Canım benim de transferim temmuzda diye nurselle başlattım sen de 2. Yüzlüğü nursel diye niyet et ilk yüz içİn de ben senin yerine 100 daha okurum nursele. Rabbim kabul etsin
Hep birlikte göbek atacağımız nice haberler alırız inşallah canımmmm biliyor musunuz bu sefer kendi anneme bile söylemedim iyi ki vRsınız fünyamda iyi kiiiiii
Canım hayırlı uğurlu yumuşlar olsun. Benim de son tedavimi hiç kimse bilmiyordu :) Pozitif aldığım gün annemin karşısına göbeğimde oyuncak bebekle dikildim. Bil bakalım ne dedim. Okuttunmu demezmi!! Anne hamileyim dediğimde önce şok sonra hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımıza da böyle güzel müjdeler vermeyi nasip etsin inşallah.
tamam canım Allah kabul etsin. yine o kadar yoğunlukta okuyorsunuz Allah razı olsun hepimizin kafa leyla kim kimi mazur görecek:)Ben senin transfer şimdi sanıyordum. Sen benim için okuma canım benim , ben onun içinde okurum. Senin adına şimdiden bir 100 okumuş oldum. Senin vaktin gelince duseriz. Fazla dua zarar vermez nasılsaben nursele niyet edip okumaya başladım. Kafa Leyla maruz görün kızlar
tamam canım Allah kabul etsin. yine o kadar yoğunlukta okuyorsunuz Allah razı olsun hepimizin kafa leyla kim kimi mazur görecek:)
günaydın canım yok henüz bişey bugün bi de tatil ki geç gelir sanırım haber benim merkez bu sefer hiç hoşuma gitmedi zaten hayırlısı bakalımGünaydın. Haber varmi arkadaşım?
amin amin aminnnnnndnzderya
Maşallah canım benim inşaallah kaliteli embiryolarin olur Rabbim inşaallah nasipeedecek canım sırayla güzel haberler vereceğiz inşaallah allahın izniyle; )
çok sağol canım ben de öpüyorumHerkese merhabalar,
işe başladığım için giremedim kusura bakmayın.
Bana da yazın 100 tane şimdilik, okudukça tekrar isterim sayı sizden.
dnzderya canım inşallah güzel kaliteli embriyoların olur.
öpüyorum
Gözün aydın kuzumm çok sevindm :) dondurulcak dimi bu bebişler.. Galiba benmde böyle olcak bi kaç ay toplayıp biriktrcez..inşallahh canım 5. Gün embriyoları kaliteli bebiş olcaklarderkennnnn haber gelir 10 yumişten 7 tanesi döllenmiş Allahım hepside 5. güne hepsi de inşallahhhh
evet dondurulacak kuzucuklarımGözün aydın kuzumm çok sevindm :) dondurulcak dimi bu bebişler.. Galiba benmde böyle olcak bi kaç ay toplayıp biriktrcez..inşallahh canım 5. Gün embriyoları kaliteli bebiş olcaklar
derkennnnn haber gelir 10 yumişten 7 tanesi döllenmiş Allahım hepside 5. güne hepsi de inşallahhhh
canısı bu benim 4. tedavim ya ısrarla doktoruma ekstra yapılacak ne var diye sorunca bu sefer de dondurup deneyelim dedi. tedavi sırasında e2 değerimiz çok yükseliyor biliyorsun dondurulmuş transferde vücut daha normal daha doğala yakın oluyor. dondurulmuş transferin daha başarılı olduğuna dair izlenimler de giderek artıyor. tabi bizim ki "şansımızı bir de böyle denemek" Rabbim ol dicek. merkezi beğenmeme sebebim de doktor herşeyi otomatiğe bağlamış hiç konuşma anlatma yok dün mesela ödeme yapacaktık doktorla bi görüşelim dedik aynı merkezde 2. tedavimiz belki bi indirimi olur diye sekreter ben durumu ileteyim de alıyım sizi içeri dedi yapılacak herşey yapılmış daha da olmaz diye haber göndermiş muhatap bile almadı bizi. opudan sonra hemşire matbuu gibi reçeteyi almış gelmiş crinion jeller estrofemler bana transfer olmayacak dedim o zaman kullanmayın diyor. opudan sonra doktor gelmedi bile taburcu olup kişelendik resmen. çatlatma iğnesini verdikleri gün e2 ve progesteron değerlerime bakılıyor zaten transfer olmayacak boşu boşuna para verdim dediğim gibi doktor otomatiğe bağlamış herşeyi herkesi o yüzden biraz canım sıkıldı ama lanet Kayseride de daha iyisi yok işte.Hadi gözün aydın arkadaşım. İnşallah hepsi 5 güne gidip bize bayram yaptıracaklar. Arkadaşım neden dondurma kararı verdiniz? Sayı transfer için gayet iyi. Bende öğrenip olmadı ısrar edeyim doktora. Bu sefer merkezi beğenmedi yazmışsin inşallah sonuna kadar sıkıntı çekmeden tamamlarsin.
canısı bu benim 4. tedavim ya ısrarla doktoruma ekstra yapılacak ne var diye sorunca bu sefer de dondurup deneyelim dedi. tedavi sırasında e2 değerimiz çok yükseliyor biliyorsun dondurulmuş transferde vücut daha normal daha doğala yakın oluyor. dondurulmuş transferin daha başarılı olduğuna dair izlenimler de giderek artıyor. tabi bizim ki "şansımızı bir de böyle denemek" Rabbim ol dicek. merkezi beğenmeme sebebim de doktor herşeyi otomatiğe bağlamış hiç konuşma anlatma yok dün mesela ödeme yapacaktık doktorla bi görüşelim dedik aynı merkezde 2. tedavimiz belki bi indirimi olur diye sekreter ben durumu ileteyim de alıyım sizi içeri dedi yapılacak herşey yapılmış daha da olmaz diye haber göndermiş muhatap bile almadı bizi. opudan sonra hemşire matbuu gibi reçeteyi almış gelmiş crinion jeller estrofemler bana transfer olmayacak dedim o zaman kullanmayın diyor. opudan sonra doktor gelmedi bile taburcu olup kişelendik resmen. çatlatma iğnesini verdikleri gün e2 ve progesteron değerlerime bakılıyor zaten transfer olmayacak boşu boşuna para verdim dediğim gibi doktor otomatiğe bağlamış herşeyi herkesi o yüzden biraz canım sıkıldı ama lanet Kayseride de daha iyisi yok işte.
Maşallah çok güzel tatlım..inşallah hepside teker teker bebiş olur ..derkennnnn haber gelir 10 yumişten 7 tanesi döllenmiş Allahım hepside 5. güne hepsi de inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?