Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Valla kendim konuşup kendim dinliyorum kuzum. Bu sefer sıkı bastıracam. Olmadı kendim yaptırıp doktora sorup durucam. Bakalım tacizlerim işe yarayacak mı.

Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünüm

Canım bu habere uzulunmez aksine sevinilir. Bizden yaşça çok küçük nice arkadaşın 1-2 embriyosu anca oluyor. Bırak dondurmayı transferi iptal olanlar var. Bu işte 5 güne gitti ve kesin kez olacak denmiyor. Çözüldükten sonrada gelişimi takip edilebiliyor. Benim 5 gün 3 embriyodan sadece biri çözüldüğünde transfer edilebilecek kalitedeydi. Doldurulurken sevinmiştim. Çözülürken bu şekilde oldu. İnşallah ilk transferle bebisler gelecek. Dikkat edersen bebek demedim bebisler gelecek. O bebisler bu gobeklere gelecek.

Kizlar ozur dilerim anca 100 okuyabildim Allahim herkesin gonlune gore versin

Var canım 3. Güne 4 tane kaldı o yüzden riske etmeyip 2+2 dondurdular. İki kere transfer hakkım vsr yani söa 3. Gün olduğu için üzgünüm
kuzum dondurmuslar ki dondurulcak kalitedeymis bu bir ikincisi 3. gun diye uzuluyormusun ben 2. gun diye nasil basunizin etini yedim. simdi sipa memeyi reddediyor inadindan. hatta 21 mayista transfer olmustum 1 yil oldu tam. 2 3 4 5 yaradan bilir onu. insallah iki transfere gerek kalmadan ilkinde tutar ikinciyi de kardes icin kullanirsiniz

aslına bakarsan benim ilk tedavimde 3. gün embriyosu idi ve bi tek o tutmuştu her ne kadar düşse de:) 2. ve 3 tedavimde 5. gün embriyosu idi fakat ne hikmetse sadece transfer edecekleri kadar yani 2 tane kalmıştı. onlar da 3. günde 4 er taneydi sanırım benim endişem şu 5 e gitmeyi deneselerdi yine 2 tane mi kalacaktı yani bu 4 ün de ikisi aslında ölecek mi tabi bunları yazarken aslında senin 2. gün transferi olduğunu da düşünmüştüm düşünüyorum tabi ki Rabbim bilecek hepimize hayırlı evlatlar verecek inşallahhh

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira .......................200+500
@jonguil ................................500+
papyonkilikli ....................100+
sultan1356 .........................100+
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................200
4 4343 ..................................100
dnzderya ...............................444+300+300
dianthus ...............................100
ceren20 .....................................100
SEMCAN ...................................200

OKUNAN................................2.444
KALAN...................................1.200

ooooo ne cok.dusunmussun. simdi suna odaklan dondurulacak kdr kaliteli. bukafar insallah guzel haberler aliriz. dr bana ozaman en iyi labaratuar anne karni demisti insallah saglikla cozulup rahminde buyurler...

Canlarım bacılarım uzun zamandır giremedim evde bilgisayar yok bugün işe bi uğradım bende dua kardeşliğine katılmak istiyorum ve 200 adet yazabilirmisiniz.Sizleri seviyorum ve dualarımdasınız.
canım biz de seni seviyoruz ama özletme lütfen kendini ne zaman işe başlıyorsun nasılsın bebişin nasıl?

ooooo ne cok.dusunmussun. simdi suna odaklan dondurulacak kdr kaliteli. bukafar insallah guzel haberler aliriz. dr bana ozaman en iyi labaratuar anne karni demisti insallah saglikla cozulup rahminde buyurler...
onu bana ilk doktorum da demişti hiç bir lab ortamı ana rahmi kadar doğal değil diye inşallah kuzucum . bir de madem burdasın opu dan ne kadar sonra adet oluyoruz biliyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…