- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Çok teşekkür ederim arkadşım.. İnşallahh dediğin gibi tez zamanda gelir meleğim.. Doğru ilacı sanırım deneye deneye bulucaz..biraz daha sabırr umarım az kalmıştr kavuşmaya.. Sende bebişini güle güle büyüt inşallahh kaçıncı denemede kavuştun yavruna? Birde öncesinde bişeyler kullanmışmydın?Merhaba canim uzun süre sonra Bende Foruma girdim ve gördümkipapyonkilikli arkadasim beni etiketlemis..ve Evet Ben de reservi düsük tüp bebek ile hamile kaldim. Arkadadlarin dedigi gibi Vitamin d baktim mutlaka. Birde sana uygun ilaci bulmak cok önemli arastir Internetde herkese her Ilac ayni etkiyi yaratmiyo. Bende ilk denememde Birtane bile yumurta gelismesken ikincisi de farkli bir ilacla 8 tane oldu..Birde Moral cok önemli..Ama en önemlisi rabbimin ol demesi..allahim yar yardimcin olsun tez zamanda göndersin melegini
Çok teşekkür ederim arkadşım.. İnşallahh dediğin gibi tez zamanda gelir meleğim.. Doğru ilacı sanırım deneye deneye bulucaz..biraz daha sabırr umarım az kalmıştr kavuşmaya.. Sende bebişini güle güle büyüt inşallahh kaçıncı denemede kavuştun yavruna? Birde öncesinde bişeyler kullanmışmydın?Merhaba canim uzun süre sonra Bende Foruma girdim ve gördümkipapyonkilikli arkadasim beni etiketlemis..ve Evet Ben de reservi düsük tüp bebek ile hamile kaldim. Arkadadlarin dedigi gibi Vitamin d baktim mutlaka. Birde sana uygun ilaci bulmak cok önemli arastir Internetde herkese her Ilac ayni etkiyi yaratmiyo. Bende ilk denememde Birtane bile yumurta gelismesken ikincisi de farkli bir ilacla 8 tane oldu..Birde Moral cok önemli..Ama en önemlisi rabbimin ol demesi..allahim yar yardimcin olsun tez zamanda göndersin melegini
Canım FSH 19.37 mi?Kızlar selam kızlar. Bilginize ihtiyacım var bilgili olan arkadaşlarım bugün adetin 3. Günü hormon değerlerime iki yıl aradan sonra baktırdim hepsi normal referans aralığında görünüyor ama olması gereken değerler neydi ideal olarak yani unuttum. FSH:19.37
PROLAKTIN:4.92
LH:8.45
E2:210 normal mi kızlar bi el atın bana. BideNautilus canım bugün tiroid değerlerime tekrar baktırdim T3 t4 ve tsh değerlerim normal hepsi güzeldi günde bir defa tryromazol kullanıyorum bugün ki dr tüp bebek tedavisi egöreceksen propcly e don dedi bende tüp bebekdrumun hemşiresini aradım hangisini kullanayim diye endokrine sor dedi iki ayrı Dr a sordum biri ayrı diğeri propcil iç diyor dedim o zaman ilaç kategorisine bak a b ise iç kullandığın ilacı yani tryromazol için baktım D o zaman propcile dönüp günde iki kere mi içsem değerlerim normal Canım doktorlar bana yol göstereceğine ben kendim uğraşıyorum ne yapsam canım sen anlıyorsun bu tiroidi
Benmde ödüm koptuuNursELmira aa canım yanlış olmuş prolaktin 19.37 FSH 4.92 ay birden ödüm koptu kıı FSH in ideali kaçtı canım yumurta rezervinin azalıpn azalmadigini anlıyoduk galiba
Ay canım hiç sorma telden giriyorum arada böyle yanlışlık oluyor. Amin canım inşaallah herşey Güzel gider ve bizde hamile kalırız Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah. nerdeyse iki yıl olacak tüp bebek ntedavisinden sonra tekrar başlamak çok heyecanlıyım bu aralar... başlayınca yerimde duramam galiba :)
Benmde ödüm koptuuAllah seni emi evet canm yumrtalık reZervini göstryor ben çok haşır neşir olunca ilk ona bakıyorum:) gayet güzel canım değerlerin 9 un altında olmalı FSH.. Hadi bakalım güzel güzel devam sonra betahcg değerlerimize bakıcazz
