Canim insallah sizlerde saglikla sihhatle evlatlarinizi kucaginiza aldiginiz gunleru goreceksiniz Allahin izniyle .Allahim herseyin hayirlisini versin insan seneler sonra kavusupta biseylerin ters gittigini gorunce endiseneiyo.ne oldu nasil oldu diye .Allahim kimseyi ne evladiyla nede evlatsizlikla sinamasin .hepimiz guzel gunler gorelim insallah .Rabbim kabul etmeyecegi duayi amin dedirtirmezmis .insallah dualari kabul olanlardan oluruzArtık biz gibi süper anne
Şimdi gecenin bu saatinde yolla çıkıp basıp Ankara'ya gelecem. Kızım ne uzulmesi, ne kırılması, seni okuyupta onu yazmadım.
Evlat sahibi oldunuz, nispet yapmak için de kimse oturup dert, tasa yazmaz. Bizi en iyi siz anlarsınız. Yolun başındakiler olarak hep benzer şeyleri konuşuyoruz. İnsan bir gün gelip evladı ile ilgili bir şeyler konuşacaği günü umutla bekliyor. Bu umut manasında yazılmış bir sozdu. Sana kırılacak olsam emin ol ararim, ki kirilmadim. Sizin burada evlatlarinizla ilgili bir şeyler paylaşmak en doğal hakkınız ayrıca. Hepiniz unutmayın ki o bebisler tabiki önce sizin ama sonra bizimde. Nede olsa teyzeyiz dimi ama
Canim venim ilk once gecmis olsun Rabbim evladinin hep gusel gunlerini gostersin diger arkadlarimida saglkila evlatlar nasip etsin .bisim ailede var epilepsisi olan bieasda ondan endiseleniyorum .hastaneden cikarken muayeneleri yapuldi beynine ultroson fln cektiler bir sıkinti yok dediler hersey normal dediler ama bilmiyorum .gecen kontrolunde doktora soyledim ama refleks dedi 2 aylik cocugun yapmasi gerekenleri yapiyo dedi dedigin gibi icim hic rahat degil .esimde kiziyo bana sen devamli biseyler aruyosun cocukda diyo ama o sadece isden gelince goruyo .suanda senin bebis nasil insallah hep saglikli ve mutlu olur .bazi zaman cani isteyince bakiyo cani istemesse bi oyuncagi takip etmiyo biliyorum daha kucuk ama yinede endiseleniyorum Allahim butun arkadslariminda buraya hep gusel seyler yazmasini dilerim hepinizi opuyorumCanım endişelerini anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım buraya da yazmıştım hatta..
Memede uykuda uyurken gözlerini kaydiriyordu gülüyor sonra korkuyordu uyanıyor sonra manasız etrafa bakıyordu
Çok ağladım çok korktum kaç Dr gittik hepsi reflexleri iyi bi sıkıntı yok dediler
Tabi buda beni rahatlatmadi çapa tip Fakültesi Çocuk nörolojisine randevu aldık profosör Dr yarı ücretli oda muayene etti nörolojik muayenesi iyi dedi ailede epilepsi hastası varmı dedi yok dedim
EEG istedi gün verdiler ama ben kendimi yedim durdum acabalarla
Eeg günü geldi gece gittik annem eşim kız kardeşim
Egg çeken bayan Allah binlerce kez razı olsun ondan korkma dedi bana göre beyin dalgalarında bi sıkıntı yok
Nobette gecirmemis hiç dedi sevindim ama mutlaka Dr degerlendirsin tabiki dedi ve 10 gün bekledik sonuç
Esim gününden önce arayip cagirmislar sonuç tertemiz aynı hafta kurban kesip muhtaç insanlara dağıttık
Anlatmak istedigim korkma canım dördüncü ayda geçti gözlerini kaydirmiyor artık
Kuzucum benim saglikla buyusunler insallah biseyleri tepki gostermeyi kacinci ayda basladi sese bakmayi takip etmeyi kusura bakmayin herseyi soruyorum bizi bizden baska kimse anlamaz .Allahim @denizderyama .@aysesahrama .@ nautilusuma.@nurselmirama vediger sayamadigim arkadslarima enyakinzamanda mujdeli haberler vermeyi nasip etsinMasallah minnagima cok sükür biz iiz canim gelismeye ögrenmeye devam dis ci
arsak rahatlatlayacagiz
canim biz dorduncu ayi bitirdik sukrolsun. iyiyiz sukrolsun meme reddi var onu da atlatiriz umarim.Bizdede dış sıkıntısı var eli ağzında hep salyalar akıyor hep beşinci ay bitiyor dokuz gün sonra
