Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlaaar bugün ablamın sesini duydum çok şükür..kısa kelimeler kullansada çok şükür duydum...

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah ablanın hastaneden taburcu olup evine geldiği günleri de en kısa zamanda görürsün. Sende ona güzel haberler verirsin inşallah. Çifte bayram olur

Poliklinikte muayene eden doktor tekrar beta istemişti görünürde bişey yok kanında düşüşe geçmiştir demişti..acilde kan verdim poliklinik kapalı diye beta 219,1 çıktı bu ne şimdi

Poliklinik doktoru üstten muayene etmişti acil doktoru alttan muayene etti oda bişey göremedi..

Arkadaşım bu bebis kesin genç döllenme. Üstten muhayanede görülmesi için kan değerinin baya yükselmesi gerekiyor benim bildiğim. Konuda uzman arkadaşlarımız tabi daha iyi yorum yapar. Zaten beta HCG 1500 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözüküyor. En azından bana hep o söylendi. Değerin gayet iyi. Sen hamileliği başında yakaladin belliki, o yüzden değerler sana dusuk geldi. İnşallah sağlıkla değerin katlanır ve en kısa zamanda kesesini, kalbini görürsün. Bizi haberdar et.

Yeterki tüpde olmasında herşeye razıyım artık..

Erken de yakaladım sayılmaz normal adetim geçince verdim kanı..
Canım maşallah değerin çok güzel artmış hadi bakalım inşaallah aynı şekilde sağlıklı bi şekilde devam eder dualarim seninle canım. Ablan ın konuşmaya başlamasına çok sevindim inşaallah güzel haberlerini alacak Rabbim bebeğini korusun,ablana şifa versin inşaallah

Canımm benm değer 1000di karından görünmedi 1700 oldu yine görünmedi ikisinde de vajinal gördü.. Daha bu değerle görülmez zaten.. Bence de geç döllenme ve sağlıklı ni bebiş geliyor inşallahh

Bazen 28 günde bir reglide olsan yumurta geç catlayabiliyor. Benim tüp bebekten önce 4 ay yumurta takibi yapıldı. O zaman 28 günde oluyordum ama yumurta 17-18 de catladigi oldu. Ancak regli değişmiyordu. Doktorum benim gibi her kadının belli dönemlerde böyle ufak gecikmeleri yaşadığıni belirtmişti. Belki böyle bir gecikme olmuş olabilir. Dış gebelik geçirince insan korkuyor ne desen haklisin. Önce dış gebelik ihtimalinde uzaklaşmak istiyorsun. Ben tekrar hamile kalsam, kese görünecek değere ulaşana kadar doktora gitmek istemiyorum diyorum ama pek mümkün değil. İnşallah bu bebek hepimize umut olacak. hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşllah bebiç olursa hepinize umut olur..ama yinede kaptırmamak lazım artık bekleyip göreceğiz..destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim kızlar..
canim aysem bayadir ugramiyordum neler olmus neler. cokk sevindim cokkkk insalh bebistir gec tutunuyodur cok mutlu oldum cok cici anne adayi darisi bizlere olsun dikkt et kendne iyi dusunki iyi olsun canim arkdsim hadi hayrli olsunn rabbim kucahina almayi nasib etsin. canlar sixler nasilsinz neler yapiyrsunuz jongululm naptin basldnmi tedaviye denizim sen neler yapiyrsun hakkinzi helal edin is yogunlugundan bakamiyrum nete dualarada katilamiyorum allaha emanet olun canlarr

Canlarım hepinize günaydın.. Ben kalan 700 duayı aldm. Okuyamayan varsa söyleyeblrmi ben tamamlarım kimseye sıkıntı olmsn inşallahh..sizlerden haber beklyrm öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…