aslında dogru dıyosun ben sabırsızlanıyorum ıste, agrım var ama ınat ettı gelmıyor..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.
Inşaallah sonuç pozitif olur canım.Allah yardımcın olsunBenim tranferim oldu arkadaslar çarşamba günü test yapicaz bakalim sonucu bekliom
İnşallah canim ağzından bal damliyor gülüm ama icim cok rahat bilmiyorum heyecanliyim 5 senedir bekliozz :)Inşaallah sonuç pozitif olur canım.Allah yardımcın olsun
hayırlısıyla cnm inşallah pozitif sonuc alırsın bu akşam iş çıkıcı bende kan vericem heyecanlıyım çok fazlaKızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
Mrb arkadaslar size bir sorum olacak ya bu tup bebek yapilinca dokuz ay yatmak mi gerekiyor
Allah razi olsun arkadasim. Musluman bir baskasi icin dua ettiginde melekler onun icin istedigin seyin daha cogu senin olsun diye dua ederlermis. Ben transfer tarihi bekliyorum hala ses yok daha . Dayanamadim aradim labaratuar islemde dediler. Halbuki kendime soz vermistim onlar aramadan aramicam diye dayanamadim :)Kızlar günaydın, iyi haftalar.Bu haftaya güzel bir haberle başlayacağız inşallah.
321bieten hadi güzel haberlerle gel inşallah
Bir çok endişe yaşıyoruz biliyorum, Yumurtam güzel olacak mı, döllenecek mi, kalitesi nasıl olacak, tutunacak mı, kan geliyor, ağrım var gibi. İşimiz çok zor kızlar. Benim için de günler geçmiyor, resmen takvime her gün çizik atıyorum.
Hep bi kafamızda soru işaretleri ama sonuçta mevlam ne derse o oluyor. Dün Meryem suresini okudum hepimize dua ettim. Allah bizlere gönül ferahlığı da versin ki şu tedaviyi daha kolay, daha sakin atlatalım sonuçta da güzel haberler alalım.
Hepinizi öpüyorum
Hadi hayırlısı canım. Senin iki gün sonra değilmiydi. Sende dayanamadın dimi. Çok zor yahayırlısıyla cnm inşallah pozitif sonuc alırsın bu akşam iş çıkıcı bende kan vericem heyecanlıyım çok fazla
Kızlar günaydın, iyi haftalar.Bu haftaya güzel bir haberle başlayacağız inşallah.
Bir çok endişe yaşıyoruz biliyorum, Yumurtam güzel olacak mı, döllenecek mi, kalitesi nasıl olacak, tutunacak mı, kan geliyor, ağrım var gibi. İşimiz çok zor kızlar. Benim için de günler geçmiyor, resmen takvime her gün çizik atıyorum.
Hep bi kafamızda soru işaretleri ama sonuçta mevlam ne derse o oluyor. Dün Meryem suresini okudum hepimize dua ettim. Allah bizlere gönül ferahlığı da versin ki şu tedaviyi daha kolay, daha sakin atlatalım sonuçta da güzel haberler alalım.
Hepinizi öpüyorum
Çok sağol canım. Inşallah. İşimiz gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Rabbim tedavi sürecindeki herkese dayanma gücü ve sabır versin inşallahKızlar günaydın, iyi haftalar.Bu haftaya güzel bir haberle başlayacağız inşallah.
Hepinizi öpüyorum
aynen 2 gün sonraHadi hayırlısı canım. Senin iki gün sonra değilmiydi. Sende dayanamadın dimi. Çok zor ya
çok saol cnm iyi yapmışsın şifa olsun inşallah sanada:) tedavide hangi aşamadasın :)
dün akşam arkadaşlar saolsunlar bir takım önerilerde bulunmuşlar. eksik olanları bugün temin ettim:) her sabah bal ve propolist yiyorum aç karnına buna ilave havuç suyu ve inciri de ilave ettim bugün:) çiğ badem normal badem fındık kabak çekirdeği de aldım:) maşallah kilo almam bide gece yatmadan hemen önce arısütü polen yiyorum...
istersen sende dene.. arısütü polene çok inanıyorum...
ancak adaçayı hamilelikte, emziren annelerde ve tüp bebek tedavisi görenlerde kullanılmaması gereken bir bitki çayı olarak yazıyor her yerde. hatta transferden sonra bana hemşirem adaçayı içmeyin demişti.. canım buda aklında olsun....
efet dediğin gibi herşey allah tan tabiki ama bisde bir takım şeyler yapalım hiç olmazsa içimiz rahat olsun :)
hayırlı olsun tedavin cnm insallah pozitif olur sonucunBenim tranferim oldu arkadaslar çarşamba günü test yapicaz bakalim sonucu bekliom
Cnm devlette acil de yapıyolar ben genelde sık sık ziyaret ederim bıktılar benden yakında varsa gidebilirsinInşaallah canım zaman geçecek bilmiyo
Gece Üzüntü den uyuyamadım şimdi heyecandan zaman geçmiyo
Sağol canım, vallahi iyiki varsınız. Eşim bu kadar motive edemiyor beni...
Çok ta uğraşıyorlar aslında değilmi, en çok nazımızı eşler çekmiyormu. Eh o kadar iğne yiyen, ultrasonda o sandalyeye maruz kalan bizler değilmiyiz. Onlarda nazımıza katlansınlar.. :)))napsın zavallılar hangi ruh halimize müdahale edeceklerini şaşırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?