Canım daha küçük arada takip etmemesi normalCanim venim ilk once gecmis olsun Rabbim evladinin hep gusel gunlerini gostersin diger arkadlarimida saglkila evlatlar nasip etsin .bisim ailede var epilepsisi olan bieasda ondan endiseleniyorum .hastaneden cikarken muayeneleri yapuldi beynine ultroson fln cektiler bir sıkinti yok dediler hersey normal dediler ama bilmiyorum .gecen kontrolunde doktora soyledim ama refleks dedi 2 aylik cocugun yapmasi gerekenleri yapiyo dedi dedigin gibi icim hic rahat degil .esimde kiziyo bana sen devamli biseyler aruyosun cocukda diyo ama o sadece isden gelince goruyo .suanda senin bebis nasil insallah hep saglikli ve mutlu olur .bazi zaman cani isteyince bakiyo cani istemesse bi oyuncagi takip etmiyo biliyorum daha kucuk ama yinede endiseleniyorum Allahim butun arkadslariminda buraya hep gusel seyler yazmasini dilerim hepinizi opuyorum
Canım arada bizimkide yapıyor cokk kucagimda gezerek emzirdim cimcime hem emip hem etrafı izliyordu oturunca ağlıyor memeyi almiyorducanim biz dorduncu ayi bitirdik sukrolsun. iyiyiz sukrolsun meme reddi var onu da atlatiriz umarim.
Sagol canim benim Allah razi olsun sizlerden .bizim sadece kafasindan beynnine ultrosonla baktilar beyin dalgalaruni olcmediler eeg de yapmadilar hayirlisi Allahtan artik Allahim herkesin evladina saglik sifa versin dileyen herkesede saglikla nasip etsinCanım daha küçük arada takip etmemesi normal
Çok şükür o günleri atlattik aynı konu aralık anneleri bölümünde var çoğu annenin bebislerinde olmuş topik var orda oku Istersen emin ol dördüncü aydan sonra geçiyor
Ultrason çektiler yazmışsın eeg mi çektiler beyin dalgalarina baktılar
Ama sağlık ocağındaki hemşire sadece göz kaydirmasi sicramalar akla hemen epilepsi gelmesin dedi
Epilepsi de bebek gelişmemiş reflexleri zayıf olurmuş daha fazla üzme kendini
Bende çok yiprattim kendimi bak sonuç kızım şuan yanımda uyuyor göz kaydirmasi flnda yok artık Rabbim hiç bir anneyi evladiyla sunacağım aklına bişey takilirsa msj at özelden de yazabilirsin canım
Sagol canim benim iyiki varsiniz Allahim evlatlaromiza gusel gunler gostersin diger arkadslaromida saglikla nasip eysinCanim benim biz iiz cok sükür dis sorunu bi cikarsa rahatlayacaz canim nekadarlik olduki tam bebisimiz bak benimkide 3 aylikken kafasini tam tutmuodu tasiyamiodu hatta ellerinden tutup kaldirirken kafa hop geriye gidiodu dok götúrdùm bak hep koltuk altindan tutup havaya kaldir yüzû sana baksin hep yüz üstü yatir ve kucagindayken de hep kolunun üstüne yüz üstü yatir cok faydalarini göreceksin titremeyi bilmiorum ki beyin dalgalarina bakildimiki korkma reflekste olabilir takip et devamli
Canim benim sizi okudukca rajatliyorum Allaha sukur emmesi normal beni gorunce yafa yanina yaklasip konusunca guluyo ama daha badir napiyo hayorlisi Mevlamdam neyler eyler enguzelini eyler guzel Allahomarkadasim yazdiklarinin hepsi normal. goz kaslari daha gelismedi ondan kaydiriyor 4 aylik olsun duzelicek kafasini tutmasina da daha var. titremeye gelince oda refleks. daha ilerde heycanlaninca seni gorunce sevdigi oyuncagi gorunce de yapacak. tahminimce 2 2.5 aylik bebisin. seni gorunce gulumsuyor mu? emme gucunde sikinti var mi? kaslarinda bir sertlik veya yumusaklik var mi? oyuncagina bakiyor mu? goz temasi var mi? 4 aya kadar bunlar olmali olmasa da endiselenme hemen sikintilarini kafandakileri bi kagida yaz druna sor ? bunlara dikkat et. ayrica her bebek kendine ozel sakin baska bebeklerle kiyaslama. yakinda ellerini tanimaya baslayacak insallah. internete yazip sacma sapan seyleri aklina getirme. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Allahim kimseyi evlatla sinamasin...
