Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

NursELmira .......................100+100+100+100
@jonguil ................................300+300+300+300
papyonkilikli ....................250+250+250+250
aysesahra ..........................
Nautilus ............................100+100+100+100
dnzderya ...............................500+500+500+500
dianthus ...............................200+200+200+200

inşallah gelmez inşallah bebektir inşallah bayram ederiz buralarda bu mübarek günlerde canım kötü düşünme lütfen ayy heyecan yaptım bi test yapsan ya
Canım dün idrar testi vardı evde akşam üzeri yaptm ama negatif çıktı.. Zaten hiçbir belirtim yok beni korkutan kist falan oluşmş olması.. Biraz beklicem hala gelmzse direk kan testi yapar olmazsa doktra giderm canım.. Ben hiç heyecanlanmıyorm nedense hatta hemen gelse iyi olurdu çnkü hsg çekilecekti bu ay. Hayrlısı bakalım canım

canım mevsim stres falan da etkiliyor yoksa bile illa kist olacak diye bişey yok korkma iyiye yoralım inşallah

ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

NursELmira ........................100+100+100+100
@jonguil ................................300+300+300+300
papyonkilikli ......................250+250+250+250
aysesahra ............................
Nautilus ..............................100+100+100+100
dnzderya ..............................500+500+500+500
dianthus ..............................200+200+200+200

P princess01 ............................100+100+100+100

İnşallah bebiş vardır da 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar..

Tatlım idrar testlerinde marka çok fark ediyor..ben iki değişik markayla denedim biri hep negatif göstermişti..dün meraktan tekrar o markayı denedim ilk defa pozitif olmuş..

Tatlım idrar testlerinde marka çok fark ediyor..ben iki değişik markayla denedim biri hep negatif göstermişti..dün meraktan tekrar o markayı denedim ilk defa pozitif olmuş..
Olablir canm zaten ilk idrarla da yapmadm hatta bol bol su içtm hemen gelsin diye :)) hayrlısı bakalım biraz daha beklicem adet öncesi akıntım başlamıştı belkide enfeksiyon oluştu ondan gelmiyor..

canlar banada 100 er tane yazin allh kabul etsin inslh

@ravza54 nerelerdesin canım. Özlendin bil istedim.
canim ravza sifresini kaybetmis giris yapamiyormus selami var sizlere bildigim kadariyla hala turkiyede
Bana 200 er tane yazar mısınız?
ben hatirliyorum.seni. hayirli ugurlu olsun bebisin saglikla hayirla tam vaktinde gelsin insallah...

306,8 oldu yine iki katı olmadı..
ya yanlis mi hatirliyorum gun kavramim kalmadi daaa dun olcturmedin mi? 2 gunde bir mi iki kati olmali degil mi? iki kati diye de bisey yikmus aslinda % 60 artmasi yeterliymis. y insallah hayirli hberler aliriz.

dnzderya okudum ben canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…