ayy pıt pıt duymak mı iki gündür ağzından bal damlıyor valla. rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu ve devamını inşallahhhh canımmmAyy canımm inşallahhh yaa Rabbim öyle yazdırdı inan ki :) insan artık günleri haftaları karıştryor çok haklısın hadi bakalım ilk sen başlıyorsun gibi duruyor ilk senin pıtpıtları duyucaz inşallah..
tamam tatlım madem öyle istiyorsun benden devam edelim. öpüyorum seniÖnce sana okuyalım senin transfer benden öncebana itiraz edemezsin
aman efendim kimleri görüyorum kimleriii hoş gelmiş dünyalar tatlısı annecik. türkiyede misin canım nasılsın artık şu şifre olayını çöz ve kopma bizden lütfen. bebiş nasıl neler yapıyorsun anlat bakalımGünaydin canlar en sonunda girdim kizlar yeni sifre verilmedi bende giremiodum ya cok özledimdianthus canim benim bende özledim hepinizi kizlar herkes iimi lútfen gelismelerden bilgi verin neler yaptiniz
canım dün hesabında üzgün yazıyordu ne demek o kadınlar klubü mü kapatıyor bi sorun yok de mi ay cahilliğim say bilemedim. bu arada nautilus daha sonra okunmasını istedi kendi için benden devam ediyoruz tatlımsen dikkat et kndine.
bana 200 yazar misin
canim igne vuruldun heralde hayirlisi olsun. dualarimizdasin. haberdar et durumlardan...
hosgeldin canim. aysesahramiz dis gebelik gecirdi malesef...
Unitmayacagim kolay bir sifre girdim canim benim cok sükür dòndùm malesef yaban memlekete türkiyede cok internetim yoktu ugrastigim h0alde giremedim yagmurdan hep evdeydik olsun annemleri gòrdùm cok sükür ama babaannem cok hasta malesef dio doktorlar Allah im sifa nasib etsin túm hastalaraaman efendim kimleri görüyorum kimleriii hoş gelmiş dünyalar tatlısı annecik. türkiyede misin canım nasılsın artık şu şifre olayını çöz ve kopma bizden lütfen. bebiş nasıl neler yapıyorsun anlat bakalım
amin canım Rabbim tüm hastalara şafi adıyla şifalar versin. seni de kavuştursun ailene dicem ama kesin dönüş planınız var mı bilmem. artık teknoloji çok ilerledi en azından görüşme imkanları arttı Rabbim sağlık versin yokluklarını yaşatmasın sevdiklerimizin. canım ben 4. tedaviye başladım 4 tane 3. gün embriyom donduruldu ramazan olduğu için transfer önümüzdeki regl ile olacak çok heyecanlıyım Rabbim nasıl bir umut veriyorsa çok şükür her seferinde olacak gibi o heyecanı yaşatıyor. nautilus , nurselmira ve jonguıl de tedaviye yaklaştılar temmuz ağustos inşallah ardarda hayırlı haberler vereceğiz dua edin bize...Unitmayacagim kolay bir sifre girdim canim benim cok sükür dòndùm malesef yaban memlekete türkiyede cok internetim yoktu ugrastigim h0alde giremedim yagmurdan hep evdeydik olsun annemleri gòrdùm cok sükür ama babaannem cok hasta malesef dio doktorlar Allah im sifa nasib etsin túm hastalara
kuzum bizim kiz uyumadukca bir derdim var da takliyorum. kitap okuyordum eskiden sayfa degistirm sesine uyaniyor tam dalmadiysa ben de bir derdim vara takiliyorum. ilk okuyordum sadece sonra yorum yapayim dedim site kuralini ihlal etmisim en son yorumdacanım dün hesabında üzgün yazıyordu ne demek o kadınlar klubü mü kapatıyor bi sorun yok de mi ay cahilliğim say bilemedim. bu arada nautilus daha sonra okunmasını istedi kendi için benden devam ediyoruz tatlım
Yemin ediorum kalbim hizli hizli atti cok sevindim yeni umutlar yarinlar insallahhayirlisiyla sen ve diger dostlarimda tek tek neselenecek topik evleriniz yûrekleriniz ayy gelsin bidaki ay hizlica aynen plan.olsada pat die dönülmúo canim bekliorum vardir bununda bir hayri aynen teknolojinin gözúnú seveyim isime fazlasiyla yario hayirli olsun hepcinize yeni bebislerimizamin canım Rabbim tüm hastalara şafi adıyla şifalar versin. seni de kavuştursun ailene dicem ama kesin dönüş planınız var mı bilmem. artık teknoloji çok ilerledi en azından görüşme imkanları arttı Rabbim sağlık versin yokluklarını yaşatmasın sevdiklerimizin. canım ben 4. tedaviye başladım 4 tane 3. gün embriyom donduruldu ramazan olduğu için transfer önümüzdeki regl ile olacak çok heyecanlıyım Rabbim nasıl bir umut veriyorsa çok şükür her seferinde olacak gibi o heyecanı yaşatıyor. nautilus , nurselmira ve jonguıl de tedaviye yaklaştılar temmuz ağustos inşallah ardarda hayırlı haberler vereceğiz dua edin bize...
