iyiyz canım çok şükür geçen hafta detaylı ultrasona gittik yüzünü göstermedi bu hafta tekrar gideceğim.nurse51 canım nerelerdesin yoksun bu aralar bebiş nasıl kaç aylık oldunuz?
canim normal adet dongun nasilsa aynn devam ediyor.onu bana ilk doktorum da demişti hiç bir lab ortamı ana rahmi kadar doğal değil diye inşallah kuzucum . bir de madem burdasın opu dan ne kadar sonra adet oluyoruz biliyor musun canım?
aman maşallah maşallah zeynebimiz de oldu demek hayırla doğsun inşallah. canım dediğin testleri bilmiyorum ama Allah korusun ud de sağlıklı görünüyormuş geri kafalılık mı bilmiyorum ama eskiden bu testler mi vardı diyorum bazen . sen de gönlünü ferah tut kızın nazlı olacak biraz anlaşılanbu arada 5 ayımız bitiyor geçen hafta 400 gram geldi kızım
adını zeynep koyacağız inşallah
geçen hafta ultrasonu kızım tekme atarak bitirdi yüzünü kapattı
bu hafta tekrar gideceğiz teyzeleri
canım dünyada yeni yapılan ve bizim türk doktorların tam ne yapıldığını bilmediği bir test varsayımlara göre de çocuğumu riske atmak istemiyorum. detaylı ultrasonu da genetik bir hasarı gösteren bulgu çıkmadı boyu maşallah normalden uzun çıktı ve elini açıp kapattı bunlar genetik hasarı eliyormuş.aman maşallah maşallah zeynebimiz de oldu demek hayırla doğsun inşallah. canım dediğin testleri bilmiyorum ama Allah korusun ud de sağlıklı görünüyormuş geri kafalılık mı bilmiyorum ama eskiden bu testler mi vardı diyorum bazen . sen de gönlünü ferah tut kızın nazlı olacak biraz anlaşılan
100 daha alıyorumHAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER
TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE
NursELmira .......................200+500
@jonguil ................................500+
papyonkilikli ....................100+
sultan1356 .........................100+
aysesahra ..........................100+
Nautilus ............................200
4 4343 ..................................100
dnzderya ...............................444+300+300+300
dianthus ...............................100+100
ceren20 .....................................100
SEMCAN ...................................200
OKUNAN................................3.644
KALAN...................................800
seviyorum seni100 daha alıyorum
Sev kız sev ..bende seviyorum seniiii..seviyorum seni
Ne o kuzu ne düşünüyorsun ölere
zaman geçmiyor mu nedir bugün...Ne o kuzu ne düşünüyorsun ölere
gec gordum mesajini kusura bakma kuzum. Evet dogru hatirladin kkaledeyiz. Ankaradaki novaart aklimin bi kosesinde. Hala karar verip de baslayamadik biz.. Aslinda turgut bey icin gayet olumlu konusanlar da var ama boyle durumlari yasayanlar da cok sanirim. Karar vermek zorsağol canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim tedavim ikidir acıbadem de Turgut bey ile. aslında amacım doktoru kötülemek burada propaganda yapmak falan değil yanlış anlaşılmasın ama bizler onca umut emek para bağlıyoruz ve karşı tarafında bizim kadar olamasalar da hassas olmasını bekliyoruz. sıradaki gelsin sıradaki gitsin herkese otomatik reçete yazılsın hoş olmuyor haksız mıyım? sen Kırıkkale demiydin eşinin ailesi mi burdaydı doğru mu hatırlıyorum? öyleyse direk ankara ya gitmeni tavsiye ederim orada seçenek çok daha fazla canım yaa
canım Allaha tevekkül edip bir yerden başlamak lazım kısmet edecekse zaten her türlü oluyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahhgec gordum mesajini kusura bakma kuzum. Evet dogru hatirladin kkaledeyiz. Ankaradaki novaart aklimin bi kosesinde. Hala karar verip de baslayamadik biz.. Aslinda turgut bey icin gayet olumlu konusanlar da var ama boyle durumlari yasayanlar da cok sanirim. Karar vermek zorarzu hanimi da hic dusunmedim zaten. Patavatsiz bi hatun kendisi
bana dedin galiba başka kimse yokGünaydın bacılarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?