel mujdeli haberlerverecekler insallah .suze tavsiym arisutu bal ve polen kullanin .ben deha ve oenzmy diye bi ilac kullandim insallah olacak Allahin izniyle gelecek ay sevinecegizzzzzz yine insalllahhhhhhh

ben de kullandum canim biesteron dhea. sukrolsun nasip etti yaradan.
bazi sebeplerden girmiyordum bi bakayim nolmus dedim.su mesaji gordum. hadi bismillah. insallah bu defa yaraanim nasip edecek. dualarimdasin.

ben de kullandum canim biesteron dhea. sukrolsun nasip etti yaradan. insallah sana da nasip edecek yaradanim.
bazi sebeplerden girmiyordum bi bakayim nolmus dedim.su mesaji gordum. hadi bismillah. insallah bu defa yaraanim nasip edecek. dualarimdasin. tek tavsiyem meryem suresi ve yasin suresi

valla tedavi sürecinde biri olarak teşekkür etmek isterim ama okuyacağından bile emin değilim daha sık görmek isteriz doğum yaptığını falan hatırlayamadım bile senin
Haklısın canım girmek istiyorum ama bitürlü fırsatım olmuyor. Çok boşaldım burayı. Sizler çok güzel insanlarınız. Burda hiç tanımadan birbirimize dualar gönderdik. Benim nebizim şükürler olsun 5 aylık oldu. Rabbim sizlerden bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın. Bütününün dualarım sizinle. Allahım maddi manevi güç versin...

Kızlar iyi akşamlar. NursELmira canım Şifa olsun içtiğiniz ilaçlar inşaallah ttedavilerimiz hayırlı olsu . dnzderya tatlım hadi hayırlısı olsun iğne tedavisine başladın mı ? Bana sıra gelince tsh ım 0.01 onu yükseltmeye çalışıyorum ilaçla inşaallah düzelir. Aynı zamanlarda tedavilere başlıyoruz ne güzel ddenk geldi bizde haziran ya da temmuzda bbaşlıyoruz hepimize hayırlı olsun inşaallah

Kızlar Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. Buarada biraz araştrdm sanırm benm doktror mini tüp denicek değişik dediği o olsa gerek :) nasıl olur ki?? Yumurtalık rezervinde sıkıntı olanlara mini yapıyorlarmş genelde bilginz var mı?

dnzderya , NursELmira kızlar çok sevindim. Bende bu ay basliyacaktim. Hematolog randevusu yüzünden haziran reglisi ile başlıyoruz. Yine hep beraber tedavide olmak bana ayrı bir heyecan yarattı. Ha keza benimki uzun protokol benim transfer temmuzda olur ancak. Bal polen
Dışında hiç bir şey denemiyecem sanırım. İnşallah bu sefer hepimiz hamile kalırız. Tabi yolu dnzderya açacak inşallah. Bende senin gibi pek bir rahatim bakarız,başlarız havasında dolaniyorum. Geçen sefer tam tedaviye başladık hamile kaldım. Acaba yine olur mu bu sefer normal ölümü diye dusunuyorum. Boş umut ama işte en iyi siz anlarsınız

Canımcım yolumuz bir umudumuz sonsuz benim de transfer temmuzda olacak bakarsın sen ben nursel ve jonguıl hepppppp beraber doğururuz peş peşe ooohhhh

Canımcım yolumuz bir umudumuz sonsuz benim de transfer temmuzda olacak bakarsın sen ben nursel ve jonguıl hepppppp beraber doğururuz peş peşe ooohhhh
cok guzel tesaduf ya. hadi insallah hepinizden guzel haberler aliriz dualarim sizinle her an her daim.

Valla bir turda bizim yapmamız farz oldu. Bizden önceki ekip peş peşe doğurdu. Hamilelik sürecini sizlerle paylaşmak ve birlikte yaşamak süper olur. Rabbim nasip etsin. Umut konusu valla bende oldukça değişken, borsa gibi habire inip çıkıyor

Bu arada nasıl okuduysam S Sky_sun arkadaşım seni atlamisim. Oh oh 4 kişi el ele gitsek ne güzel olur. Hastanede gün yapar gibi transfer yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…