Canim benim cumaya kadarsa 100 er tane alayim bende cok sükür dualara baslanmisARKADAŞLAR Nautılus İLE SIRA DEĞİŞTİRDİK. YANİ SIRA BENDEEEE:) EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
dnzderya .................................100+100+100+100
@jonguil......................................200+200+200+200
NursELmira .............................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
Yerim onu ben kûcùk cimcimem kimi bebekler sevmio uykuyu ama sabret bùyùdúkce uyuyorlar cok huy degistiriolarmis gece saat basi kalkioruz dislerimiz fena ama ne gelen var ne gidenkuzum bizim kiz uyumadukca bir derdim var da takliyorum. kitap okuyordum eskiden sayfa degistirm sesine uyaniyor tam dalmadiysa ben de bir derdim vara takiliyorum. ilk okuyordum sadece sonra yorum yapayim dedim site kuralini ihlal etmisim en son yorumda
kapattilar hesabi. onenli degl ceza aldim yani.
sana da okurum ben hepimize okurum.
ya aslinda tedavi olacak arkadaslar meryeme suresine baslasa ya...
ARKADAŞLAR Nautılus İLE SIRA DEĞİŞTİRDİK. YANİ SIRA BENDEEEE:) EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
200 yaz canım banadaARKADAŞLAR Nautılus İLE SIRA DEĞİŞTİRDİK. YANİ SIRA BENDEEEE:) EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
canim profil fotonu degistirmissin tekrarARKADAŞLAR Nautılus İLE SIRA DEĞİŞTİRDİK. YANİ SIRA BENDEEEE:) EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
dnzderya ................................. 100+100+100+100
NursELmira ..............................200+200+200+200
papyonkilikli ........................... 200+200+200+200
R ravza54 ................................... 100+100+100+100
Nautilus .................................. 200+200+200+200
dianthus ...................................200+200+200+200
bir gunluk ceza aldim canim. normal haytta zaten cenemi tutamam burda da tutamadim :)))Yerim onu ben kûcùk cimcimem kimi bebekler sevmio uykuyu ama sabret bùyùdúkce uyuyorlar cok huy degistiriolarmis gece saat basi kalkioruz dislerimiz fena ama ne gelen var ne gidenbeklioruz sen cezami aldin anam dikkat et kuzum napariz sensiz
yok kuzum nerdeee benim boyum bacak kadar zatencanim profil fotonu degistirmissin tekrarsissttt fistik hepsi senin mi diyesim geldi fotoyu gorunce
tabiii dua konusunun alintilayip bu yorumu da yapmam ayrica acayip oldu ama neyse...
Gecmis olsun tatlim benim .Allahim bidaha boyle acilar gostermesin insallah dogurmak icin gidersin bidaha hastaneye .Rabbim kolayliklar versin hepinizi seviyorumFıstıklaar ben geldim...hastane personeliyle artık akraba gibi olduk güle oynaya atlattım çok şükür..şimdi beta hcg takibi için cumaya kadar yatmam lazımmış..daha erkende yazardım da malum gece uyuyamadım bol bol uyudum..@Nautilus öpüyorum seni tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?