Rabbim heyecanını söndürmesin inşallah bizde güleceğiz jonguılım inşallaahhhhhAy canım hiç sorma telden giriyorum arada böyle yanlışlık oluyor. Amin canım inşaallah herşey Güzel gider ve bizde hamile kalırız Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah. nerdeyse iki yıl olacak tüp bebek ntedavisinden sonra tekrar başlamak çok heyecanlıyım bu aralar... başlayınca yerimde duramam galiba :)
Amin deryam inşallah Rabbim içimizi minik bebekle kıpır kıpır yapar heyecanımıza heyecan katar. Senin transfer ne zaman tatlımRabbim heyecanını söndürmesin inşallah bizde güleceğiz jonguılım inşallaahhhhh
okuyunca ben de Alahim nadil aciklayacagim simdi su fsh dilerim birileri benden once davranmistir diye dusundum sonra yanlis yazdigini okudum ama sonra ben kendim bizzat aklima geldim fsh yuksek amh dusuk sukrolsun Rabbim ol dedi. darisi sana...Ay canım hiç sorma telden giriyorum arada böyle yanlışlık oluyor. Amin canım inşaallah herşey Güzel gider ve bizde hamile kalırız Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah. nerdeyse iki yıl olacak tüp bebek ntedavisinden sonra tekrar başlamak çok heyecanlıyım bu aralar... başlayınca yerimde duramam galiba :)
Birdahaki hastane maceran tatlı telaşlar için olsun inşallahh...Rabbim sabrını bol eylesin maşallah çok dirayetlisin canım..Vee taburcu oldum.....neler kaynatmışsınız tek tek okudum...
Vee taburcu oldum.....neler kaynatmışsınız tek tek okudum...
Ben yazacaktim ki Nurselmira yazmisBirdahaki hastane maceran tatlı telaşlar için olsun inşallahh...Rabbim sabrını bol eylesin maşallah çok dirayetlisin canım..
harikasin....Dün ablam hastaneden izin koparmış.. Yürüyemiyormuş ama oda olur inşallah..netten canlı canlı gördüm konuştum çok şükür..aklımda hep o vardı kendimi sadece grip oldum ondan tedavi görüyorum gibi motive ettim..Rabbim çok büyük onu mucize olarak görüyorum...bu kadar büyük bir rahatsızlık atlattı eeee biz hayli hayli hamile kalırız yahu...
Harikayız yavrum...bizler birbirimizden güç alıyoruz gerisi teferruat...harikasin....
cok dogru soyluyorsun. burasi olmasaydi kolay gecmezdi gunler... insallah hepimiz muradumiza ericez... destekle dualarla...Harikayız yavrum...bizler birbirimizden güç alıyoruz gerisi teferruat...
Tatlım ne zor dimi bu kaka bekleyişleri. Sadece anne sütüyle besleniyorsa 10 güne kadar normal canım. Asıl dert ek gıdadan sonra başlıyormuş. Ciddi ciddi kabız oluyor kuzum. Bir kızarıyor bir bozarıyor valla..Ben yazacaktim ki Nurselmira yazmisinsallah sizlerin de kaka yolu gozledigi zamanlar olacak. hepimiz geciyoruz ayni yoldan Aysemin yolu cok engelliymis. aysem de biokadar gucluymus duamdasiniz.
bu arada 6. guna girdik kaka yapmayi unuttu bizim kiz...
Şükürler olsun canım. Biz kadınları cüssemizden daha güçlü yaratmış Rabbim. Neler gelip neler geçer hayatta. Allahım sağlık versin en önemlisi o. Ablacın daha da iyi olacak ve yeğenini parklarda oynatacak inşallah canım benim.Dün ablam hastaneden izin koparmış.. Yürüyemiyormuş ama oda olur inşallah..netten canlı canlı gördüm konuştum çok şükür..aklımda hep o vardı kendimi sadece grip oldum ondan tedavi görüyorum gibi motive ettim..Rabbim çok büyük onu mucize olarak görüyorum...bu kadar büyük bir rahatsızlık atlattı eeee biz hayli hayli hamile kalırız yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?