Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yok canım henüz başlamadım temmuz 12 gibi adet olurum galiba ramazan sonrası allah kısmet ederse başlamak istedik. tsh değerimde belki o zamana kadar düzelir diye biraz daha bekliyorum cuma günü tsh değerime tekrar baktıracağım meğer ne kadar önemli bi değermiş. Sende canım benim allaha emanet et helal olsun hakkımız ne demek canım arada uğra bırakma bizi

İnşllah bebiç olursa hepinize umut olur..ama yinede kaptırmamak lazım artık bekleyip göreceğiz..destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim kızlar..
Canım sizin sorun neydi Kaç yıldır olmuyordu ve kaç kere tüp bebek denemen vardı. Umutlanmak için soruyorum bu gebelik Öncesi sanırım yine kendiliğinden hamile kalmıştın dimi canım

Canım sizin sorun neydi Kaç yıldır olmuyordu ve kaç kere tüp bebek denemen vardı. Umutlanmak için soruyorum bu gebelik Öncesi sanırım yine kendiliğinden hamile kalmıştın dimi canım
Sorun yoktu tatlım 3 defa tüp denedik belki filmlerde görünmeyen sorun olabilir diye histereskopi ve laparoskopi oldum onları olurken çizikte atmıştı doktorum..kendiliğinden olur olacak deyip bir daha tüp yapmak istemedi..

Arkadaşlar merhaba. aysesahra canım Rabbim hakkında hayırlısını versin değerin güzel görünüyor inşallah korktuğuna uğratmaz inşallah bebeğin seninledir ve bir ömür de seninle olur. sultan1356 canım özletiyorsun kendini ben de ne yapayım opudan sonra pazar gün regl oldum artık Allah izin verirse bir sonraki regl de dondişlerimi alacağım bekliyoruz da bekliyoruz:) NursELmira tatlım senin duanı cuma gün teslim etmiştim ancak papyonkilikli rica etti onun adına 100 tane okuyacağım ben bir de dianthus 100 adet okuyamamış onu da ben okurum . bu arada arkadaşlar okuduğumuz dua bir salavat adetliyken de okunabilir ancak ben bu duadanın çok akmadığını gördüm biraz zor geldi gibi sanki o yüzden bundan sonraki arkadaşlara durumuna göre esmalar çekelim mesela benim aklımdan geçen ilk sırada ayşesahraya ya şafi ya halik ya bari ya musavvir çekmek daha sonra N nurse ' ün kolay doğumu için bir esma çekeriz daha sonra da sırayla herkes için. hem herkes için daha kolay olur hem abdest gerektirmez kırmızı kart olayına girmeyiz böylelikle listemiz su gibi akar inşallah ne dersiniz. siz de fikirlerinizi paylaşır öneri de bulunursanız devam edelim?

Bencede canım iyi düşünmüşsun kişinin durumuna göre dua okunabilir sen ona göre liste yap istersen ona göre okuyalım

herkese yardıma koş..herkesle ilgilen kendine bakma aferin sana ...
gecicek insallah bir yil ilac tedavisi sonrasi Allah kerim yine yeniden igneler. ya benim bi arkadasim seker hastasiydi dikkat cekmeyi de severdi o zaan herkesin icinde igne vururdu kendine derdim ki ne gerek var gitsin wc de vursun o zaman onu kinadim da basima mi geldi acaba. esim oyle dedi cok uzuldum. ilk gordugumde helallik istiycem kizdan cesaret edebilirsem.

Canım dikkat et kendine, önce kendi sağlığın datlım. Bu arada face hesabını kapattınmı, göremiyorum seni. Öptüm bebişini.
canim sosyal medya kullanmiyorum artik. sinir harbi yasammmak icin

Kızlaaar bugün ablamın sesini duydum çok şükür..kısa kelimeler kullansada çok şükür duydum...
Daha saglikli guzel haberler alacaksin insallah.
Yok tatlım muayene oldum Allahtan tüpde değilmiş ama rahimdede yok bakalım kan sonucunu bekliyoruz..rahim de olmadığına göre inşallah değer düşüşe geçmiştir...

Poliklinikte muayene eden doktor tekrar beta istemişti görünürde bişey yok kanında düşüşe geçmiştir demişti..acilde kan verdim poliklinik kapalı diye beta 219,1 çıktı bu ne şimdi

Poliklinik doktoru üstten muayene etmişti acil doktoru alttan muayene etti oda bişey göremedi..
canim deger 1500u gecmeli ki vajinal gorunsun daha pirinc tanesi kadar bile degildir. degerin cok guzel masallahhh insallah saglikla artar ve gebelik olur saglikli bir dogum olur. hberdar etmeyi unutma bizi...
ya esma ceksek okadar guzel olur ki. bu biraz zorluyor malesef...

Poliklinikte muayene eden doktor tekrar beta istemişti görünürde bişey yok kanında düşüşe geçmiştir demişti..acilde kan verdim poliklinik kapalı diye beta 219,1 çıktı bu ne şimdi
Canim benim cok sevindim insallah degerin git gide artar cok gusel haberler verirsin bizim burada bi arkkadsinda olmustu simdi bes aylik oglu olacak merak etme insallah gerisi geleccek Allahin izniyle

Canım okuyamayan arkadaşların yerine 50 Tane okudum ona göre okursun geri kalanları canım allah kabul etsin

NursELmira .......................
S Sky_sun ................................
papyonkilikli ....................
sultan1356 .........................
aysesahra ..........................
Nautilus ............................
4 4343 ..................................
dnzderya ...............................
dianthus ...............................

ceren20 .....................................

SEMCAN ...................................

ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
dnzderya............................500+500+500+500
alarak başlıyorum.
dua gönül işidir lütfen kimse kendini zorunlu hissetmesin uygun olanlar en azından 2-3 gün içinde 1 arkadaşımıza okursak Ramazan boyunca listemizi tamamlayabiliriz.

Canım iyi düşünmüşsun. Banada 100 yaz şimdilik

Canım 300 er yaz

ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

NursELmira .......................
S Sky_sun ................................300+300+300+300
papyonkilikli ....................250+250+250+250
sultan1356 .........................
aysesahra ..........................
Nautilus ............................100+100+100+100
4 4343 ..................................
dnzderya ...............................500+500+500+500
dianthus ...............................200+200+200+200

ceren20 .....................................

SEMCAN ...................................

Canlarm günaydın nasılsınz?? Yaa kızlar benm adetm 2 gün geçti ama hiçç bir gebelik belirtsi yok sadece dün inanılmaz belim ağrıdı ölüyorum sandm kasıklarıma vuruyodu ağrısı. Bugün kuş gibiyim ama ne gelen var ne giden.. Çok korkuyorum kötü bi durum olmasından sizce gebelk dışında adet niye gelmez inşallahh kötü bi durum yoktur

Canım 100 er tane de bana yazarmsn

Canım inşaallah senden de güzel haberler alırız. inşaallah gebelikten dolayı gecikme olmuştur. korkma tatlım kötü bişey yoktur. bi kaç gün daha bekle adet olmazsan test yap canım. Gebelik belirtisi zaten ilk zamanlar olmuyor bildiğim kadar

inşallah gelmez inşallah bebektir inşallah bayram ederiz buralarda bu mübarek günlerde canım kötü düşünme lütfen ayy heyecan yaptım bi test yapsan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…