Pazartesiye kadar bekleyelim dedi yine nerde olduğu görünmez yada düşük başlamazsa ona göre devam ederiz dedi...Canım doktorun ne diyor değerlere?
Pazartesi ölçtürmüştüm canım iki günde bir.canim ravza sifresini kaybetmis giris yapamiyormus selami var sizlere bildigim kadariyla hala turkiyede
ben hatirliyorum.seni. hayirli ugurlu olsun bebisin saglikla hayirla tam vaktinde gelsin insallah...
ya yanlis mi hatirliyorum gun kavramim kalmadi daaa dun olcturmedin mi? 2 gunde bir mi iki kati olmali degil mi? iki kati diye de bisey yikmus aslinda % 60 artmasi yeterliymis. y insallah hayirli hberler aliriz.
dnzderya okudum ben canim...
Allah hepinizden razı olsun kızlar..bu arada iyi şeylerde olmuyor değil bugün ablam yine aradı artık çok şükür normal konuşuyor..ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
NursELmira .......................100+100+100+100
@jonguil ................................300+300+300+300
papyonkilikli ....................250+250+250+250
aysesahra ..........................
Nautilus ............................100+100+100+100
dnzderya ...............................500+500+500+500
dianthus ...............................200+200+200+200
ayy elhamdülillah çok sevindim canım Rabbim mübarek günler yüzüne hep güldürsünAllah hepinizden razı olsun kızlar..bu arada iyi şeylerde olmuyor değil bugün ablam yine aradı artık çok şükür normal konuşuyor..
bana 200 yazar misin canimARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM
dnzderya ...................................500
Canım bana da 200 yazarmısnARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM
Kızlar benden sürekli leke gelmeye başladı..bu şekilde okuya biliyormuyum?ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
Çok şükür canım.Allah hepinizden razı olsun kızlar..bu arada iyi şeylerde olmuyor değil bugün ablam yine aradı artık çok şükür normal konuşuyor..
Bana şimdilik 100 yazarmısın cnmARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
canım ben de adetliyim dua niteliğindeki ayetler okunabilir sen de oku manen rahat hissediyor insanKızlar benden sürekli leke gelmeye başladı..bu şekilde okuya biliyormuyum?
kuzum kardeşiz biz aynı yolun yolcusuyuz utunur muyuz hiç Rabbim hayırla selamete erdirsin sen yap düğünlerini eğlen stres at gelince elbet katılırsın kaygı etme burayı. bebişine de iyi bakTeşekkürler ederim Can'larım beni de unutmadınız Allah razı olsun sizden . Bu ara düğünlerimiz var il dışındayım dönüşte bende başlarım hemen bitirmeyin okuyabildiğimiz kadar okuruz Esma'ları
Canım aysesahra için duaya yetişemedim ama canı gönülden ona ve sizlere dua ediyorum.Arkadaşımız için bana 100 sayı yazabilirmisin.ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
papyonkilikli .............................200
NursELmira ............................. 200
dianthus ....................................100
ARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
NursELmira .......................100+100+100+100
@jonguil ................................300+300+300+300
papyonkilikli ....................250+250+250+250
aysesahra ..........................
Nautilus ............................100+100+100+100
dnzderya ...............................500+500+500+500
dianthus ...............................200+200+200+200
Kızlar benden sürekli leke gelmeye başladı..bu şekilde okuya biliyormuyum?
Canım dün idrar testi vardı evde akşam üzeri yaptm ama negatif çıktı.. Zaten hiçbir belirtim yok beni korkutan kist falan oluşmş olması.. Biraz beklicem hala gelmzse direk kan testi yapar olmazsa doktra giderm canım.. Ben hiç heyecanlanmıyorm nedense hatta hemen gelse iyi olurdu çnkü hsg çekilecekti bu ay. Hayrlısı bakalım canım
ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
papyonkilikli .............................200
NursELmira ............................. 200
dianthus ....................................100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?