Artık nasip kısmet..yapacak bir şey de yok..karalar bağlayıp bir köşede oturacak halim hiiiiç yok..artık önümüzdeki maçlara bakarız..
Bakıldı tatlım 1500 ama kese felan yok yarın kürtaj olacağım yatışımı yaptırdım..İnşallahh düşünülen gibi değildir.. Öyleysede umarım bi an önce sağlığına kavuşursun canım dualarım seninle.. Rabbim yardımcn olsun.. Buarada kan değerine de bakıldı mı?
Ay tatlım alınma ben senin yazına cevap olarak demedim yemin ederim..kendi ruh halimi anlatmak istedim..seninle hiç alakası yok tatlımKaralar bağla, bir köşede otur dememistim bunuda hissettirecektir birşey yazmadım. Böyle algilamanada üzüldüm.
Ya ben hiç sana öyle cevap verirmiyim..kendi ruh halimi anlatmak istedim vallahi çok üzüldüm şimdi yanlış anlaşıldığımaKaralar bağla, bir köşede otur dememistim bunuda hissettirecektir birşey yazmadım. Böyle algilamanada üzüldüm.
Bakıldı tatlım 1500 ama kese felan yok yarın kürtaj olacağım yatışımı yaptırdım..
canımmmmmmm Rabbim ne çok seviyor seni bu sabrının mükafatını elbet verecek. hakkında hayırlısı olsun hakkım varsa da helal olsun tatlım sen de seviliyorsun döner dönmez yaz bize iyi olduğunuKız sabah hastanede olmam lazım bu saate kadar burda seni bekledim...hakkınızı helal edin kızlar..seviliyorsunuz sakın unutmayın..
narkozdan nautilus nautilus diye uyanma daNautilus kız yanlış anladın bak içime dert oldu..
Canım 200 yazar mısın allah kabul etsin inşaallahARKADAŞLAR ŞİMDİ LİSTEMİZEnurse51 İN KOLAY DOĞUM YAPMASI İÇİN
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr."
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır)
DUASI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM VAR MISINIZ? YİNE EN AZ 100 ADET OLMAK ÜZERE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM
dnzderya ................................... 500
papyonkilikli ............................. 200
NursELmira ............................. 200
dianthus .................................... 100
SEMCAN .....................................100
Nautilus ..................................... 100
aysesahra ...................................200
S Sky_sun ........................................100
4 4343 ...........................................100
+200 mü kuzum toplam 300 mü olduCanım 200 yazar mısın allah kabul etsin inşaallah
yazmam mı datlum günaydın nasılsın?Canım banada şimdilk 200 er yazarmsn
Canım 100 almıştım onu okudum. Demin de 200 de okudum nurse için almıştım. Şimdi yeni liste yapmışsın onun için de 200 er yaz canım Nautilus için yani+200 mü kuzum toplam 300 mü oldu
Günaydın canm çok şükür iyiyim bazen kırmızıları görmek mutlu ediyoryazmam mı datlum günaydın nasılsın?
evet ama bazen inanır mısın her ped aldığımda dua ediyorum Allahım ne olur bi süreliğine son olsun şöyle 9 ay 10 gün falanGünaydın canm çok şükür iyiyim bazen kırmızıları görmek mutlu ediyoraz kaldı diye düşünüyorum heyecanlanıyorum..sen nasılsn beklenen adet ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?