Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ARKADAŞLAR SIRADA TEDAVİYE BAŞLAYACAK ARKADAŞIMIZ Nautilus VAR. EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
ben varım

dnzderya .................................500+500+500+500
@jonguil......................................200+200+200+200
NursELmira .............................200+200+200+200

Canımcm aynen öyle hem bebişli tatil olmuyor mu valla çokta güzel oluyor.. İnşallahh seneye bebişlerinzle çıkarsınz tatile :) belki adetin sana bu sene içinde biraz zaman tanır hem doktorunda gelmiş olur..geç olsun güç olmasın diyelim ozaman.. Benmde sanırım bayramla başlıcak adetim tabi şimdiki gibi bekletmezse..

Kız sabah hastanede olmam lazım bu saate kadar burda seni bekledim...hakkınızı helal edin kızlar..seviliyorsunuz sakın unutmayın..
Allah yardimcin oldun tatlim insallah Rabbim en kisa zamanda saglikla sihhatle nasip eder 9 ay karninda sonra elinde olur neyler eyler Mevlam en guselini eyler

bebişler haa Allah mı söyletti:) inşallah çifter çifter nasip olsun hepimize. bu arada nasıl bir kafayla hesap yaptıysam benim adetim bayrama değil Ramazanın 22 sine falan gelmeli

Kız sabah hastanede olmam lazım bu saate kadar burda seni bekledim...hakkınızı helal edin kızlar..seviliyorsunuz sakın unutmayın..

Hakkım helal olsun arkadaşım. ben yanlış anlamışsim. Dün akşam eşim nöbetçi olduğu için annemlerde kaldık. Net çekmediği için hiç giremedim. Eve yeni döndük. inan uzulmene daha çok üzülurum. İnşallah hayırlısı ile operasyon güzel geçer.

Arkadaşım bana şimdi başlamayalim. Benim regli ile doktora gitmem gerekiyordu. Doktor uzun protokol diye 23 haziranda regliden 21 gün sonra çağırdı. Gittigimde kist vs yoksa anca iğneye başlanacak ve yeni regli ile tedaviye geçilecek. İşin aksi yanı o da bayrama denk geliyor. Anlayacağınız benim tedavi Ağustosa bile kalabilir. Sizlere okuyalım

canım ağustosta yine okuruz zaten sen ben sultan jonguıl kaldık sonra da annişlere okuyalım:)

bebişler haa Allah mı söyletti:) inşallah çifter çifter nasip olsun hepimize. bu arada nasıl bir kafayla hesap yaptıysam benim adetim bayrama değil Ramazanın 22 sine falan gelmeli
Ayy canımm inşallahhh yaa Rabbim öyle yazdırdı inan ki :) insan artık günleri haftaları karıştryor çok haklısın hadi bakalım ilk sen başlıyorsun gibi duruyor ilk senin pıtpıtları duyucaz inşallah..

Fıstıklaar ben geldim...hastane personeliyle artık akraba gibi olduk güle oynaya atlattım çok şükür..şimdi beta hcg takibi için cumaya kadar yatmam lazımmış..daha erkende yazardım da malum gece uyuyamadım bol bol uyudum..@Nautilus öpüyorum seni tatlım..

Valla bu gecede ben seni bekledim. İnşallah Rabbim tekrarını göstermesin ve o bebek artık seni uzmeden gelsin. Seneye hastaneye doğurmaya git. İnşallah değerde bir an önce duser.

Tatlım geçmiş olsun..

sen dikkat et kndine.

bana 200 yazar misin
canim igne vuruldun heralde hayirlisi olsun. dualarimizdasin. haberdar et durumlardan...
aysesahra m noldu kuzum bilmiorum ama gecmis olsun
hosgeldin canim. aysesahramiz dis gebelik gecirdi malesef...

canımm geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere doğum için yatmayı nasip etsin inşallah. güzel güzel dinlen ama bizi de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…