CANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADA @jonguil VARRRRRR
dnzderya .................................500+500+500+500
@jonguil .................................... 300+300+300+300
dianthus ..................................200+200+200+200
4 4343 ..........................................200+200+200+200
papyonkilikli .............................200+200+200+200
Evet tatlım hastanedeyim gündüz için izin aldım..iğne vurundum ama pek bir düşüş olmadı..o ne ağrı verici bir iğneydi Allah kimsenin başına vermesin..bir kaç gün sonra tekrar beta bakılacak ..yine değişiklik yoksa tekrar iğne verilecek canım..
seni manyekkkEşimde kaç gündür hasta garibim dün oda başka hastanede serum yiyordu..iç kanama riski için mecbur kalacakmışım hastanede..olsun ben evede hastaneye de yetiyorum..manyak bir hatunum ben :)
dnzderya kız o bacaklar adama abdest bozdurur :)
Canım banada 200 er yazarmsnCANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADA @jonguil VARRRRRR
@jonguil .................................... 300+300+300+300
dianthus ..................................200+200+200+200
4 4343 .........................................200+200+200+200
papyonkilikli ............................200+200+200+200
Nautilus ...................................200+200+200+200
Canim sorcan tabi ask olsun bende senden ve diger dostlarimizdan bilgi alcam tabikide ama canim benimki 1 bucuk aylikti dedesi konusuyodu odahafif ses cikariodu hatta video bile cektim 2 aylikken daha cok basladi ama bu bence bebekle ilgilenmeyle alakali benim evim kalabalik biri biraksa biri alio tek oldugundan herkes ilgilenio biraz erken basladi benimki ama uykuya gelince gündûzleri cok cektim nerdeyse uyku hic yok enson careyi ayakta sallamayla ve sessiz ortamda buldum hatta simdi hafif sallayip daldirip yerine yatiriorum o uyumak istio zaten zamanla insallah hayirlisiyla düzelcek her yöntemi dene kizdirmadan faremi annesiInsallah kuzum .benim cimcime gunduz uykusundada gece uykusundada hep belinliyo tam dalamiyo uykuya ilkzamanlar normal diyodum gecer diyodum ama gecmedi.endiseleniyorum Allahim herkesin gonlune gore versin .senin bebis kac aylikken biseyleri tepki vermeye basladi .kusura bakmayin arada sorular sorup duruyorjm
Canim yaz bana 250 ser tane sana az okudum hakkini helal et canim benim yeni geldigim icin tûrkiyeden okuyamadimCANLARRRR DUARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
SIRADA @jonguil VARRRRRR
Kuzum benim denedim ama sonuc yine ayni 3.4.dakkada belinliyo biras sıkiliyo sonra tekrar geri uyuyo .bazen seslenice sese dogru pek bakmiyo goruruse oyle bakiyo .bazen uyandi zandediyoz sesleniyoz korkuyo geceleri bazende gunduzleri ciglik atarak uyaniyo cok korkuyorum .Allahim korkularimuzdan emin kilsin bide vucudu cok salik kucagina aldigin zaman kirpi gibi buzuluyo bilmiyorum normalmi benmi abartiyorum yoksa gercekten ters giden biseylermi var anlamiyorum .cevremdekiler daha kucuk diyorlar ama icim hep huzursuz .Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla sinamasin .benim kizim icinde dua edin teyzeleri ..Rabbim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
aşkolsun kuzum ne hakkı varsa helal olsun tabi de bir amin demeniz yeterli asıl sizler helal edin hakkınızıCanim yaz bana 250 ser tane sana az okudum hakkini helal et canim benim yeni geldigim icin tûrkiyeden okuyamadim
