- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
tedavin hayirli olsun canim. Insallah sağlıkla alirsin kucagina minigini .. Ya da minikleriniii :) bahsettigin doktor kim acaba? Ben de kayseride dusunuyodum dacanısı bu benim 4. tedavim ya ısrarla doktoruma ekstra yapılacak ne var diye sorunca bu sefer de dondurup deneyelim dedi. tedavi sırasında e2 değerimiz çok yükseliyor biliyorsun dondurulmuş transferde vücut daha normal daha doğala yakın oluyor. dondurulmuş transferin daha başarılı olduğuna dair izlenimler de giderek artıyor. tabi bizim ki "şansımızı bir de böyle denemek" Rabbim ol dicek. merkezi beğenmeme sebebim de doktor herşeyi otomatiğe bağlamış hiç konuşma anlatma yok dün mesela ödeme yapacaktık doktorla bi görüşelim dedik aynı merkezde 2. tedavimiz belki bi indirimi olur diye sekreter ben durumu ileteyim de alıyım sizi içeri dedi yapılacak herşey yapılmış daha da olmaz diye haber göndermiş muhatap bile almadı bizi. opudan sonra hemşire matbuu gibi reçeteyi almış gelmiş crinion jeller estrofemler bana transfer olmayacak dedim o zaman kullanmayın diyor. opudan sonra doktor gelmedi bile taburcu olup kişelendik resmen. çatlatma iğnesini verdikleri gün e2 ve progesteron değerlerime bakılıyor zaten transfer olmayacak boşu boşuna para verdim dediğim gibi doktor otomatiğe bağlamış herşeyi herkesi o yüzden biraz canım sıkıldı ama lanet Kayseride de daha iyisi yok işte.
Okudum okudum mesajınızi en.son kayseride deyince daha bir ilgimi cekti bende kayserideyim de bu adetimle baslicam tedaviye siz nerde kime yaptiriyorsunuz acaba ben.memorialda arzu hanima yaptiricamcanısı bu benim 4. tedavim ya ısrarla doktoruma ekstra yapılacak ne var diye sorunca bu sefer de dondurup deneyelim dedi. tedavi sırasında e2 değerimiz çok yükseliyor biliyorsun dondurulmuş transferde vücut daha normal daha doğala yakın oluyor. dondurulmuş transferin daha başarılı olduğuna dair izlenimler de giderek artıyor. tabi bizim ki "şansımızı bir de böyle denemek" Rabbim ol dicek. merkezi beğenmeme sebebim de doktor herşeyi otomatiğe bağlamış hiç konuşma anlatma yok dün mesela ödeme yapacaktık doktorla bi görüşelim dedik aynı merkezde 2. tedavimiz belki bi indirimi olur diye sekreter ben durumu ileteyim de alıyım sizi içeri dedi yapılacak herşey yapılmış daha da olmaz diye haber göndermiş muhatap bile almadı bizi. opudan sonra hemşire matbuu gibi reçeteyi almış gelmiş crinion jeller estrofemler bana transfer olmayacak dedim o zaman kullanmayın diyor. opudan sonra doktor gelmedi bile taburcu olup kişelendik resmen. çatlatma iğnesini verdikleri gün e2 ve progesteron değerlerime bakılıyor zaten transfer olmayacak boşu boşuna para verdim dediğim gibi doktor otomatiğe bağlamış herşeyi herkesi o yüzden biraz canım sıkıldı ama lanet Kayseride de daha iyisi yok işte.
sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim tedavim ikidir acıbadem de Turgut bey ile. aslında amacım doktoru kötülemek burada propaganda yapmak falan değil yanlış anlaşılmasın ama bizler onca umut emek para bağlıyoruz ve karşı tarafında bizim kadar olamasalar da hassas olmasını bekliyoruz. sıradaki gelsin sıradaki gitsin herkese otomatik reçete yazılsın hoş olmuyor haksız mıyım? sen Kırıkkale demiydin eşinin ailesi mi burdaydı doğru mu hatırlıyorum? öyleyse direk ankara ya gitmeni tavsiye ederim orada seçenek çok daha fazla canım yaatedavin hayirli olsun canim. Insallah sağlıkla alirsin kucagina minigini .. Ya da minikleriniii :) bahsettigin doktor kim acaba? Ben de kayseride dusunuyodum da
canım hayırla başlarsın inşalla benim de ilk tedavim Arzu hanımdaydı tuttu fakat düştü maalesef senin ilk denemen mi?Okudum okudum mesajınızi en.son kayseride deyince daha bir ilgimi cekti bende kayserideyim de bu adetimle baslicam tedaviye siz nerde kime yaptiriyorsunuz acaba ben.memorialda arzu hanima yaptiricam
Evet ilk olacak bu sefer kucagina alirsin ins saglikla memnun kalmismiydin arzu hanimdancanım hayırla başlarsın inşalla benim de ilk tedavim Arzu hanımdaydı tuttu fakat düştü maalesef senin ilk denemen mi?
