Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hiç bilmiyorum ilk defa böyle bir geckme yaşıyorum.. Yarın gitmeyi düşünyrm canm doktora bakalm ne dicek..

Canım aklımdan geçip dile dökemedğim şeye tercuman oldun resmen.. Malum rezerv az.. Sonamı geldk diye düşünmüyor değilim
Kız saçmalama o işler azla çokla alakalı değil..birtaneden olmadık mı hepimiz..kolları sıvar yeniden başlarız..olmadı bir daha..olmadı sil baştan bir daha..yeterki isteyelim..

Canım aklımdan geçip dile dökemedğim şeye tercuman oldun resmen.. Malum rezerv az.. Sonamı geldk diye düşünmüyor değilim
bu arada menapoz yazan kafama elime bir tukureyim menopoz olarak degistireyim yani bak o derece uzak ihtimal....o isler oyle pat diye olmuyor canim. once daha sik okuyorsun 15 10 20 gunde sonra aralar acilmaya basliyor. senin rezervin pat diye bitmedi 10 yil oncede boyleydin 10 yil sonra da boyle olacaksin. bu bir rahatsizlik. bu sekilde 50 yasinda menopoza girenler var. o dusunceyi kafandan at. biz gidim gidim harciyoruz modumuz bu.... daha yeni tedavi oldun ayrica buyuk ihtimal kistin var. benim digum sonrasi tosun gibi 4 cm e yakin kistim oldu. camur gibi 2 gun regl oldum. cok normal senin de okadar hormondan sonra. dr agit. sonrasinda maydonoz suyu falan ic.

Kız saçmalama o işler azla çokla alakalı değil..birtaneden olmadık mı hepimiz..kolları sıvar yeniden başlarız..olmadı bir daha..olmadı sil baştan bir daha..yeterki isteyelim..
Orası tartışmasız ama insan diken üstünde oluyor. Çevremde pat diye hamile kalan insanları o kadar kıskanıyorum ki.. Sonra tövbe ediyorum Rabbim hakkımzda hayrlı olanı nasip etsin. Şunu farkettim bu durum bizi güçlü insan yapıyor. Artk zırt pırt herşeye ağlamıyorum mesela.. Tabi bu güçlü olmaksa

Sen benim en büyük umut örneğimsn canım.. Sabrına ve duruşuna hayranım maşallahh.. Benm zaten çikolata kistim var bu kist rezerv durumunu ve kalitesini etkiliyor malesef.. İnşallahh ciddi bişey değildr dedğin gibi ilk adetle biter gider.. Yarın ola hayr ola..

Ben evlendiğimde görümcelerim daha çocuktu şimdi hepsi anne oldular ama hiç aklımdan geçirmedim onların oldu benim neden olmuyor diye..kendimizi o tür düşüncelere kaptırırsak bir daha toparlayamayız..boş verin olursa olur olmazsa çay demler içeriz yaşlanana kadar dertleşir geyik yaparız burada ...

Kız insan seninle yaşlanmaz ki maşallah ne şanslı kocan var. rAbbim güzel gönlüne göre versin

İlahi yanii :)) haklısın da gel de şu içine söz geçir.. 6 aylık yiğenm var ona karşı en ufak bi hissim olmadı kendi çocuğm olsa bu kadar severim. Ama bilmem kim 2. Ye hamileymiş bilmem kimin gelini doğum yapmş bunları duymaktan sıkılıyorum artkk.. Ve insanların beklentilerine bahane bulmaktan henüz düşünmüyoruzlardan nefret edyrm..

Bana kimse kolay kolay cesaret edip sormuyor..ilk tanıştığımda soran olur..bende cevap aynı kısırım diyorum 2. Bir soru soramıyorlar ..eşimde aynı şekilde biri sorunca kendisi için kısırım deyip çıkıyormuş işin içinden..benim taktiğimi çalmış çakal..

bak sadece ben degilim burda rezervi az olup da dogum yapan Spring2014 vardi bildigim kadariyla dianthus var. bildigim kdriyla onlar da daha menopoza girmedi. bunlar benim hatirladiklarim daha da vr.kaliteye de takilma. dr una git kafandaki sorulari coz. tedavine kadar mutlaka bal corek otu polen karisimi yap. sut yogurt cok ye. d vitaminine baktirdin mi hatirlmiyorum onu hallet d vitaminivkulln druna danis tabi. bulabilirsen ari sutu kullan her sabah ac karna dilinin altina nohut tanesi kadar. dhea kullniyormusun bilmiyorum onu bi arastir druna bi sor kullanabilir misin? takilma menopoza daha var ona iyice bi yaslanalim ondan sonra burada ay ayaklarim yaniyor ay ter basti diye geyik yapariz belki bi

D vit , arı sütü, dhea, elevit, omega3, levetiron, ferrum fort, coraspin, selenyum.. Hatrlayabldklerm bunlar hergün kimisini 3 kez kullanıyorum canım.. Belkide bu kadar çok ilaç kullanmam geciktrdi.. İnşallah bu son tedavim olur yoksa ben pes etmeye o kadar yakınım ki.. Gerçekten bittiğini düşündm adet olmayınca çünkü doktorlar bana acele etmem gerektiğni söyleyip duruyorlar.. Ve bende bu durum eşimde sperm düşüklüğü olduğu halde ben nasıl ümitlendm ona kızıyorum..hayırlısı diyorum

No panik bacım ben geçen ay bir dünya antibiyotik kullanmıştım ..mevsimlerden olmuştur. ..ayrıca benimde fsh ilk tüp de yüksekti yaş ilerde acele et demişlerdi bak kaç yıl oldu stres yapmayınca oda düzene girdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…