Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaslar ben hesabi daha yeni aldim ve pek hakim deilim nasil ana yazilanlari falan gorucem bi yardim eder misiniz

Kızlar günaydın, iyi haftalar.Bu haftaya güzel bir haberle başlayacağız inşallah.
321bieten hadi güzel haberlerle gel inşallah
Bir çok endişe yaşıyoruz biliyorum, Yumurtam güzel olacak mı, döllenecek mi, kalitesi nasıl olacak, tutunacak mı, kan geliyor, ağrım var gibi. İşimiz çok zor kızlar. Benim için de günler geçmiyor, resmen takvime her gün çizik atıyorum.
Hep bi kafamızda soru işaretleri ama sonuçta mevlam ne derse o oluyor. Dün Meryem suresini okudum hepimize dua ettim. Allah bizlere gönül ferahlığı da versin ki şu tedaviyi daha kolay, daha sakin atlatalım sonuçta da güzel haberler alalım.
Hepinizi öpüyorum

hayırlısıyla cnm inşallah pozitif sonuc alırsın bu akşam iş çıkıcı bende kan vericem heyecanlıyım çok fazla

Allah razi olsun arkadasim. Musluman bir baskasi icin dua ettiginde melekler onun icin istedigin seyin daha cogu senin olsun diye dua ederlermis. Ben transfer tarihi bekliyorum hala ses yok daha . Dayanamadim aradim labaratuar islemde dediler. Halbuki kendime soz vermistim onlar aramadan aramicam diye dayanamadim :)

Allah kabul etsin dualarını.

Bunun bir de devamı var :) kese göründü mü? kalp atışı oldu mu? 2'li 3'lü testi normal çıktı mı? eli kolu düzgün mü? bu bebek bu karından nasıl çıkacak? nasıl doğum olacak? Doğunca bitti mi bitmedi !!! İşitme testi tamam mı? Kalça çıkığı var mı? Sütüm yetiyor mu? Kilo alıyor mu? Çok mu uyudu? Az mı uyuyor? Bu çocuk neden hiç susmuyor :) Hayal etmek güzeldir. Ben bir kaç gündür hep evde bir bebek olunca hayatımız nasıl değişecek diye hayal kuruyorum. İyi geliyor :)

Çok sağol canım. Inşallah. İşimiz gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Rabbim tedavi sürecindeki herkese dayanma gücü ve sabır versin inşallah

Benim tedavim bekleme asamasinda. Nisanda dondurulmuş embriyo transferi yapilacak. Cumartesi regl sonrasi kontrole gittik. su anda çok şükür 19 yumurta var. Darisi senin basina. Adacayini bende sormustum. Transfere kadar sorun yok denmisti. Doğrudur ilaki kendi mantigina gore doğru olani seçip karar vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…