negatif enerji vermek istemem sonuçta Arzu hanımın tedavisiyle de gebe kalan çok insan vardır ama açıkçası ben çok tecrübeli bulmamıştım kendisini . bir de memorialın hastane şartları çok kötüydü doğum evi hemşiresi gibi yaşlı bi hemşire vardı nefret ettirmişti beni. opu ya inerken transfere girerken amelyat önlüğünü giydirip seni yarı çıplak ayakta asansöre alıyorlar asansörün kapısı zeminde pat açılıyor içine 3 tane erkek biniyor falan sistem çok acemiceydi malum binaları da eski ve küçük. ama dediğim gibi kesinlikle negatif düşünmeni istemem Arzu hanım kişisel olarak sıcaktır seni çok rahatlatır. kaldı ki ben ankara memorialde de tedavi gördüm herşey çok lüks doktorum prof çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadı. Rabbim ol desin inşallah canımEvet ilk olacak bu sefer kucagina alirsin ins saglikla memnun kalmismiydin arzu hanimdan
Cok olumlu seyler de okudum boyle olumsuz yorumlarda artik bi yola ciktim yolda esek degistirlmez derler ya :) bende oyle artik vazgecmeyi düşünmuyorum ama söylediğin seyler iyi oldu ben zaten sirf bayan diye oncelikle arzuyu tercih ettim o sekilde bi durumla karsilasmak istemedigimi önceden söylerim en azından ins ciddiye alınırımnegatif enerji vermek istemem sonuçta Arzu hanımın tedavisiyle de gebe kalan çok insan vardır ama açıkçası ben çok tecrübeli bulmamıştım kendisini . bir de memorialın hastane şartları çok kötüydü doğum evi hemşiresi gibi yaşlı bi hemşire vardı nefret ettirmişti beni. opu ya inerken transfere girerken amelyat önlüğünü giydirip seni yarı çıplak ayakta asansöre alıyorlar asansörün kapısı zeminde pat açılıyor içine 3 tane erkek biniyor falan sistem çok acemiceydi malum binaları da eski ve küçük. ama dediğim gibi kesinlikle negatif düşünmeni istemem Arzu hanım kişisel olarak sıcaktır seni çok rahatlatır. kaldı ki ben ankara memorialde de tedavi gördüm herşey çok lüks doktorum prof çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadı. Rabbim ol desin inşallah canım
Acibadem dede skntilar yasadin sanirim ins bu son olur hayirlisiyla bisey sorucam acaba acibademin fiyati ne kadarnegatif enerji vermek istemem sonuçta Arzu hanımın tedavisiyle de gebe kalan çok insan vardır ama açıkçası ben çok tecrübeli bulmamıştım kendisini . bir de memorialın hastane şartları çok kötüydü doğum evi hemşiresi gibi yaşlı bi hemşire vardı nefret ettirmişti beni. opu ya inerken transfere girerken amelyat önlüğünü giydirip seni yarı çıplak ayakta asansöre alıyorlar asansörün kapısı zeminde pat açılıyor içine 3 tane erkek biniyor falan sistem çok acemiceydi malum binaları da eski ve küçük. ama dediğim gibi kesinlikle negatif düşünmeni istemem Arzu hanım kişisel olarak sıcaktır seni çok rahatlatır. kaldı ki ben ankara memorialde de tedavi gördüm herşey çok lüks doktorum prof çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadı. Rabbim ol desin inşallah canım
inşallah canım sağol. acıbadem ilk tedavi için 5400 tl. memorial de nasıl fiyat?Acibadem dede skntilar yasadin sanirim ins bu son olur hayirlisiyla bisey sorucam acaba acibademin fiyati ne kadar
4800 dedilerinşallah canım sağol. acıbadem ilk tedavi için 5400 tl. memorial de nasıl fiyat?
