Kızlar Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. Buarada biraz araştrdm sanırm benm doktror mini tüp denicek değişik dediği o olsa gerek :) nasıl olur ki?? Yumurtalık rezervinde sıkıntı olanlara mini yapıyorlarmş genelde bilginz var mı?
canım iğnelere başlayınca içmeye başla rahim içinde embriyonun tutunmasını sağlayan kılcal damarların oluşumunu sağlıyormuşkuzucum transfer sanırım ramazandan sonra olur öyle isteyecem yani ama şimdiden içeyim mi
Amin canim insallah ben acibadem maslak karar verdim sizler hangi merkezlerdesinizValla bir turda bizim yapmamız farz oldu. Bizden önceki ekip peş peşe doğurdu. Hamilelik sürecini sizlerle paylaşmak ve birlikte yaşamak süper olur. Rabbim nasip etsin. Umut konusu valla bende oldukça değişken, borsa gibi habire inip çıkıyor
Bu arada nasıl okuduysam S Sky_sun arkadaşım seni atlamisim. Oh oh 4 kişi el ele gitsek ne güzel olur. Hastanede gün yapar gibi transfer yaptırırız
amin amin aminnn ayşecim ve sultanım da peşimizden gelsin inşallahhhhhValla bir turda bizim yapmamız farz oldu. Bizden önceki ekip peş peşe doğurdu. Hamilelik sürecini sizlerle paylaşmak ve birlikte yaşamak süper olur. Rabbim nasip etsin. Umut konusu valla bende oldukça değişken, borsa gibi habire inip çıkıyor
Bu arada nasıl okuduysam S Sky_sun arkadaşım seni atlamisim. Oh oh 4 kişi el ele gitsek ne güzel olur. Hastanede gün yapar gibi transfer yaptırırız
canım ben de acıbadem kayserideyim yinei şehir dışını birkez göze aldım bir daha alamıyorumAmin canim insallah ben acibadem maslak karar verdim sizler hangi merkezlerdesiniz
Hmm peşpeşe yumurta toplucaz demedi ama bakalım bidahaki görüşmede daha detaylı bilgi verir elbet..inşallah sonuç güzel olsunda herşeye razıyım.. Buarada hep birlikte bu yola başlamak ayrı bi heyecan verdiBenim bir arkadaşın tanıdığına mini tüp bebek yapıldı. Arka arkaya yumurta toplayıp havuz yapılmış. Sonuç pozitif oldu. Bildiğim detaylar bu kadar
bu arada yeni den başlayan arkadaşlar kendi aramızda toplaşıp yine bir dua zinciri yapsak mı "kun fe yekün" zamanımız bol temmuza kadar ne dersinizzHmm peşpeşe yumurta toplucaz demedi ama bakalım bidahaki görüşmede daha detaylı bilgi verir elbet..inşallah sonuç güzel olsunda herşeye razıyım.. Buarada hep birlikte bu yola başlamak ayrı bi heyecan verdi
Çok iyi olur derim.. Hatta meryem suresi bile paylaşabilirz 41 er tane hepimiz için.. Birbirimz için dua etmek çok güzel kimin duası kabul olur belli olmaz..bu arada yeni den başlayan arkadaşlar kendi aramızda toplaşıp yine bir dua zinciri yapsak mı "kun fe yekün" zamanımız bol temmuza kadar ne dersinizz
Çok iyi olur derim.. Hatta meryem suresi bile paylaşabilirz 41 er tane hepimiz için.. Birbirimz için dua etmek çok güzel kimin duası kabul olur belli olmaz..
Amin canim insallah ben acibadem maslak karar verdim sizler hangi merkezlerdesiniz
bu arada yeni den başlayan arkadaşlar kendi aramızda toplaşıp yine bir dua zinciri yapsak mı "kun fe yekün" zamanımız bol temmuza kadar ne dersinizz
hayrola dua nimetinden ne diye beni dışlıyorsunuzbu arada yeni den başlayan arkadaşlar kendi aramızda toplaşıp yine bir dua zinciri yapsak mı "kun fe yekün" zamanımız bol temmuza kadar ne dersinizz
Canlarim benim bende varim onceden ayetel kursi okuyoduk onuda yapabiliriz insallah Rabbim yuzunuzu guldururhayrola dua nimetinden ne diye beni dışlıyorsunuz10 okuyamam da belki yoğunluktan 5 okurum sizler için ((
Sağol tatlım çok şükür iyiye gidiyor...bebek gibi herşeyi yeniden öğrenmeye çalışıyor..sadece duyabiliyordu...dün görmeyede başlamış kafasını sallayarak tepki verebiliyormuş..bugün çok şükür sesini duymuşlar ..bir kelimede olsa söyleye bilmiş..boğazı takulan aletlerden dolayı tahriş olduğu için konuşamıyor şuan..bizi çok korkuttu ama çok şükür iyileşiyor..bana verdiğiniz destek ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..canlarim benim nasilsiniz bayadir uzak kaldim sizden yeni tedaviler baslanilmis. allhin izniyle insalhh bu sefer bebisleri kucaginiza alacaksiniz denizim nurselcim natiuluscum ben calisiyorum ara ara bakiyorum sizlere duaya bende varim ama sayi olarak belirtemeyebilirim canlar papyoncum nasil oldun aysecim ablan nasil ravzam sen nasilsin hepinizi opuyorum allahin rahmeti bereketi uzerinize oldun insalh dua ederken benide ekleyin
canım benim ne büyük sınavdır bu böyle. Rabbim tez zamanda eski sağlığına kavutursn dirliğini düzenini bozmasın hep birlikte musmutlu günleriniz olsun inşallahhhhSağol tatlım çok şükür iyiye gidiyor...bebek gibi herşeyi yeniden öğrenmeye çalışıyor..sadece duyabiliyordu...dün görmeyede başlamış kafasını sallayarak tepki verebiliyormuş..bugün çok şükür sesini duymuşlar ..bir kelimede olsa söyleye bilmiş..boğazı takulan aletlerden dolayı tahriş olduğu için konuşamıyor şuan..bizi çok korkuttu ama çok şükür iyileşiyor..bana verdiğiniz destek ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
Sağol canım Allah razı olsun..rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifalar versin inşallah..canım benim ne büyük sınavdır bu böyle. Rabbim tez zamanda eski sağlığına kavutursn dirliğini düzenini bozmasın hep birlikte musmutlu günleriniz olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?