- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
bak guzel arkadasim bu hayatta hersey mumkun. ben ilk tedaviye basladigimda 19. gun adet oldum. ilk dr a sordum eee menopoza giriyorsun demisti simdiki drum bana oyke olmaz demisti. tek adetle buna karar verilmez. oluncaya kadar deniycez demistiD vit , arı sütü, dhea, elevit, omega3, levetiron, ferrum fort, coraspin, selenyum.. Hatrlayabldklerm bunlar hergün kimisini 3 kez kullanıyorum canım.. Belkide bu kadar çok ilaç kullanmam geciktrdi.. İnşallah bu son tedavim olur yoksa ben pes etmeye o kadar yakınım ki.. Gerçekten bittiğini düşündm adet olmayınca çünkü doktorlar bana acele etmem gerektiğni söyleyip duruyorlar.. Ve bende bu durum eşimde sperm düşüklüğü olduğu halde ben nasıl ümitlendm ona kızıyorum..hayırlısı diyorum
Canım ya ben geçen yanlış okumuşum Nursel in beta değerinin sıfır yazısını senin yazın sanmışim telden girince arada yazılar bi yukarı bi aşağı oynuyor karışmış kusura bakma tatlım ya . Kanamam var falan diyordun ya seni takip ediyordum inşaallah değerin yükselir diye o yazıyı senin yazın sandımMenopoza kadar devam ..baktık olmadı hayatımızı yaşarız ....elimizden geleni yaptık içimiz rahat deriz tatlım..
Canım hayırlısı olsun Allah isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin burda az kişi kaldık inşaallah sırayla hamile kalırız..Kan değerininde yanılma olcağnı sanmıyorm canım.. Labratuvarla konştm sıfır dedi.. Herşeyin hayrlısı keşke vaktnden önce gelse de bize hayal kurdurmasa.. İnşallahh önemli ni dırum yoktur
Hayırlı Ramazanlar tatlım..bende bugün maalesef tutamıyorum malum doktora gideceğim..sonraki günlerde tutsammı bilemedim ki..Canlar hayırlı ramazanlar. Oruç tutacakların oruçları ve yapılacak bütün ibadetler kabul olsun inşallah. Rabbim hayırlara vesile kılsın, kin ve nefretin yerini sevgi ve kardeşliğin aldığı bir ay olsun.Emişmeye devam ettiğimizden ben oruç tutamayacağım malesef. Seneye inşallah. Bu arada iki dişimiz çıktı teyzoşları.
Kizlar ben 100 tane okurum ama adetliyim okunuyormu insallah kabul olurARKADAŞLAR AYSESAHRAMIZIN GEBELİĞİNİN SAĞLIKLI İLERLEMESİ İÇİN EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
NursELmira .......................100+100+100+100
S Sky_sun ................................300+300+300+300
papyonkilikli ....................250+250+250+250
aysesahra ..........................
Nautilus ............................100+100+100+100
dnzderya ...............................500+500+500+500
dianthus ...............................200+200+200+200
Bu atada Ramazaniniz mubareknolsun Rabbim gonlunuzden gecen ne varsa kabul etsin ben pek giremiyorum kusura bakmayin hepinuzi seviyorumKizlar ben 100 tane okurum ama adetliyim okunuyormu insallah kabul olur
100 bana yaz canimARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE @nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM
dnzderya ...................................500
Canom benim insallah tez vakidde pozitif sonuclar alirsin demekki vakti degilmis tatlim Mevlam neyler eyler enguzelini eyler Allahi yuzunu guldursun en kisa zamandaKan değerininde yanılma olcağnı sanmıyorm canım.. Labratuvarla konştm sıfır dedi.. Herşeyin hayrlısı keşke vaktnden önce gelse de bize hayal kurdurmasa.. İnşallahh önemli ni dırum yoktur
Canim benim bendede rezerv azdu buradaki doktorum bitakin artik dedi ama Rabbim nasip ettimi oluyo nerdesin bilmiyorum ama uzmurdeki urembe tup bebek merkezindeki umit hanimdi doktorum ilk once Allahin izniyle doktorun yonlendirmesiyle pozitif oldu insallah olur tatlim .ben ari sutu bal polen kullandim esimle beraber bide dojtorumun verdigi ilaclari kullsndim insallah tez zamandadsa suzlerden guzel haberker alacaz canlar Allahim kiseyi evlatsiz birakmasun evladiylada sinamasinCanım aklımdan geçip dile dökemedğim şeye tercuman oldun resmen.. Malum rezerv az.. Sonamı geldk diye düşünmüyor değilim
Amin tatlım..hayırlı ramazanlar canlarım Rabbim bu mübarek günler yüzü suyuna hepimizi güldürsün kucağımızı doldursun yuvamızı şenlendirsin inşallah, meleğini kucağına alan arkadaşlarımıza da hayırla büyütmeyi nasip etsin aminnn
Bu güzel günde kötü haberi vereyim kızlar..sanırım dış gebelik..rahimde bir şey yok ama tüpümde minik bir şey göründü..öğleden sonra vajinal ultrasonla bakılacak tekrar..
Artık nasip kısmet..yapacak bir şey de yok..karalar bağlayıp bir köşede oturacak halim hiiiiç yok..artık önümüzdeki maçlara bakarız..Arkadaşım Rabbim yardımcın olsun. Bunu yaşayan biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. İnsan öğrendiğinde bile sevinemiyor. İnşallah bu son olur ve İnşallah ilaçla düşer. Ben iki kere vurundum çok şükür 12 binlerden dustu. Tüpün alınmadan kurtulursun İnşallah
Canım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden. Ama hala umut var işte umutsuz olmuyor. Umarım vajinal rahimde görünür miniğin.Bu güzel günde kötü haberi vereyim kızlar..sanırım dış gebelik..rahimde bir şey yok ama tüpümde minik bir şey göründü..öğleden sonra vajinal ultrasonla bakılacak tekrar..
Canım hayırlı neyse o olsun . Inşallah dış gebelik değildir canım dualarım seninleBu güzel günde kötü haberi vereyim kızlar..sanırım dış gebelik..rahimde bir şey yok ama tüpümde minik bir şey göründü..öğleden sonra vajinal ultrasonla bakılacak tekrar..
İnşallahh düşünülen gibi değildir.. Öyleysede umarım bi an önce sağlığına kavuşursun canım dualarım seninle.. Rabbim yardımcn olsun.. Buarada kan değerine de bakıldı mı?Bu güzel günde kötü haberi vereyim kızlar..sanırım dış gebelik..rahimde bir şey yok ama tüpümde minik bir şey göründü..öğleden sonra vajinal ultrasonla bakılacak tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?