bundan sonrası nasip kısmet artık.. dua sıramızı lütfen bozmayalım... aynen devam canım..İnşallahh yeni yerlşyrdur canm ya benm doktrm yerleşme sürecnde katlamayabilir demişti.. İnşallah da öyledir yaa yeni duamız senin içinmolsun bence de
Canım inşaallah artacak değerin hepimizin duaya ihtiyacı var ama şuan sen hamilesin dua edelim değerin normal seyrinde kat kat daha fazla artsın. bi daha ne zaman test yaptıracaksın canım başka hastanelerde baktır canım Rabbim bebeğini korusun canım. 8 Mayıs çalışma oldu diyelim Sperm in yumurtaya yolculuğu 6 gün kadardı sanırım 14 Mayıs 5 günde morula olma kısmı olsa 19 Mayıs olsa yeni döllenme olmuş sayılıyor canım kaba hesaba göre bide belki 8 Mayıs değilde 10 Mayıs yumurta yolculuğu a başlamış olabilir o zaman iki gün daha kayar 21 Mayıs falan olur :)bundan sonrası nasip kısmet artık.. dua sıramızı lütfen bozmayalım... aynen devam canım..
Herşey olacağına varır tatlım boş ver..pazartesi kan verip muayene olurum artık bakalım belki o zamana kadar kanamada başlaya bilir...ben rica ediyorum dua sırasını bozmayalım..içinizden geçen bir dua okuyun o yeter bana..Canım inşaallah artacak değerin hepimizin duaya ihtiyacı var ama şuan sen hamilesin dua edelim değerin normal seyrinde kat kat daha fazla artsın. bi daha ne zaman test yaptıracaksın canım başka hastanelerde baktır canım Rabbim bebeğini korusun canım. 8 Mayıs çalışma oldu diyelim Sperm in yumurtaya yolculuğu 6 gün kadardı sanırım 14 Mayıs 5 günde morula olma kısmı olsa 19 Mayıs olsa yeni döllenme olmuş sayılıyor canım kaba hesaba göre bide belki 8 Mayıs değilde 10 Mayıs yumurta yolculuğu da başlamış olabilir o zaman iki gün daha kayar 21 Mayıs falan olur :)
sağol tatlım..zaten geç döllenme oldu onu biliyorum ama değerler katlanmadığı için sorun olduğu kesin..pazartesi doktora gideceğim...yine lekelenme felan olmadığı için tüpde kaldığını düşünüyorum..değer bu kadar düşükken tüpe zarar vermeden kurtarsam mutlu olacağım..aysesahra canımmmm bi uğramadım neler olmuş tatlımmm inşallah geç döllenmedir bişeydir ne bileyim inşallah bebeğin seninledir ay kuzummm ya dua edecem senin için Rabbim korusunnn
canım iyi düşünelim iyi olsun dur bakalım Allah büyük en hayırlısı o verecek tabi ki inşallah en mutlu olacağın şekilde sonuçlanırsağol tatlım..zaten geç döllenme oldu onu biliyorum ama değerler katlanmadığı için sorun olduğu kesin..pazartesi doktora gideceğim...yine lekelenme felan olmadığı için tüpde kaldığını düşünüyorum..değer bu kadar düşükken tüpe zarar vermeden kurtarsam mutlu olacağım..
inşallah tatlım...ben bunca yıl sonra arka arkaya böyle şeyler yaşaya biliyorsam herkes için bir umut vardır kızlar..pes etmeyin sakın...canım iyi düşünelim iyi olsun dur bakalım Allah büyük en hayırlısı o verecek tabi ki inşallah en mutlu olacağın şekilde sonuçlanır
canımsın yaaa Rabbim kocaman gönlüne göre versin inşallah inan bunu o kadar yürekten söylüyorum ki herşeyin en iyisini hakediyorsun şu mübarek günler saatler yüzü suyu hürmetine Rabbim güldürsün yüzünü ayşemmmmminşallah tatlım...ben bunca yıl sonra arka arkaya böyle şeyler yaşaya biliyorsam herkes için bir umut vardır kızlar..pes etmeyin sakın...
iyi dusunelim iyi olsun. insallah gec dollenmedit. insallah yerlesiyordur yerine.sağol tatlım..zaten geç döllenme oldu onu biliyorum ama değerler katlanmadığı için sorun olduğu kesin..pazartesi doktora gideceğim...yine lekelenme felan olmadığı için tüpde kaldığını düşünüyorum..değer bu kadar düşükken tüpe zarar vermeden kurtarsam mutlu olacağım..