Taksit imkani filan varmi bide turgut beyden baska dr varmı o cok yogun sanirim bir arkdaşım daha ayaptiricakta ona simdi arzuyu tam kendim denemedigim icin tavsiyede edemiyorum beni bi bekle diyorum artik :)inşallah canım sağol. acıbadem ilk tedavi için 5400 tl. memorial de nasıl fiyat?
taksit var canım kendileri 6 ya bölüyor bazı bankalar da +3 veriyor. acıbademin asıl tüp bebek doktoru Turgut bey bir de 6 ay kadar önce zeki yılmaz mıydı o geldi ama bu sektörde olan herkes çok yoğun ondan kaçış yok. Turgut bey genelde işlemde olmazsa randevu saatinde alır 10-20 dk farklaTaksit imkani filan varmi bide turgut beyden baska dr varmı o cok yogun sanirim bir arkdaşım daha ayaptiricakta ona simdi arzuyu tam kendim denemedigim icin tavsiyede edemiyorum beni bi bekle diyorum artik :)
Canim ya bisey daha sorucam sana arzu hanimda hamilr kaldim sonra düştü dedin ya düşüğünde arzu hanimin bi ihmalkârligi filan oldumu oyle düşündüğün oldumu yanitaksit var canım kendileri 6 ya bölüyor bazı bankalar da +3 veriyor. acıbademin asıl tüp bebek doktoru Turgut bey bir de 6 ay kadar önce zeki yılmaz mıydı o geldi ama bu sektörde olan herkes çok yoğun ondan kaçış yok. Turgut bey genelde işlemde olmazsa randevu saatinde alır 10-20 dk farkla
O zaman düşünmemiştim tabi ama bu benim 4. Tedavim şimdi daha çok şey bildiğim için acebalarım olmuyor değil. Mesela o tedavide 18 yumurtam oluşmuştu ondan sonraki 3 tedavimde ise 10-11 yumurta oluştu acrba diyorum ilacı çok verdi de çok yumurta olsun diye bu sefer de kalitesiz yumurta kalitesiz embriyo mu oluştu. 18 taneden 6 tanesi 3. Güne geldi. 3tanesini transfer etti diğer 3 ünü de dondurdu. Sonra o donmuş 3 tane de sağlıklı çözünmedi transfer günü arayıp gelmeyin dediler. Akabinde arzu hanıma gidince demez mi di demek ki kalitesizmiş embriyolarCanim ya bisey daha sorucam sana arzu hanimda hamilr kaldim sonra düştü dedin ya düşüğünde arzu hanimin bi ihmalkârligi filan oldumu oyle düşündüğün oldumu yani
Anlad cnm ins bu son tedavin olur kavusursun bebegine bana hayirli gelir umarim arzu hanim cevaplarin icin coook teşekkür ederim hakkimizda hayirlisiO zaman düşünmemiştim tabi ama bu benim 4. Tedavim şimdi daha çok şey bildiğim için acebalarım olmuyor değil. Mesela o tedavide 18 yumurtam oluşmuştu ondan sonraki 3 tedavimde ise 10-11 yumurta oluştu acrba diyorum ilacı çok verdi de çok yumurta olsun diye bu sefer de kalitesiz yumurta kalitesiz embriyo mu oluştu. 18 taneden 6 tanesi 3. Güne geldi. 3tanesini transfer etti diğer 3 ünü de dondurdu. Sonra o donmuş 3 tane de sağlıklı çözünmedi transfer günü arayıp gelmeyin dediler. Akabinde arzu hanıma gidince demez mi di demek ki kalitesizmiş embriyolarçok kızmıştım madem kalitesizdi niye transfer ettin niye dondurdun di mi. Kusura bakma aklını çeşmek istemem dediğim gibi onun tedavisi ile de gebe kalan çok insan vardır ben yaşadığımı anlattım sadece ALlah hakkında hayırlısını versin canım
ne zamandir giremiyordum coookkk sevindim insallah dah guzel hberlerle gelirsin kuzum.evet dondurulacak kuzucuklarım
reglim yeni bitti insallah bu haftasonu okuyacagim.
Canlarım tablette kopyala yapıştır yapamıyorum duamızdan 300 daha aldım 1.700 adet kaldı bilgilerinizeeeeeee
Massallah canim benim insallah su mubarek gunlerin yuzu suu hurmetine Allahim yuzunu guldurur gonlune gore verir seninle beraber bizde sevinirizderkennnnn haber gelir 10 yumişten 7 tanesi döllenmiş Allahım hepside 5. güne hepsi de inşallahhhh
Canlarım bacılarım uzun zamandır giremedim evde bilgisayar yok bugün işe bi uğradım bende dua kardeşliğine katılmak istiyorum ve 200 adet yazabilirmisiniz.Sizleri seviyorum ve dualarımdasınız.
Canlarım tablette kopyala yapıştır yapamıyorum duamızdan 300 daha aldım 1.700 adet kaldı bilgilerinizeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?