Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim de transferim temmuzda diye nurselle başlattım sen de 2. Yüzlüğü nursel diye niyet et ilk yüz içİn de ben senin yerine 100 daha okurum nursele. Rabbim kabul etsin

Ben senin transfer şimdi sanıyordum. Sen benim için okuma canım benim , ben onun içinde okurum. Senin adına şimdiden bir 100 okumuş oldum. Senin vaktin gelince duseriz. Fazla dua zarar vermez nasılsa ben nursele niyet edip okumaya başladım. Kafa Leyla maruz görün kızlar

Hep birlikte göbek atacağımız nice haberler alırız inşallah canımmmm biliyor musunuz bu sefer kendi anneme bile söylemedim iyi ki vRsınız fünyamda iyi kiiiiii

Valla sırf sizden haber alicam diye giriyorum bende. Kimseye söylemek benimde içimden gelmiyor. Senle beraber onlarda üzülüyor. Güzel haber olursa veririm diyorum ama benim kacisim yok. Tek başınayim. Eşim sadece bir kere mecburen gelebiliyor. Bu sefer umutluyum yaz bize uğur ve bebis getirecek inşallah

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira .......................200+500
S Sky_sun ................................500+
papyonkilikli ....................100+
sultan1356 .........................100+
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................sayı verecek
4 4343 ..................................sayı verecek
dnzderya ...............................444+300
dianthus ...............................100

OKUNAN................................2.344
KALAN...................................2.100

Allah iyiliğini versin okuttum muska olarak omzumda taşıyacağım deseydin Amin canım benim Rabbim güldürsün artık yüzümüzü

tamam canım Allah kabul etsin. yine o kadar yoğunlukta okuyorsunuz Allah razı olsun hepimizin kafa leyla kim kimi mazur görecek:)

C ceren
OKUNAN................................2.444
KALAN...................................2.000

ceren20 .....................................100

OKUNAN................................2.444
KALAN...................................2.000

derkennnnn haber gelir 10 yumişten 7 tanesi döllenmiş Allahım hepside 5. güne hepsi de inşallahhhh

Hadi gözün aydın arkadaşım. İnşallah hepsi 5 güne gidip bize bayram yaptıracaklar. Arkadaşım neden dondurma kararı verdiniz? Sayı transfer için gayet iyi. Bende öğrenip olmadı ısrar edeyim doktora. Bu sefer merkezi beğenmedi yazmışsin inşallah sonuna kadar sıkıntı çekmeden tamamlarsin.

canısı bu benim 4. tedavim ya ısrarla doktoruma ekstra yapılacak ne var diye sorunca bu sefer de dondurup deneyelim dedi. tedavi sırasında e2 değerimiz çok yükseliyor biliyorsun dondurulmuş transferde vücut daha normal daha doğala yakın oluyor. dondurulmuş transferin daha başarılı olduğuna dair izlenimler de giderek artıyor. tabi bizim ki "şansımızı bir de böyle denemek" Rabbim ol dicek. merkezi beğenmeme sebebim de doktor herşeyi otomatiğe bağlamış hiç konuşma anlatma yok dün mesela ödeme yapacaktık doktorla bi görüşelim dedik aynı merkezde 2. tedavimiz belki bi indirimi olur diye sekreter ben durumu ileteyim de alıyım sizi içeri dedi yapılacak herşey yapılmış daha da olmaz diye haber göndermiş muhatap bile almadı bizi. opudan sonra hemşire matbuu gibi reçeteyi almış gelmiş crinion jeller estrofemler bana transfer olmayacak dedim o zaman kullanmayın diyor. opudan sonra doktor gelmedi bile taburcu olup kişelendik resmen. çatlatma iğnesini verdikleri gün e2 ve progesteron değerlerime bakılıyor zaten transfer olmayacak boşu boşuna para verdim dediğim gibi doktor otomatiğe bağlamış herşeyi herkesi o yüzden biraz canım sıkıldı ama lanet Kayseride de daha iyisi yok işte.

Tekel olunca doktorların hassasiyettide kalkıyor zamanla. Yapılanlar hoş olmamış ama başka bir şehirde denemekte hiç kolay değil , ki senin denedigini hatırlıyorum. Dondurulmuş konusunda evet haklisin. Tutunma başarısi sanki daha iyi. Benim ikinci deneme dondurulmuştu. İlk tedaviden kalan embriyoları almak için yaptırdık. Ancak bende o konuda merkezden mi şans mı bilemedim sadece biri sağlıklı çözüldü. Bu sefer memorial deneyecegiz. Benim iki tedavide de e2 sadece başlangıçta bakildi sonra hiç bakılmadi. O konuda kafamda sorular var. Bakalım deyince gerek yok deyip geçiliyor. İnsan herşey yapılsın istiyor. İnsan bu kadar ugrasinca ayrı bir destek bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…