Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim yaz bana 200 insallah aminn ecmainn

Kizlar nasilsiniz bizde hastanedyiz bebidle bobrek yolllarimiz iltihaplanmis atesimizi dusuremedik yavrum cayir cayir yaniyo.su mubarek gunde Allahim herkesin gonlune gore versin isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Kiyamam ya cok gecmis olsun canim benim insallah hayirlisiyla hemen atlatir cikarsiniz biz alerjik ekzamayiz cildimiz bundan hep yara soguk sicak ateslenme grip enfeksiyon yasak hiriltimiz var boransite cevirir bakmazsan dedi yani hertùrlû isiiz zor Allah im yardim etsin hepimize de bugünlerimize bin súkür canim benim

canlarim hayirli ramazanlar dua sirasi bama gelmis ama hakkinizi helal edin ben sizin dualariniza katilamadim isi yogunlugundan ve bazi sikintilarimdan dolayi bana okumayabilirsinz hak gecmesin gercekyen hakkinizi helal edin neler yapiyrsnz nasilsiniz

CANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH

EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

SIRADA sultan1356 VARRRRRR

dnzderya .................................500+500+500+500
@jonguil .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
NursELmira ............................200+200+200+200
Nautilus ..................................200+200+200+200
R ravza54 ................................200+200+200+200

sultanım ya ne o öyle bana okumayabilirsiniz falan sayende iki Allah kelamı ediyoruz Rabbim bizi de görür belki kuzum dua gönül işidir yürekten gelmezse zaten kimse okumaz asıl karşılıklı olursa sakat varsa hakkım helal olsun güzelim Rabbim sıkıntından kurtarsın senin için inşirah ta okuyacağım. seni çok seviyorum

Canom benim cok sagol sizede gecmis olsun .evet bugunumuzede sukur .Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin .buzimde atesimiz kontrol altina girmedi devamli cikiyo insallah bugunlerde gecer.Allahim isteyen dileyen herkese saglikla nasip etsinanneleredekolaylik versin

sagol canim arkadasim gonlu guzel insan rabbim tez zamnda muradini yerine getirmesini nasib etsin rabbim hepimizden razi olsun cok sagoluun denizim guzel dileklerin icin cok cok tesekr edrim insalh en kisa zamnda kimin ne sikintisi varsa rabbim gidermeyi nasib etsin bende seni cok seviyorum canim arkadasim

Canim benim insallah hayirlisiyla girmistir atesiniz kontrole cok zor ates azcik enfeksiyon olsun tùm vûcut allak bullak simdi nasilsiniz

canim hadi banada her esmaya 500 tane yazin allhim dualarimizi kabul etsin bu mubarek ramazan'ı şerif hatrina agziniza yureginize saglik gonlu guzel insanlar

aysesahra canımıniçi görünmedin bu hafta iyi misin herşey yolunda mı
Hiç sorma tatlım yaa..hastanede yatarken hiç ağrım kanamam yoktu az az lekeyle idare ediyordum..eve geldikten sonra ağrı kanama derken zor günler geçirdim..iç kanama geçiriyorum sandım..dün haftalık hcg takibim vardı 914 den 158 e düşmüş..güzel bir düşüş onun ağrısını sancısını çekmişim..dün ilk defa ağrım olmadı..inşallah dahada olmaz ..birde şu kanama sona erse rahatlayacağım..

sultan1356 biz kardes olduk artik. dualarimiz hep birbirimiz icin.
Kizlar nasilsiniz bizde hastanedyiz bebidle bobrek yolllarimiz iltihaplanmis atesimizi dusuremedik yavrum cayir cayir yaniyo.su mubarek gunde Allahim herkesin gonlune gore versin isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin
oyyyy gecmis olsun...

o kasuntilarin nedeni bumuymus canim ya gecmis olsun.

biz de bi sebepten kan aldirdik. elleri morardi. 3 kucuk tup kan aldilar cadidan. pihtilasmaya bakildi kizimda sukrolsun onda cikmadi... ben de artik su dvt yi atlatsam... hergun igneden cok yoruldum. kollarim gobegim mosmor. 1 seneyi gecti hergun igneli halim. bazen unutuyorum vurmayi esim agzina geleni soyluyor. amannnn.... biyandan benim kiza geciyor diye uzuluyorum biyandan elden gelen birsey yok....

agzina saglik canim benim....

ne olur bol bol su ic. kanamalarin bittikten 1 ay sonra falan pekmez ye bol bol. 6 ay yasagin var bu esnada bol bol yuru. sen pozitif ve guclu kadinsin masaallahh herseyi halledersin....

canım benim yaa çok çok geçmiş olsun değerinin düşmesine de sevindim. inşallah en güzel günler yakında seni bekliyor inşallahhh

CANLARRRR DUALARIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN EN KISA SÜREDE HEPİMİZ MURATLARIMIZA KAVUŞALIM ANNE OLANLAR DA HAYIRLA BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAAAHHHHH

EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE "YA ŞAFİ" "YA MUSAVVİR" "YA HALİK" "YA BARİ" ESMALARINI OKUMAYA VAR MISINIZ BU MUBAREK GÜNLERDE?

SIRADA sultan1356 VARRRRRR

dnzderya .................................500+500+500+500
@jonguil .....................................200+200+200+200
papyonkilikli ...........................200+200+200+200
NursELmira ............................200+200+200+200
Nautilus ...................................200+200+200+200
R ravza54 ....................................200+200+200+200
sultan1356 ...............................500+500+500+500

canlar siradaki arkadisimiz icinde 300 er tane yazin bana hayirli cumalar cumaniz hayirlara vesile olsun insalh

canlar siradaki arkadisimiz icinde 300 er tane yazin bana hayirli cumalar cumaniz hayirlara vesile olsun insalh
canım okumadığımız sadece nautılus kaldı o biraz daha tedaviye yakın olmasını istedi o yüzden haftaya taze annişler için esmalarla devam edeceğiz takipte olursan daha iyi olur

Kızlar ben dün doktora gittim. Uzun protokolle başlıyacaktik. Ancak yumurtalığımda 5,5 cm bir kist çıktı. Doğum kontrol hapı kullanamıyorum pıhtılaşma bozukluğu yüzünden ancak yine benzeri ve yine tehlikesi olan başka bir ilaç verildi. 25 gün kullanıcam. Ondan sonra regli olunca gidecem inşallah erimişse yine uzun protokol ile başlanacak tabi anlayacağınız benim tüp bebek yaz sonuna kaldı. O da iyi ihtimalle. En son transfer geçen sene mayısta olmuştu. Ne yapsam olmuyor sürekli tedavi ileri tarihe atılıyor. Bu yüzden de umudum, isteğim gittikçe kırılıyor. Bir süre herşeyden uzak olmak istiyorum. Ara ara haber almak için forma girerim ama düzenli takip yapamayacağım. Dualarına katılamayacağım arkadaşlar beni affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…