Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

NursELmira
S Sky_sun
papyonkilikli
sultan1356
aysesahra
Nautilus
4 4343
dnzderya
canlarım o zaman 4444 salatı tefriciye ile dua zincirimizi başlatıyorum.
katılmak isteyen adını göremediğim başka canlar varsa hemen eklerim . haftaya pazartesiye kadar ne kadar alacağınızı bana bildirin kalanını ben tamamlarım herkes için. yeterki çorbada tuzunuz bulunsun birbirimize birer amin diyelim. hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorum

Canım çok iyi düşünmüşsn Allah razı olsun. Fakat sanırım benden daha önce gidiyrsn tedaviye ben daha kan değerlerimi toparlamak için ilaç kullanıyorum. Temmuz gibi olacak benim tedavim. Önce senden başlayalım bence ya da isteyen başka bi arkadaş varsa..

o
canim simdilik bana 100 yaz. okudukca haber veririm. regl oldum bikac gune biter baslarim insallah. okudukca alirim olur mu?

Canım bana şimdilik bir sayı yazma ben okuyup sana bildiriyim. Bu ara çok yogunum fırsat buldukça okuyup sana sayı söylerim. Son karar kime okunacak? Onun adı ve bebis dileği ile niyet edeyim.

canım benim Allah hepimizden razı olsun benim de transferim Temmuzda olacak ilk sen geçtin kalbimden senle başlayalım benle devam ederiz inşallah

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira
S Sky_sun
papyonkilikli ....................100+
sultan1356
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................sayı verecek
4 4343
dnzderya ...............................444+

OKUNAN................................644

KALAN...................................2800

Canım ne zamana kadar okuyoruz belli bi tarih var mı yoksa şu zamana kadar ne kadar okuduysak mı? Benim içinde 200 yazalım canm ozaman. Bende okudukça söylerim. Kalan olursa ben dağıtabilirm anneme teyzeme falan

Canım ne zamana kadar okuyoruz belli bi tarih var mı yoksa şu zamana kadar ne kadar okuduysak mı? Benim içinde 200 yazalım canm ozaman. Bende okudukça söylerim. Kalan olursa ben dağıtabilirm anneme teyzeme falan
haftalık bitirsek iyi olur sanki olmazsa 10 günde falan döneriz bakalım duruma kalana da son gün bakar dağıtırız

NursELmira .......................200+
S Sky_sun
sultan1356
4 4343

OKUNAN................................844

KALAN...................................2600

NursELmira .......................200+
S Sky_sun ................................500+
sultan1356
4 4343

OKUNAN................................1.344
KALAN...................................3.100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…