Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bu arada ne okuoruz banada deyin teyzeleri yaramazdan firsat buldukca bende okurum kimler basladi tedaviye
Ravzacim nasilsin bebis nasil .biz biras sıkintiliyiz .nedense elleri ve ayaklari titriyo elleri sıkilinca titriyo ayaklarida hafif altindan parmak uclarindan dokununca titriyo .doktora goturduk ama refleks dedi bide goslerini kaydirmaya basladi onceden yapmiyo 1 aydir fln yapiyo .bazen cok endiseleniyorum .kafamizi tam tutamiyoruz onormal .Allahim hepimuze saglikli hayirli evlat nasip etsin .bu mubarek gunlerde usteyen dileyen herkese nasip etsin hepinizi opuyorum

100 tane bende alayimmm Allahim kabul etsin

ARKADAŞLAR Nautılus İLE SIRA DEĞİŞTİRDİK. YANİ SIRA BENDEEEE:) EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

dnzderya ................................. 100+100+100+100
@jonguil......................................200+200+200+200
NursELmira ..............................200+200+200+200
papyonkilikli ........................... 200+200+200+200
R ravza54 ................................... 100+100+100+100
Nautilus .................................. 200+200+200+200
dianthus ...................................200+200+200+200
4 4343 .........................................100+100+100+100

Kızlar salı sabahtan kürtaj oldum..patoloji sonucuma göre maalesef tüpde de kalıntı varmış..hastaneden bir kaç saatliğine izinli eve geldim..akşam malum iğneyle tedaviye devam edilip takip edileceğim..netim bitti oradan yazamadım..hepinizi çok seviyorum özledim aklımdasınız kızlar.....

Günaydın canlar en sonunda girdim kizlar yeni sifre verilmedi bende giremiodum ya cok özledim dianthus canim benim bende özledim hepinizi kizlar herkes iimi lútfen gelismelerden bilgi verin neler yaptiniz

Canımcım hoşgeldin tekrar aramıza. Eksikliğin hissediliyor tatlım. Bebişin dişlerimi çıkıyormuş aman Allahım büyüyorlar dimi. Bizim çıktı iki dişimiz. Rabbiyessir duasını okuyup üfle bebişine bol bol. Kolayca çıkarsın inşallah.[/QUOTE]
Sende hosgeldin kuzum hic sorma zorluo ama ne gelen var ne giden okurum tabi Allah razı olsun oyy tavsanmi oldu pasam cok cabuk bùyùyolar hemde daha dün dogdular cok sükür bugünlere Allah im bu mubarek aylarda dostlarimizada nasib etsin insallah isteyen herkese

Canim benim biz iiz cok sükür dis sorunu bi cikarsa rahatlayacaz canim nekadarlik olduki tam bebisimiz bak benimkide 3 aylikken kafasini tam tutmuodu tasiyamiodu hatta ellerinden tutup kaldirirken kafa hop geriye gidiodu dok götúrdùm bak hep koltuk altindan tutup havaya kaldir yüzû sana baksin hep yüz üstü yatir ve kucagindayken de hep kolunun üstüne yüz üstü yatir cok faydalarini göreceksin titremeyi bilmiorum ki beyin dalgalarina bakildimiki korkma reflekste olabilir takip et devamli

Canimm benimm insallah hayirlisiyla birdahikune en gùzel haberlerle yatar cikarsin hastaneden insallah cok cok gecmis olsun

allahim sifani versin arkadasim

arkadasim yazdiklarinin hepsi normal. goz kaslari daha gelismedi ondan kaydiriyor 4 aylik olsun duzelicek kafasini tutmasina da daha var. titremeye gelince oda refleks. daha ilerde heycanlaninca seni gorunce sevdigi oyuncagi gorunce de yapacak. tahminimce 2 2.5 aylik bebisin. seni gorunce gulumsuyor mu? emme gucunde sikinti var mi? kaslarinda bir sertlik veya yumusaklik var mi? oyuncagina bakiyor mu? goz temasi var mi? 4 aya kadar bunlar olmali olmasa da endiselenme hemen sikintilarini kafandakileri bi kagida yaz druna sor ? bunlara dikkat et. ayrica her bebek kendine ozel sakin baska bebeklerle kiyaslama. yakinda ellerini tanimaya baslayacak insallah. internete yazip sacma sapan seyleri aklina getirme. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Allahim kimseyi evlatla sinamasin...

Arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah bu günlerde geride kalacak. Bizde bebek bunu yaptı etti diye konuşacağız bir gün.

Arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah bu günlerde geride kalacak. Bizde bebek bunu yaptı etti diye konuşacağız bir gün.
eger yazdiklarimdan birtanesi bile yureginde/ yureginizde yara actiysa ozur dilerim amacim 4 4343 un icini rahatlatmakti. bu konuda herkesin anne olacagina inaniyorum ben. lutfen cok uzgunum...

İnşallah tatlım..bizimkiler mucize bebek değil..bizler süper anneleri olacağız inşallah..

Artık biz gibi süper anne
eger yazdiklarimdan birtanesi bile yureginde/ yureginizde yara actiysa ozur dilerim amacim 4 4343 un icini rahatlatmakti. bu konuda herkesin anne olacagina inaniyorum ben. lutfen cok uzgunum...

Şimdi gecenin bu saatinde yolla çıkıp basıp Ankara'ya gelecem. Kızım ne uzulmesi, ne kırılması, seni okuyupta onu yazmadım.

Evlat sahibi oldunuz, nispet yapmak için de kimse oturup dert, tasa yazmaz. Bizi en iyi siz anlarsınız. Yolun başındakiler olarak hep benzer şeyleri konuşuyoruz. İnsan bir gün gelip evladı ile ilgili bir şeyler konuşacaği günü umutla bekliyor. Bu umut manasında yazılmış bir sozdu. Sana kırılacak olsam emin ol ararim, ki kirilmadim. Sizin burada evlatlarinizla ilgili bir şeyler paylaşmak en doğal hakkınız ayrıca. Hepiniz unutmayın ki o bebisler tabiki önce sizin ama sonra bizimde. Nede olsa teyzeyiz dimi ama

valla ben de dun gece seni ariycaktim nerdeyse esim bu saatte sacmalama zaten sen yanlis anlamissindir dedi... operim seni... Allahim o gunleri hepimize gostersin insallah. gun gelsin okullarindan falan bajsedelim hepbirlikte burada...

Canım endişelerini anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım buraya da yazmıştım hatta..
Memede uykuda uyurken gözlerini kaydiriyordu gülüyor sonra korkuyordu uyanıyor sonra manasız etrafa bakıyordu

Çok ağladım çok korktum kaç Dr gittik hepsi reflexleri iyi bi sıkıntı yok dediler
Tabi buda beni rahatlatmadi çapa tip Fakültesi Çocuk nörolojisine randevu aldık profosör Dr yarı ücretli oda muayene etti nörolojik muayenesi iyi dedi ailede epilepsi hastası varmı dedi yok dedim
EEG istedi gün verdiler ama ben kendimi yedim durdum acabalarla
Eeg günü geldi gece gittik annem eşim kız kardeşim
Egg çeken bayan Allah binlerce kez razı olsun ondan korkma dedi bana göre beyin dalgalarında bi sıkıntı yok

Nobette gecirmemis hiç dedi sevindim ama mutlaka Dr degerlendirsin tabiki dedi ve 10 gün bekledik sonuç

Esim gününden önce arayip cagirmislar sonuç tertemiz aynı hafta kurban kesip muhtaç insanlara dağıttık

Anlatmak istedigim korkma canım dördüncü ayda geçti gözlerini kaydirmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…