Oy masallah benim kuzuma ne cabuk olcak 5 aylik bizim 3. Cü aymizda basladi halen cekioruz teyzesi 7. Ayinin icindeyiz Allah im yardim etsin tüpcüklereBizdede dış sıkıntısı var eli ağzında hep salyalar akıyor hep beşinci ay bitiyor dokuz gün sonra
Aminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiyla sag salimSagol canim benim iyiki varsiniz Allahim evlatlaromiza gusel gunler gostersin diger arkadslaromida saglikla nasip eysin
Insallah kuzum .benim cimcime gunduz uykusundada gece uykusundada hep belinliyo tam dalamiyo uykuya ilkzamanlar normal diyodum gecer diyodum ama gecmedi.endiseleniyorum Allahim herkesin gonlune gore versin .senin bebis kac aylikken biseyleri tepki vermeye basladi .kusura bakmayin arada sorular sorup duruyorjmAminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiyla sag salim
Maşallah bıcırık kuzuma. Biz de sırttan yüz üstüne dönüp arada tek kolunu çıkaramayıp çığlığı basıyoruz. Ek gıdalara başlayalı tam ağzında yemeği varken püfff yapıyo her tarafı batırıyor valla. Olsun çok komik..
canım geçmiş olsun gözün aydın bişey çıkmamış içine de sinsin bence para almak için de olsa yapardı histereskopi demek ki doktorun gerçekten güvenilir. ağustos olsun eylül olsun en hayırlısı ne zamansa senin için öyle olsun güç olmaısn da geç olsun fıstık Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yeterkiCanlarım mutlu haftasonları.. Cumartesi randevum vardı sulu hsg çekildi çok şükür iyiymş rahim histeroskopye gerek yok dedi.. çok içime sinmese de doktoruma güveniyorum. Ama tsh değerim ilaç kullanmama rağmen 4e yükselmiş bu durumda tedaviye başlamayalım düşürelim öyle dedi.. Yani benm tedavi ağustos eylüle sarkabilr.. Bu kez atlamıcam hemen olsun diye doktrm ne zamn tamam derse ozamn inşallah..15 gün sonra tekrar randevum var bu arada ilacı 2 katına çıktık bakalım inşallah düşer tsh.. Siz neler yapıyorsunz sesiniz çıkmadıaysesahra canım nasılsn?
Canım tsh için hangi ilacı günde kaç dozla kullanıyordun? Benim tsh yeni düzeldi trimozal kullanıyorum günde bir tane Inşallah yükselme olmaz bunun kontrolünü nasıl sağlamak lazım acaba 5 aydır düzelsin diye mücadele ettim şimdi de yükselmese diye endişe ediyorum. Bende aceleye gelmesin diye diye iki yıl oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahCanlarım mutlu haftasonları.. Cumartesi randevum vardı sulu hsg çekildi çok şükür iyiymş rahim histeroskopye gerek yok dedi.. çok içime sinmese de doktoruma güveniyorum. Ama tsh değerim ilaç kullanmama rağmen 4e yükselmiş bu durumda tedaviye başlamayalım düşürelim öyle dedi.. Yani benm tedavi ağustos eylüle sarkabilr.. Bu kez atlamıcam hemen olsun diye doktrm ne zamn tamam derse ozamn inşallah..15 gün sonra tekrar randevum var bu arada ilacı 2 katına çıktık bakalım inşallah düşer tsh.. Siz neler yapıyorsunz sesiniz çıkmadıaysesahra canım nasılsn?
Canım sıra bana gelmiş. Allah okuyan okumak isteyip yoğunluktan vs.okuyamayan herkesten allah razi olsun şimdiden... tatlım şimdilik 300 er alayımCANLARRRR DUARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADA S Sky_sun VARRRRRR
dnzderya .................................500+500+500+500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?