Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira
.......................200+500
S Sky_sun
................................500+
papyonkilikli
....................100+
sultan1356
.........................100+
aysesahra
..........................100+100
Nautilus
............................200
4 4343
..................................100
dnzderya
...............................444+300+300+300
dianthus
...............................100+100
ceren20
.....................................100
SEMCAN
...................................200
OKUNAN................................3.744

KALAN...................................700

Canım kalan 700 üde ben alıyorum.. Allah hepiznden razı olsun Rabbim okunan dualar hürmetine hepimize güzel haberler nasip etsin inşallah.. Yarından itibaren yeni arkadaşa geçelim inşallah.. Okuyamayan arkadaş varsa ben onu da alablirm kızlarr hepinizi seviyorum

var tatlım ama değerim çok çok düşük yükselmiyor dua edinde dış gebelik olmasııın..tek tüpüm kaldı ondan korkuyorum ...
Ayy canım çok güzel bi haber bu.. Allahım nolur hayrlısıyla bebişini arkadaşımıza bağşla kucağına almayı nasip et.. Yeni mi öğrendin değerler nasıl? İyi düşünelim iyi olsun inşallah. kötü düşünceyi aklımza getrmeyelim..

adetin 2. günü öğrendim ama sadece pozitif olduğunu anlayacak kadar bi değer var dünde yükselmedi..bebişden ziyade tüpüme birşey olmaz inallah..

adetin 2. günü öğrendim ama sadece pozitif olduğunu anlayacak kadar bi değer var dünde yükselmedi..bebişden ziyade tüpüme birşey olmaz inallah..
Hmm anladm cnm kimyasal olablr mi ozmaan..ya inşallah yeni yerleşyrdur o yüzden yavaş artyrdur canm.. Rabbim korusun dış gebelikte değer bi artıp bi azalıyormuş

benim 12.93 dü iki gün sonra 18.97 oldu..lekelenme felan yok..

aysesahra canım benim inşaallah değerin katlanmaya devam eder. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin inşaallah... canım benim 5 yıl önce kimyasal gebelik olmuştu test pozitif çıktı iki gün sonra adet kanıyla attı değerde yükselme olmuyor bildiğim kadar. Senin yükselmiş değer yeni döllenme olduysa ondan yavaş yavaş artıyor olabilir . Yumurtlama zamanların tahmini ne zaman oluyor canım adet olmana yakın döllenme oldu belki canım

dnzderya tatlım 500 dua almıştım 400 u okumuştum adet oldum 100 kaldı bugün adetim bitiyor yarın 500 aldığım duayı bitirmiş olacağım allah kabul etsin. Beni listede en sona koy istersen çünkü tedavim temmuzda canım ayşe için okuyalım yeni duayı

yumurtlama zamanımı takvimle takip etmiştim 1-5 arası yazıyordu ama ben değerlendirememiştim 8 inde olmuştu..benim ilki dış gebelikti ondada değerler artıyordu ama az artıyordu bunun gibi ondan korkuyorum..

yumurtlama zamanımı takvimle takip etmiştim 1-5 arası yazıyordu ama ben değerlendirememiştim 8 inde olmuştu..benim ilki dış gebelikti ondada değerler artıyordu ama az artıyordu bunun gibi ondan korkuyorum..
İnşallahh yeni yerlşyrdur canm ya benm doktrm yerleşme sürecnde katlamayabilir demişti.. İnşallah da öyledir yaa yeni duamız senin içinmolsun bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…