canim bebisi gormedigimiz icin birse diyemiyorum. belki sen annelik gudusuyle evham yapiyorsun. tek dr yok hayatta. al baska dr a gotur. korkularini endiselerini anlat.Kuzum benim denedim ama sonuc yine ayni 3.4.dakkada belinliyo biras sıkiliyo sonra tekrar geri uyuyo .bazen seslenice sese dogru pek bakmiyo goruruse oyle bakiyo .bazen uyandi zandediyoz sesleniyoz korkuyo geceleri bazende gunduzleri ciglik atarak uyaniyo cok korkuyorum .Allahim korkularimuzdan emin kilsin bide vucudu cok salik kucagina aldigin zaman kirpi gibi buzuluyo bilmiyorum normalmi benmi abartiyorum yoksa gercekten ters giden biseylermi var anlamiyorum .cevremdekiler daha kucuk diyorlar ama icim hep huzursuz .Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla sinamasin .benim kizim icinde dua edin teyzeleri ..Rabbim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Tatlım içini ferah tut. Benim oğlum da 4 aya kadar hiçbirşeyi takip etmedi. 7 . Ayına girince dik basmaya başladı. Hamur gibiydi, dediğin gibi kucakta iki büklüm oluyordu. Şimdi acayip hareketliydi.Kuzum benim denedim ama sonuc yine ayni 3.4.dakkada belinliyo biras sıkiliyo sonra tekrar geri uyuyo .bazen seslenice sese dogru pek bakmiyo goruruse oyle bakiyo .bazen uyandi zandediyoz sesleniyoz korkuyo geceleri bazende gunduzleri ciglik atarak uyaniyo cok korkuyorum .Allahim korkularimuzdan emin kilsin bide vucudu cok salik kucagina aldigin zaman kirpi gibi buzuluyo bilmiyorum normalmi benmi abartiyorum yoksa gercekten ters giden biseylermi var anlamiyorum .cevremdekiler daha kucuk diyorlar ama icim hep huzursuz .Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla sinamasin .benim kizim icinde dua edin teyzeleri ..Rabbim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Canim korkma benimkide ciglik atarak uyanio arada halen uyanio öyle bazen bizdede oluo korkular bol bol oku icini ferah tut bide annesi benimkide bakmiodu daha son bir aydir ismini tanio oda türkiyede hep adiyla seslendigimiz icin dikkatini cekecek seyler yap annesi mesala bebekler kirmiziya cok odaklanirmis dok demisti koyu bir ruj al sür ve bebeginle bol bol konus hareket et zamanla dikkatini vercektir her bebek kendine özeldir kuzum sikinti yapma bak benimki 4 aylikti sirttan yüz üstü dönüordu ama ellerine bakmiodu tutmayi bilmiodu onuda 5. Ci ayda ögrendik sen bebegini takip et devamli illa o ay onu yapcak die kural yokki annesi belki baska özelligi vardir kuzumunKuzum benim denedim ama sonuc yine ayni 3.4.dakkada belinliyo biras sıkiliyo sonra tekrar geri uyuyo .bazen seslenice sese dogru pek bakmiyo goruruse oyle bakiyo .bazen uyandi zandediyoz sesleniyoz korkuyo geceleri bazende gunduzleri ciglik atarak uyaniyo cok korkuyorum .Allahim korkularimuzdan emin kilsin bide vucudu cok salik kucagina aldigin zaman kirpi gibi buzuluyo bilmiyorum normalmi benmi abartiyorum yoksa gercekten ters giden biseylermi var anlamiyorum .cevremdekiler daha kucuk diyorlar ama icim hep huzursuz .Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla sinamasin .benim kizim icinde dua edin teyzeleri ..Rabbim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Oyyy helal olsun canim ne hakki binlerce kez aminn ecmainn insallah hayirlisiyla tüm icinizden gecen icimizden gecen dualarin kabul olmasi dilegiyle binlerce sûkûrler olsun Allah imaaşkolsun kuzum ne hakkı varsa helal olsun tabi de bir amin demeniz yeterli asıl sizler helal edin hakkınızı
Merhaba canim uzun süre sonra Bende Foruma girdim ve gördümkiD vit , arı sütü, dhea, elevit, omega3, levetiron, ferrum fort, coraspin, selenyum.. Hatrlayabldklerm bunlar hergün kimisini 3 kez kullanıyorum canım.. Belkide bu kadar çok ilaç kullanmam geciktrdi.. İnşallah bu son tedavim olur yoksa ben pes etmeye o kadar yakınım ki.. Gerçekten bittiğini düşündm adet olmayınca çünkü doktorlar bana acele etmem gerektiğni söyleyip duruyorlar.. Ve bende bu durum eşimde sperm düşüklüğü olduğu halde ben nasıl ümitlendm ona kızıyorum..hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?