Canim benim yaz bana 200 insallah aminn ecmainnCANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
SIRADAsultan1356 VARRRRRR
dnzderya .................................500+500+500+500
Kiyamam ya cok gecmis olsun canim benim insallah hayirlisiyla hemen atlatir cikarsiniz biz alerjik ekzamayiz cildimiz bundan hep yara soguk sicak ateslenme grip enfeksiyon yasak hiriltimiz var boransite cevirir bakmazsan dedi yani hertùrlû isiiz zor Allah im yardim etsin hepimize de bugünlerimize bin súkür canim benimKizlar nasilsiniz bizde hastanedyiz bebidle bobrek yolllarimiz iltihaplanmis atesimizi dusuremedik yavrum cayir cayir yaniyo.su mubarek gunde Allahim herkesin gonlune gore versin isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin
canlarim hayirli ramazanlar dua sirasi bama gelmis ama hakkinizi helal edin ben sizin dualariniza katilamadim isi yogunlugundan ve bazi sikintilarimdan dolayi bana okumayabilirsinz hak gecmesin gercekyen hakkinizi helal edin neler yapiyrsnz nasilsinizCANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?
@jonguil .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
sultanım ya ne o öyle bana okumayabilirsiniz falancanlarim hayirli ramazanlar dua sirasi bama gelmis ama hakkinizi helal edin ben sizin dualariniza katilamadim isi yogunlugundan ve bazi sikintilarimdan dolayi bana okumayabilirsinz hak gecmesin gercekyen hakkinizi helal edin neler yapiyrsnz nasilsiniz
Canom benim cok sagol sizede gecmis olsun .evet bugunumuzede sukur .Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin .buzimde atesimiz kontrol altina girmedi devamli cikiyo insallah bugunlerde gecer.Allahim isteyen dileyen herkese saglikla nasip etsinanneleredekolaylik versinKiyamam ya cok gecmis olsun canim benim insallah hayirlisiyla hemen atlatir cikarsiniz biz alerjik ekzamayiz cildimiz bundan hep yara soguk sicak ateslenme grip enfeksiyon yasak hiriltimiz var boransite cevirir bakmazsan dedi yani hertùrlû isiiz zor Allah im yardim etsin hepimize de bugünlerimize bin súkür canim benim
Canim benim insallah hayirlisiyla girmistir atesiniz kontrole cok zor ates azcik enfeksiyon olsun tùm vûcut allak bullak simdi nasilsinizCanom benim cok sagol sizede gecmis olsun .evet bugunumuzede sukur .Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin .buzimde atesimiz kontrol altina girmedi devamli cikiyo insallah bugunlerde gecer.Allahim isteyen dileyen herkese saglikla nasip etsinanneleredekolaylik versin
canim hadi banada her esmaya 500 tane yazin allhim dualarimizi kabul etsin bu mubarek ramazan'ı şerif hatrina agziniza yureginize saglik gonlu guzel insanlarCANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH
@jonguil .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
NursELmira ............................200+200+200+200
Nautilus ..................................200+200+200+200
R ravza54 ................................200+200+200+200
Hiç sorma tatlım yaa..hastanede yatarken hiç ağrım kanamam yoktu az az lekeyle idare ediyordum..eve geldikten sonra ağrı kanama derken zor günler geçirdim..iç kanama geçiriyorum sandım..dün haftalık hcg takibim vardı 914 den 158 e düşmüş..güzel bir düşüş onun ağrısını sancısını çekmişim..dün ilk defa ağrım olmadı..inşallah dahada olmaz ..birde şu kanama sona erse rahatlayacağım..
oyyyy gecmis olsun...Kizlar nasilsiniz bizde hastanedyiz bebidle bobrek yolllarimiz iltihaplanmis atesimizi dusuremedik yavrum cayir cayir yaniyo.su mubarek gunde Allahim herkesin gonlune gore versin isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin
o kasuntilarin nedeni bumuymus canim ya gecmis olsun.Kiyamam ya cok gecmis olsun canim benim insallah hayirlisiyla hemen atlatir cikarsiniz biz alerjik ekzamayiz cildimiz bundan hep yara soguk sicak ateslenme grip enfeksiyon yasak hiriltimiz var boransite cevirir bakmazsan dedi yani hertùrlû isiiz zor Allah im yardim etsin hepimize de bugünlerimize bin súkür canim benim
agzina saglik canim benim....sultanım ya ne o öyle bana okumayabilirsiniz falansayende iki Allah kelamı ediyoruz Rabbim bizi de görür belki kuzum dua gönül işidir yürekten gelmezse zaten kimse okumaz asıl karşılıklı olursa sakat varsa hakkım helal olsun güzelim Rabbim sıkıntından kurtarsın senin için inşirah ta okuyacağım. seni çok seviyorum
ne olur bol bol su ic. kanamalarin bittikten 1 ay sonra falan pekmez ye bol bol. 6 ay yasagin var bu esnada bol bol yuru. sen pozitif ve guclu kadinsin masaallahh herseyi halledersin....Hiç sorma tatlım yaa..hastanede yatarken hiç ağrım kanamam yoktu az az lekeyle idare ediyordum..eve geldikten sonra ağrı kanama derken zor günler geçirdim..iç kanama geçiriyorum sandım..dün haftalık hcg takibim vardı 914 den 158 e düşmüş..güzel bir düşüş onun ağrısını sancısını çekmişim..dün ilk defa ağrım olmadı..inşallah dahada olmaz ..birde şu kanama sona erse rahatlayacağım..
canım benim yaa çok çok geçmiş olsun değerinin düşmesine de sevindim. inşallah en güzel günler yakında seni bekliyor inşallahhhHiç sorma tatlım yaa..hastanede yatarken hiç ağrım kanamam yoktu az az lekeyle idare ediyordum..eve geldikten sonra ağrı kanama derken zor günler geçirdim..iç kanama geçiriyorum sandım..dün haftalık hcg takibim vardı 914 den 158 e düşmüş..güzel bir düşüş onun ağrısını sancısını çekmişim..dün ilk defa ağrım olmadı..inşallah dahada olmaz ..birde şu kanama sona erse rahatlayacağım..
canım okumadığımız sadece nautılus kaldı o biraz daha tedaviye yakın olmasını istedi o yüzden haftaya taze annişler için esmalarla devam edeceğiz takipte olursan daha iyi olurcanlar siradaki arkadisimiz icinde 300 er tane yazin bana hayirli cumalar cumaniz hayirlara vesile olsun insalh
evet evet bana da dua edin zira bu vesvese beni yiyip bitirdi....canım okumadığımız sadece nautılus kaldı o biraz daha tedaviye yakın olmasını istedi o yüzden haftaya taze annişler için esmalarla devam edeceğiz takipte olursan daha iyi olur
tatlımmm o zaman haftaya seninle başlarız hangi esmalar iyi biraz araştırayım tabi sizlerde öneri de bulunun öyle devam edelimevet evet bana da dua edin zira bu vesvese beni yiyip bitirdi....
ayyyy tesekkur ederimmm... ben cok bilmeme ama ben de arastirayim. seviyorum sizleri...tatlımmm o zaman haftaya seninle başlarız hangi esmalar iyi biraz araştırayım tabi sizlerde öneri de bulunun öyle devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?