- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
ya dr da ek gida ile duzene girer dedi. umudum kirildi suanTatlım ne zor dimi bu kaka bekleyişleri. Sadece anne sütüyle besleniyorsa 10 güne kadar normal canım. Asıl dert ek gıdadan sonra başlıyormuş. Ciddi ciddi kabız oluyor kuzum. Bir kızarıyor bir bozarıyor valla..
Kızlar selam kızlar. Bilginize ihtiyacım var bilgili olan arkadaşlarım bugün adetin 3. Günü hormon değerlerime iki yıl aradan sonra baktırdim hepsi normal referans aralığında görünüyor ama olması gereken değerler neydi ideal olarak yani unuttum. FSH:19.37
PROLAKTIN:4.92
LH:8.45
E2:210 normal mi kızlar bi el atın bana. BideNautilus canım bugün tiroid değerlerime tekrar baktırdim T3 t4 ve tsh değerlerim normal hepsi güzeldi günde bir defa tryromazol kullanıyorum bugün ki dr tüp bebek tedavisi egöreceksen propcly e don dedi bende tüp bebekdrumun hemşiresini aradım hangisini kullanayim diye endokrine sor dedi iki ayrı Dr a sordum biri ayrı diğeri propcil iç diyor dedim o zaman ilaç kategorisine bak a b ise iç kullandığın ilacı yani tryromazol için baktım D o zaman propcile dönüp günde iki kere mi içsem değerlerim normal Canım doktorlar bana yol göstereceğine ben kendim uğraşıyorum ne yapsam canım sen anlıyorsun bu tiroidi
Aksine bekletilen kakayı daha iyi sindiriyorlarmış yani süt yaradığındanmış canım. Eğer yapmaya çalışıp yapamıyorsa kabızdır. Sıkıntılı bir durum değil yani, takma kafana.ya dr da ek gida ile duzene girer dedi. umudum kirildi suan
canım adet olunca gidecem işte muhtemelen haftaya olurum ondan sonra da 18-20 gün içinde dolsun göbişler gelsin bebişlerrrAmin deryam inşallah Rabbim içimizi minik bebekle kıpır kıpır yapar heyecanımıza heyecan katar. Senin transfer ne zaman tatlım
ooo hoş geldin şeker nasılsın bakalım? aman biz de kaynatacak ne var ki bol bol su kaynatıyoruzVee taburcu oldum.....neler kaynatmışsınız tek tek okudum...
Amin canım sağolun allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. 200 er yaz canım
Amiiin. Vitamin D kullandim benim cok düsükmüs.ve biraz Kendime baktim.. Pekmez, taze sIkilmis havuc suyu, incir kaynatip suyunu ictim (migdem El verdikce) ve kendimi oylamaya calistim. Ikinci tedavimde rabbime sükürler olsjn tuttu. Darisi sana ve tüm isteyen bekleyenlere insallahhhhhÇok teşekkür ederim arkadşım.. İnşallahh dediğin gibi tez zamanda gelir meleğim.. Doğru ilacı sanırım deneye deneye bulucaz..biraz daha sabırr umarım az kalmıştr kavuşmaya.. Sende bebişini güle güle büyüt inşallahh kaçıncı denemede kavuştun yavruna? Birde öncesinde bişeyler kullanmışmydın?
Canim Hamd olsun iyiyiz cok sükür. Duam iyi cok sükür büyüyo teyzesi geceleri Hala cok sIk kalkiyo Ama herseye Hamd olsun. Bizim babamizda basta pek istemedi Ama simdi cok seviyo kizinin isminiokuyunca ben de Alahim nadil aciklayacagim simdi su fsh dilerim birileri benden once davranmistir diye dusundum sonra yanlis yazdigini okudum ama sonra ben kendim bizzat aklima geldim fsh yuksek amh dusuk sukrolsun Rabbim ol dedi. darisi sana...
Spring2014 duan nasil kuzum? ben de az esimi ikna edebilseydim dua koyacaktim adini kiimin olmadi... sen nasilsin???
Allahima sukrolsun iyiyiz biz de... aynen dedigin gibi her baktigimda tedavimi hatirlatan her anda her duamda isteyenler icin dua ediyorum ben de... opuyorum seni minnos kizini...Canim Hamd olsun iyiyiz cok sükür. Duam iyi cok sükür büyüyo teyzesi geceleri Hala cok sIk kalkiyo Ama herseye Hamd olsun. Bizim babamizda basta pek istemedi Ama simdi cok seviyo kizinin ismini
Ona her baktigimda sükrediyorum ve isteyen herkese Dua ediyorum. Ikincisini düsünüyomusun sorusuna ilk önce Allah olmayanlara versin diyorum Millet bakakaliyo.. Insallah tüm arkadaslarimiza tüm ellerini acip yalvaran herkese nasip etsin allahim..
Siz nasilsiniz? Prensesin nasil
Canım banada 200 er yazarmsnCANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADAsultan1356 VARRRRRR
dnzderya .................................500+500+500+500
S Sky_sun .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
CANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADAsultan1356 VARRRRRR
dnzderya .................................500+500+500+500
S Sky_sun .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
canım yaa çok üzüldüm el kadar minnak Allah yardım etsin çok çok geçmiş olsun ya şafi çekeceğim sizin için Rabbim Şafi adıyla acil şifalar versinKizlar nasilsiniz bizde hastanedyiz bebidle bobrek yolllarimiz iltihaplanmis atesimizi dusuremedik yavrum cayir cayir yaniyo.su mubarek gunde Allahim herkesin gonlune gore versin isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Sagol canimmmmmm benim Allah razi olsun sizden Rabbim su mubarek gunlerin hurmetine arzu ettiginiz gunlere erdirsin saglikla sihhatle hepinizi cool seviyorumcanım yaa çok üzüldüm el kadar minnak Allah yardım etsin çok çok geçmiş olsun ya şafi çekeceğim sizin için Rabbim Şafi adıyla acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?