Kızlaaar bugün ablamın sesini duydum çok şükür..kısa kelimeler kullansada çok şükür duydum...
Canımmm RAbbim şükrünü artırsın çok sevindim çok daha güzel günleriniz olsun inşallahKızlaaar bugün ablamın sesini duydum çok şükür..kısa kelimeler kullansada çok şükür duydum...
Ah canım ne mutlu sana, çok şükür daha da iyileşecek inşallah. Bugün çifte mutluluğunu bekliyorum sabırsızlıkla..Kızlaaar bugün ablamın sesini duydum çok şükür..kısa kelimeler kullansada çok şükür duydum...
Canım son aldığın 100 ü okuyamadım malesef kırmızı kartKızlar haftasonu pek giremedim girsem de liste falan beceremiyorum tablette benim ki tıkır tıkır klavyeyle olacak.Yarın şehir dışındayım salı dua için yeni listeyi ayarlayacam bilgilerinize
Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...çok çok amin...
Yok tatlım muayene oldum Allahtan tüpde değilmiş ama rahimdede yok bakalım kan sonucunu bekliyoruz..rahim de olmadığına göre inşallah değer düşüşe geçmiştir...Arkadaşım durum nedir? Testi tekrarladin sanırım. İnşallah güzel haberler verirsin
Poliklinik doktoru üstten muayene etmişti acil doktoru alttan muayene etti oda bişey göremedi..
Yeterki tüpde olmasında herşeye razıyım artık..Arkadaşım bu bebis kesin genç döllenme.Üstten muhayanede görülmesi için kan değerinin baya yükselmesi gerekiyor benim bildiğim. Konuda uzman arkadaşlarımız tabi daha iyi yorum yapar. Zaten beta HCG 1500 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözüküyor. En azından bana hep o söylendi. Değerin gayet iyi. Sen hamileliği başında yakaladin belliki, o yüzden değerler sana dusuk geldi. İnşallah sağlıkla değerin katlanır ve en kısa zamanda kesesini, kalbini görürsün. Bizi haberdar et.
Canım maşallah değerin çok güzel artmış hadi bakalım inşaallah aynı şekilde sağlıklı bi şekilde devam eder dualarim seninle canım. Ablan ın konuşmaya başlamasına çok sevindim inşaallah güzel haberlerini alacak Rabbim bebeğini korusun,ablana şifa versin inşaallahErken de yakaladım sayılmaz normal adetim geçince verdim kanı..
Canımm benm değer 1000di karından görünmedi 1700 oldu yine görünmedi ikisinde de vajinal gördü.. Daha bu değerle görülmez zaten.. Bence de geç döllenme ve sağlıklı ni bebiş geliyor inşallahhErken de yakaladım sayılmaz normal adetim geçince verdim kanı..
Erken de yakaladım sayılmaz normal adetim geçince verdim kanı..
canim aysem bayadir ugramiyordum neler olmus neler. cokk sevindim cokkkk insalh bebistir gec tutunuyodur cok mutlu oldum cok cici anne adayi darisi bizlere olsun dikkt et kendne iyi dusunki iyi olsun canim arkdsim hadi hayrli olsunn rabbim kucahina almayi nasib etsin. canlar sixler nasilsinz neler yapiyrsunuz jongululm naptin basldnmi tedaviye denizim sen neler yapiyrsun hakkinzi helal edin is yogunlugundan bakamiyrum nete dualarada katilamiyorum allaha emanet olun canlarrİnşllah bebiç olursa hepinize umut olur..ama yinede kaptırmamak lazım artık bekleyip göreceğiz..destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?