Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Pazartesi ölçtürmüştüm canım iki günde bir.

Allah hepinizden razı olsun kızlar..bu arada iyi şeylerde olmuyor değil bugün ablam yine aradı artık çok şükür normal konuşuyor..

CANLAR AYSE İÇİN DUAMIZ TAMAMLANDI DÜZENLİ OLARAK GİREN BAŞKA KİMSE OLMADIĞI İÇİN LİSTEMİZ BU KADAR BİZ BİZEYİZ
RABBİM KABUL ETSİN YÜREĞİNİZE SAĞLIK

NursELmira ........................100+100+100+100
@jonguil ................................300+300+300+300
papyonkilikli ......................250+250+250+250
sultan1356 ..........................100+100+100+100
Nautilus ..............................100+100+100+100
dnzderya ..............................500+500+500+500
dianthus ..............................200+200+200+200
P princess01 ............................100+100+100+100

ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)

DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

dnzderya ...................................500

bana 200 yazar misin canim

Canım bana da 200 yazarmısn

Kızlar benden sürekli leke gelmeye başladı..bu şekilde okuya biliyormuyum?

Bana şimdilik 100 yazarmısın cnm

Teşekkürler ederim Can'larım beni de unutmadınız Allah razı olsun sizden . Bu ara düğünlerimiz var il dışındayım dönüşte bende başlarım hemen bitirmeyin okuyabildiğimiz kadar okuruz Esma'ları

kuzum kardeşiz biz aynı yolun yolcusuyuz utunur muyuz hiç Rabbim hayırla selamete erdirsin sen yap düğünlerini eğlen stres at gelince elbet katılırsın kaygı etme burayı. bebişine de iyi bak

ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)

DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

dnzderya ...................................500
papyonkilikli .............................200
NursELmira ............................. 200
dianthus ....................................100

Canım aysesahra için duaya yetişemedim ama canı gönülden ona ve sizlere dua ediyorum.Arkadaşımız için bana 100 sayı yazabilirmisin.

Arkadaşım koşturmaktan anca yazabiliyorum. Bugün hematolog randevum vardı. İnşallah regli ile tedaviye başlıyorum. aysesahra için 100 demiştim onu 400 tamamladım. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin. Evladını ona bağışlasin.

Arkadaşım geriden takip edince şimdi gördüm. Senin adına çok sevindim hadi çifte bayram yaşatin bize. Son durum nedir? Kan verdim mi?

Benim için arkadaşım 100 yaz fazla okuyabilirsem İnşallah bildiriririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…