Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

nurse51 canım nerelerdesin yoksun bu aralar bebiş nasıl kaç aylık oldunuz?
iyiyz canım çok şükür geçen hafta detaylı ultrasona gittik yüzünü göstermedi bu hafta tekrar gideceğim.
harmony test denen bir kan tahlili var onu yaptırdık yurt dışında yapılıyor biraz pahalı.
4 kez kan verdim sonuç gelmedi . yetersiz çıkıyor bebek dna sı doktorum neden böyle olduğunu algılayamadı amniyosentez önerdi bende yaptırmak istemiyorum.
detaylı ultrasonu normal çıktı eli ayağı baş çevresi kalbi temiz çıktı.
yüzünü göstermedi benim minik kızım teyzeleri
çok şükür çalışıyorum şu kan tahlili biraz canımı sıktı sadece
perşembe günü tekrar ultrasona gireceğim .
haftaya da istanbulda düğün var tüp bebek doktorum numan beyazıta gideceğim

bu arada 5 ayımız bitiyor geçen hafta 400 gram geldi kızım
adını zeynep koyacağız inşallah
geçen hafta ultrasonu kızım tekme atarak bitirdi yüzünü kapattı
bu hafta tekrar gideceğiz teyzeleri

bu arada 5 ayımız bitiyor geçen hafta 400 gram geldi kızım
adını zeynep koyacağız inşallah
geçen hafta ultrasonu kızım tekme atarak bitirdi yüzünü kapattı
bu hafta tekrar gideceğiz teyzeleri
aman maşallah maşallah zeynebimiz de oldu demek hayırla doğsun inşallah. canım dediğin testleri bilmiyorum ama Allah korusun ud de sağlıklı görünüyormuş geri kafalılık mı bilmiyorum ama eskiden bu testler mi vardı diyorum bazen . sen de gönlünü ferah tut kızın nazlı olacak biraz anlaşılan

canım dünyada yeni yapılan ve bizim türk doktorların tam ne yapıldığını bilmediği bir test varsayımlara göre de çocuğumu riske atmak istemiyorum. detaylı ultrasonu da genetik bir hasarı gösteren bulgu çıkmadı boyu maşallah normalden uzun çıktı ve elini açıp kapattı bunlar genetik hasarı eliyormuş.

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira .......................200+500
@jonguil ................................500+
papyonkilikli ....................100+
sultan1356 .........................100+
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................200
4 4343 ..................................100
dnzderya ...............................444+300+300+300
dianthus ...............................100+100
ceren20 .....................................100
SEMCAN ...................................200
OKUNAN................................3.644
KALAN...................................800

100 daha alıyorum

gec gordum mesajini kusura bakma kuzum. Evet dogru hatirladin kkaledeyiz. Ankaradaki novaart aklimin bi kosesinde. Hala karar verip de baslayamadik biz.. Aslinda turgut bey icin gayet olumlu konusanlar da var ama boyle durumlari yasayanlar da cok sanirim. Karar vermek zor arzu hanimi da hic dusunmedim zaten. Patavatsiz bi hatun kendisi

canım Allaha tevekkül edip bir yerden başlamak lazım kısmet edecekse zaten her türlü oluyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…