canım okurum tabi ki ne demek senin gönülden bir amin demen yeterli kimin duası kime tutar bellli mi olur 3-5 farketmez tamamlarım ben kuzum Allah yardımcın olsun. yalnız 35 i 100 e mi tamamlayacam 65 tane mi okuyacam ben onu tam anlamadım şekercimaysesahra neler olmus buralarda. bu defa guzel hberler alalim insallaahhhh. burada ezan okunuyor okunan ezanlar hurmetine...
dualarimdasin her daim.
dnzderya 35 okuyabildim o da tam degil. bu seferlik benim duami sen okuyabilir misin ilk defa boyle birsey oldu mahcubum. ama cok yorgunum. soyle soyleyim yatsidan sonra dua ederken ruya goruyorum. ayakta uyuyorum hakkinizi helal edin lutfen diger arkadasa okuyacagim insallah. bu defa alir almaz okuyacagim.
canozum 35 okudum ama bebegi uyuturken okudum yani icime sinmedi oyle kendimi veremedim. 100u okusan daha iyi olur.canım okurum tabi ki ne demek senin gönülden bir amin demen yeterli kimin duası kime tutar bellli mi olur 3-5 farketmez tamamlarım ben kuzum Allah yardımcın olsun. yalnız 35 i 100 e mi tamamlayacam 65 tane mi okuyacam ben onu tam anlamadım şekercim
canozum 35 okudum ama bebegi uyuturken okudum yani icime sinmedi oyle kendimi veremedim. 100u okusan daha iyi olur.
bir de ben kendim icin de dua isteyecegim sizlerden sevgili pihticim halen duruyormus. igneler biraz cozmus ama tam da ise yaramamis benim de hatam var duzenli kullanamadim ilk iki hafta duzenli vurdum sonra unuttum vuramadigim gunler oldu. 1 yildir hergun igneden sikildim bir de gercekten. her yerim kavga etmis gibi mor. simdi ilaca basladik daha dun. basagrisi carpinti yapti. bebege gecme olasiligi var emzirmeden dolayi. kullanmayim dedim eczaci arkadasim kullnmazsan pihti atarsa sonu olum bebek annesiz mi kalsin dedi daha da korktum. oy oy oy... bi duanizda bana da dua edin ne olur...
Canim benim cok srvindim belji gec tutunmustur gozunaydin Allahimmmm guzel Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin sanavar tatlım ama değerim çok çok düşük yükselmiyor dua edinde dış gebelik olmasııın..tek tüpüm kaldı ondan korkuyorum ...
aysesahra arkadaşım 3 gündür giremiyordum. Habere çok sevindim. Geç döllenme olduğu için değer yavaş yükseliyor olabilir. İnşallah güzel haberlerini duyup sevinecegiz.
teşekkür ederim kızlar ama geç döllenmede olsa değer iki katına çıkmalıydı.. artık pazartesi anlarız hayırlısıyla neler olduğunu...Canim benim cok srvindim belji gec tutunmustur gozunaydin Allahimmmm guzel Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin sana
herkese yardıma koş..herkesle ilgilen kendine bakma aferin sana ...canozum 35 okudum ama bebegi uyuturken okudum yani icime sinmedi oyle kendimi veremedim. 100u okusan daha iyi olur.
bir de ben kendim icin de dua isteyecegim sizlerden sevgili pihticim halen duruyormus. igneler biraz cozmus ama tam da ise yaramamis benim de hatam var duzenli kullanamadim ilk iki hafta duzenli vurdum sonra unuttum vuramadigim gunler oldu. 1 yildir hergun igneden sikildim bir de gercekten. her yerim kavga etmis gibi mor. simdi ilaca basladik daha dun. basagrisi carpinti yapti. bebege gecme olasiligi var emzirmeden dolayi. kullanmayim dedim eczaci arkadasim kullnmazsan pihti atarsa sonu olum bebek annesiz mi kalsin dedi daha da korktum. oy oy oy... bi duanizda bana da dua edin ne olur...
Canım dikkat et kendine, önce kendi sağlığın datlım. Bu arada face hesabını kapattınmı, göremiyorum seni. Öptüm bebişini.canozum 35 okudum ama bebegi uyuturken okudum yani icime sinmedi oyle kendimi veremedim. 100u okusan daha iyi olur.
Güzel olacak güzel...teşekkür ederim kızlar ama geç döllenmede olsa değer iki katına çıkmalıydı.. artık pazartesi anlarız hayırlısıyla neler olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?