Canlarım tablette kopyala yapıştır yapamıyorum duamızdan 300 daha aldım 1.700 adet kaldı bilgilerinizeeeeeee
ne zamandir giremiyordum coookkk sevindim insallah dah guzel hberlerle gelirsin kuzum.
reglim yeni bitti insallah bu haftasonu okuyacagim.
Nautilus ilk tedavi haric ki ilj tedavimdeki dr bozuntusunu sana anlatmistim. her tedavimde her yumurta kontrolunde kan verdim hormonlarima bakildi. catlatma igneme igne dozuma hormon degerimle karar verildi. drunla bu durumu konus bence.
Hayırlı kamdiller can dostlarım dualarınızda olmak ümidi dualarındasınız. Hepinizi çok seviyorummmm
Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünümKızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Kuzum soramadim embriyolardan haber var mı?
Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünüm
Canım tekrar toplama olmayacak mı? Haziranı es mi geçeceksnz..Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünüm
Yok canım tekrar toplama yok direk transfer olacak adet olunca gel dedi doktor ben de bir sonraki adette gelecem ramazan atlasın dedimCanım tekrar toplama olmayacak mı? Haziranı es mi geçeceksnz..
Kizlar ozur dilerim anca 100 okuyabildim Allahim herkesin gonlune gore versinHAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER
TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE
NursELmira .......................200+500
@jonguil ................................500+
papyonkilikli ....................100+
sultan1356 .........................100+
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................sayı verecek
4 4343 ..................................sayı verecek
dnzderya ...............................444+300
dianthus ...............................100
@ceren
OKUNAN................................2.444
KALAN...................................2.000
Anladm cnm bende havuz yöntemi gibi düşündüm biriktirilecek gibi geldi.. Oh ne güzell 4 tane bebiş seni beklyorr yuppikkYok canım tekrar toplama yok direk transfer olacak adet olunca gel dedi doktor ben de bir sonraki adette gelecem ramazan atlasın dedim
kuzum dondurmuslar ki dondurulcak kalitedeymis bu bir ikincisi 3. gun diye uzuluyormusun ben 2. gun diye nasil basunizin etini yedim. simdi sipa memeyi reddediyor inadindan. hatta 21 mayista transfer olmustum 1 yil oldu tam. 2 3 4 5 yaradan bilir onu.Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünüm
aslına bakarsan benim ilk tedavimde 3. gün embriyosu idi ve bi tek o tutmuştu her ne kadar düşse de:) 2. ve 3 tedavimde 5. gün embriyosu idi fakat ne hikmetse sadece transfer edecekleri kadar yani 2 tane kalmıştı. onlar da 3. günde 4 er taneydi sanırım benim endişem şu 5 e gitmeyi deneselerdi yine 2 tane mi kalacaktı yani bu 4 ün de ikisi aslında ölecek mikuzum dondurmuslar ki dondurulcak kalitedeymis bu bir ikincisi 3. gun diye uzuluyormusun ben 2. gun diye nasil basunizin etini yedim. simdi sipa memeyi reddediyor inadindan. hatta 21 mayista transfer olmustum 1 yil oldu tam. 2 3 4 5 yaradan bilir onu.insallah iki transfere gerek kalmadan ilkinde tutar ikinciyi de kardes icin kullanirsiniz
ooooo ne cok.dusunmussun. simdi suna odaklan dondurulacak kdr kaliteli. bukafaraslına bakarsan benim ilk tedavimde 3. gün embriyosu idi ve bi tek o tutmuştu her ne kadar düşse de:) 2. ve 3 tedavimde 5. gün embriyosu idi fakat ne hikmetse sadece transfer edecekleri kadar yani 2 tane kalmıştı. onlar da 3. günde 4 er taneydi sanırım benim endişem şu 5 e gitmeyi deneselerdi yine 2 tane mi kalacaktı yani bu 4 ün de ikisi aslında ölecek mitabi bunları yazarken aslında senin 2. gün transferi olduğunu da düşünmüştüm düşünüyorum tabi ki Rabbim bilecek hepimize hayırlı evlatlar verecek inşallahhh
canım biz de seni seviyoruz ama özletme lütfen kendini ne zaman işe başlıyorsun nasılsın bebişin nasıl?Canlarım bacılarım uzun zamandır giremedim evde bilgisayar yok bugün işe bi uğradım bende dua kardeşliğine katılmak istiyorum ve 200 adet yazabilirmisiniz.Sizleri seviyorum ve dualarımdasınız.
onu bana ilk doktorum da demişti hiç bir lab ortamı ana rahmi kadar doğal değil diye inşallah kuzucum . bir de madem burdasın opu dan ne kadar sonra adet oluyoruz biliyor musun canım?ooooo ne cok.dusunmussun. simdi suna odaklan dondurulacak kdr kaliteli. bukafarinsallah guzel haberler aliriz. dr bana ozaman en iyi labaratuar anne karni demisti insallah saglikla cozulup rahminde buyurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?