Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaşım geriden takip edince şimdi gördüm. Senin adına çok sevindim hadi çifte bayram yaşatin bize. Son durum nedir? Kan verdim mi?
Yok arkadaşım yarın vermeyi düşünyrm o da durumu netlştrmesi açısından.. Pek umudum yok çünkü en ufak bi belirti yok ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet ne sık idrar ne bel ağrısı.. Sıfıra sıfır yani.. Hayrlısı diyorum

Canım 100 aldım allah kabul etsin

unutma tatlım bende sıfır belirtilerle pozitif görüyorum...

Merakla seni bekliyorum tatlım..verdinmi kan?

Evet canım verdm.. Öğleden sonra çıkar sanırım.. Hayırlısı bakalım. Sende durumlar nasıl kanama yok dimi? Tekrar kan verecekmisn?
doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedi pazartesi vereceğim tekrar kan..kanama olmadı sadece çarşamba az bişey pembe akıntıyla karışık kahve rengimsi bişey gelmişti o kadar..sende varmı öyle şeyler?

Evet canım verdm.. Öğleden sonra çıkar sanırım.. Hayırlısı bakalım. Sende durumlar nasıl kanama yok dimi? Tekrar kan verecekmisn?

doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedi pazartesi vereceğim tekrar kan..kanama olmadı sadece çarşamba az bişey pembe akıntıyla karışık kahve rengimsi bişey gelmişti o kadar..sende varmı öyle şeyler?
ya ikinizden de guzel hberler alsak cumalarin hirmetine... aysesahra belki yerlesme kanamasidir cok benziyor cunku anlattigin. benim 4 hafta kanamam olmustu. ya insallah guzel olur hersey ikiniz icin de. mujdeler mujdeli haberler aliriz insallah...

Tatlım bendeki artık farklı boyut aldı betam uyumlu değil..artık tek derdim sorunun bulunup çözülmesi..

yaşasınnnn demek geldi tedavi zamanı Allahım mübarek günler yüzü suyu hürmetine artık emeklerimizi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inşallahhhhh

ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

dnzderya ................................... 500
papyonkilikli ............................. 200
NursELmira ............................. 200
dianthus .................................... 100
SEMCAN .....................................100
Nautilus ..................................... 100
aysesahra ...................................200
S Sky_sun ........................................100

Kan değerininde yanılma olcağnı sanmıyorm canım.. Labratuvarla konştm sıfır dedi.. Herşeyin hayrlısı keşke vaktnden önce gelse de bize hayal kurdurmasa.. İnşallahh önemli ni dırum yoktur

Kan değerininde yanılma olcağnı sanmıyorm canım.. Labratuvarla konştm sıfır dedi.. Herşeyin hayrlısı keşke vaktnden önce gelse de bize hayal kurdurmasa.. İnşallahh önemli ni dırum yoktur
Neden gecikti acaba?ihmal etme pazartesi bir kadın doğum doktoruna görün tatlım..hiç adeti gecikmeyen bayanlar için rahimin kendini hazırladığı için gecikme olduğunu da söylerler inşallah öyle olur tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…