Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnşallahh düşünülen gibi değildir.. Öyleysede umarım bi an önce sağlığına kavuşursun canım dualarım seninle.. Rabbim yardımcn olsun.. Buarada kan değerine de bakıldı mı?
Bakıldı tatlım 1500 ama kese felan yok yarın kürtaj olacağım yatışımı yaptırdım..

Kız sabah hastanede olmam lazım bu saate kadar burda seni bekledim...hakkınızı helal edin kızlar..seviliyorsunuz sakın unutmayın..
canımmmmmmm Rabbim ne çok seviyor seni bu sabrının mükafatını elbet verecek. hakkında hayırlısı olsun hakkım varsa da helal olsun tatlım sen de seviliyorsun döner dönmez yaz bize iyi olduğunu

ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."

(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)

DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

dnzderya ................................... 500
papyonkilikli ............................. 200
NursELmira ............................. 200
dianthus .................................... 100
SEMCAN .....................................100
Nautilus ..................................... 100
aysesahra ...................................200
S Sky_sun ........................................100
4 4343 ...........................................100

canlarım mübarek günlerde nurse için yaptığımız duanın kabul buyrulmasını ümit ediyorum. inşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alıp hayırla büyütür ağzınıza yüreğinize sağlık

Canım 200 yazar mısın allah kabul etsin inşaallah

Canım banada şimdilk 200 er yazarmsn

Günaydın canm çok şükür iyiyim bazen kırmızıları görmek mutlu ediyor az kaldı diye düşünüyorum heyecanlanıyorum..sen nasılsn beklenen adet ne zaman?
evet ama bazen inanır mısın her ped aldığımda dua ediyorum Allahım ne olur bi süreliğine son olsun şöyle 9 ay 10 gün falan Rabbim umudumuzu heyecanımızı söndürmesin inşallah valla ben de heyecanla bekliyorum ama kaygı kuruntu hep var şimdi ben opu öncesi 30-33 günde regl oluyordum son tedavide 22 günde oldum eğer 30 günde olursam tam bayrama denk gelecek ve doktorum tatilde olacak hoş doktor bir şekilde ordaki diğer doktora ilk muayeneyi ettirip sonra gelir ama bayram da bizde tatil düşünüyorduk hani olur da inşallah tutarsa bir daha gidemeyiz diye velhasıl bekleyip göreceğiz bebiş olsun da bir daha hiç tatil yapmayım sanki ne olacak di mi

ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZE nurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."

(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

dnzderya ................................... 500
papyonkilikli ............................. 200
NursELmira ............................. 200
dianthus .................................... 100
SEMCAN .....................................100
Nautilus ..................................... 100
aysesahra ...................................200
S Sky_sun ........................................100+200
4 4343 ...........................................100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…