- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Evet canım 2-3 en kötü ihtimal 4. Gün bakılması lazım. O günlerde baskın hormonlar bunlar daha sonra başka hormonlar baskın geliyor canım.Kızlar e2 fsh LH prolaktin değerlerine illa adetin 2. Ya da 3. Günü mut bakılması gerekiyor başka gün yapılsa yanlış sonuç mu çıkar?
Sağol canım mecbur adetin 3.4 günü baktırayım o zamanEvet canım 2-3 en kötü ihtimal 4. Gün bakılması lazım. O günlerde baskın hormonlar bunlar daha sonra başka hormonlar baskın geliyor canım.
canım yarın sabah opu dua edin ne olur kaç yumurtam var hiç sormadım bile doktora merak ve heycanla bekliyorumdnzderya canım opun ne zaman dört gözle bekliyorum hamile haberini inşaallah alacağız canım
canım yarın sabah opu dua edin ne olur kaç yumurtam var hiç sormadım bile doktora merak ve heycanla bekliyorum
aydi bismillah, bana da 100 yaz tatlım.HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER
TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE
NursELmira
S Sky_sun
papyonkilikli ....................100+
sultan1356
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................sayı verecek
4 4343
dnzderya ...............................444+
OKUNAN................................644
KALAN...................................2800
Allahimmm gonlunuzden geceni hayirlisiyla omrunuze yazsin kizlar insallah hepinizin guzel haberleriyle sevinecegiz Allahin izniyleHAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER
NursELmira
S Sky_sun
sultan1356
4 4343
dnzderya ...............................444+
OKUNAN................................644
KALAN...................................2800
Canim benim kadir Mevlam kolayliklar ihsan eylesin insallah hersey yolunda gider guzel haberler verirsin insallahcanım yarın sabah opu dua edin ne olur kaç yumurtam var hiç sormadım bile doktora merak ve heycanla bekliyorum
canlarımmmmm sabah opum oldu öğlen işe geldim duyun da inanmayın :) iyiyim çok şükür 10 tane yumurta toplanmış bakalım kaçı bizim olacak gün gün haber alacağız artık meraklı heyacanlı bekleyişşşşş
HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER
NursELmira .......................200+
S Sky_sun ................................500+
sultan1356 .........................100+
4 4343 ..................................sayı verecek
dnzderya ...............................444+300
dianthus ...............................100
OKUNAN................................1.844
KALAN...................................2.600
Canım benim de transferim temmuzda diye nurselle başlattım sen de 2. Yüzlüğü nursel diye niyet et ilk yüz içİn de ben senin yerine 100 daha okurum nursele. Rabbim kabul etsinBenim kafam karıştı senin tedavi şimdi diye sana okumuyormuyduk? Ben sana niyet diye 100 taneyi bitirdim. Okumayada devam ediyorum tamanladikca bildirecem. Şimdi ne yapiyim? Kime niyet okuyayim?
Hep birlikte göbek atacağımız nice haberler alırız inşallah canımmmm biliyor musunuz bu sefer kendi anneme bile söylemedim iyi ki vRsınız fünyamda iyi kiiiiiiBütün gün disardaydim aklımda hep sendeydi bu habere göbek atılır. Rabbim dualarını kabul etsin. Güzel haberler al inşallah .
ALlah kabul etsin canımmm. İnşallah hepimizin hayırlı haberler vereceği günler yakındır.Ayyy çok sevindm canım maşallahh:) inşallahh hepsi kaliteli olur sizinle kalırrdnzderya güzel haberlerin devamı gelsin.. Buarada bana 500 dua yazabilrmsn toplamda 700 olmuş oluyor canm. Buarada işe gitmiş olmana ayrı bi maşşallah :))
Canım hayırlı uğurlu yumuşlar olsun. Benim de son tedavimi hiç kimse bilmiyordu :) Pozitif aldığım gün annemin karşısına göbeğimde oyuncak bebekle dikildim. Bil bakalım ne dedim. Okuttunmu demezmi!! Anne hamileyim dediğimde önce şok sonra hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımıza da böyle güzel müjdeler vermeyi nasip etsin inşallah.Hep birlikte göbek atacağımız nice haberler alırız inşallah canımmmm biliyor musunuz bu sefer kendi anneme bile söylemedim iyi ki vRsınız fünyamda iyi kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?