Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim insallah hayirlisiyla girmistir atesiniz kontrole cok zor ates azcik enfeksiyon olsun tùm vûcut allak bullak simdi nasilsiniz
Sagol canim benim Allaha sukur iyiyiz suanda .atesimiz duzeldi ama kalp kapaginda sizinti varmis o cikti bide ne icin geldik ne cikti karsimiza dogdugunda muayene etmislerdi hic bisey bulamamislardi.hastanenin kardiyologu muayene edecek yakinda dua edin kizlar insallah dediklero gibi cikmaz.gonlu guzel arkadalarim .kusuea bakmayin dualara katilamiyorum artik helal edin halkinizi.Allah herseyin hayirlisini versin saglikla sihhatle nadip etsn

Canim arkadsim insallah hayirlisiyla baslarsin tedaviye belki vakti vr sirasu vardir bilmiyorum hatirliyormudun gecen senr benim tedavim iki kere yarim kaldi.rahimde polip vardi .Allahim srn vakti ve zamanini en iyi bilensin dedim ve razi oldum sukur Allahima elimize aldirdi.Insallah saglikla dihhatlefe size gostetecek Rabbim enviyisini bilen odur

Aynen teyzesi bundanmis herseyimiz sicakta var ama cok sükür ilaclar fayda etti bin sûkûr iiki türkiyede ii bir cildiyeciye gitmisim artik kasinti pisik yara yok ama ilac ve kurallar tam 2 sene mühletimiz var gecti gecti gecmedi emanetini veren Allah im bilir en hayirlisini oyy kiyamam ya halen vuruluon dimi igneleri dua etcem sana insallah hayirlisiyla birdaha gerek kalmaz ya bir iki defa unutmayla findigima gecmez annesi sùtún korur insallah

Aaa cok sasirdim úfúrügû duymustum ama kalbte sizintiyi ilk duydum canim cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla yoktur sadece dok tahminidir ve yanilmistir herseyin hayirlisi varsada Allah im hemencicik iilestirsin kuzumu bak ates icin gittin kalbicikti her serrin bir hayri insallah insallah yoktur canim haber ver

aysesahra canim benim degerlerin düsmüs cok sükür dilerim.Allah im dan bu sancilarin agrilarin birdahakine dogum sancin agrilarin olurr insallah
Nautilus canim benim cok yorucu sürectesin insallah hayirlisiyla Allah im hayirlisini nasib etsin canim vardir bununda hayri benimde ertelenmisti kistten ama benimki kendi kendine bi gidio bi cikio doktorumda anlamadi gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla en güzeli olsun gecmis olsun canim benim

KIZLAR AKLIMA NE GELDI KADIR GECESI TEDAVIDE OLAN VE EMANETLERINI BEKLEYEN KARDESLERIMIZ ICIN BISEYLER YAPALIM DUA EDELIM TOPLU YADA BU 4 ALLAH IN ESMAUL HÜSNASINA DEVAM EDELIM OKUYABILDIGIMIZ KADAR O AKSAM ALLAH IMA BAGISLAYALIM SÜPHESIZ O BIZI DUYANDIR NE DERSINIZ SONRA ANNELER VE BEBEKLERE BASLAYALIM TABI BENIM FIKRIM

turkiyedeki drlarin uzerine yok canim benim. insallah Rabbim sifasini verir kuzumun. ben de findigima sizlere dua edicem.

turkiyedeki drlarin uzerine yok canim benim. insallah Rabbim sifasini verir kuzumun. ben de findigima sizlere dua edicem.
Aminn ecmainn canim benim hepimizinkine insallah túm tüpcüklere safi adiyla sifa nasib etsin Allah im bizimkiler cok sansli birsürü görmeden seven teyzeleri dua eden anne yarilari var Allah im herkese nasib etsin insallah hayirlisiyla

nurse51 canim nasilsin nasil gidior hamilelik yoksun buralarda
canım gebelik şekeri çıktı insülin başlandı
bir haftadır hastanelerdeyim diyetle düşmedi insülin başladı
bugün tekrar gideceğim canım kontrol var
kadın doğumcuya da gideceğim bugün

canım okumadığımız sadece nautılus kaldı o biraz daha tedaviye yakın olmasını istedi o yüzden haftaya taze annişler için esmalarla devam edeceğiz takipte olursan daha iyi olur
uzakta kalinca iyice unutur oldum takip edemedigim icin canim inslh yeni annislere ugur getirir dualarimiz allhim sizden razi olsun

iyiyim canim sen nasilsin bebisin nasil teyzesi kocaman opuyo ohhhh mis kokulum is yogunlugundan giremiyorum artik ama hep aklimdasiniz dualarimdasiniz nasil geciyo anlat biraz cocuk buyutmek zormu annesi
Allahim isteyen herkese nasip etsin. hic sikayetim yok canim sukrolsun. soruyorlar agliyor mu sukrolsun kumi zaman agliyor diyorum uyuyor mu kimi zaman uyumuyor sukrolsun diyorum. huysuz mu diyorlar kimi zaaan sukrolsun diyorum oyle bakiyorlar. bilmiyorlar hangi yollardan gectim. Inanin her an duamdasiniz. insallah Yaradanim en tez vakitte en guzellerini size de nasip edecek.

Kızlar nasılsınız?? Bende moraller sıfır.. Bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki sanki boşa kürek çekiyorum bırak diyorum kendime hayatı bu uğurda zehir ediyorum kendime.. Bebek soran herkese söyle olmuyo benim diye.. İnsanlara mutlu insan rolü oynama sahte gülücükler saçma etrafa.. Daha yolun başında yoruldum sanırım. Eski fotğraflara bakarken ocak tedavmde dosyamn resmini çekmişim bi değer takıldı gözümü tsh=6 ve ben bu değerle transfer olup pozitif sonuç aldım.. Ama devamını biliyorsunuz.. Okadar emek o kadar ilaç o kadar umut bu değerle yerle bir oluyor.. nasip olmucaksa olmuyor ama göz göre göre önlem alınmamş olması canımı sıkıyor.. Kimseye hiçbir doktra güvenemiyorum.. Bu yüzden başlamadan pes diyorum.. Sanırım tedavimi bi süre erteleyeceğim. Hepinizi çok seviyorum

Kurtaj sonrasi ben de ayni durumdaydim dnzderya beni kendime getirmisti. Seni okadar iyi anliyorum ki. Bi ara kafam okadar kotuydu ki personel dosyalarindan cocuksuz olanlara bakip bak boyle de yasaniyor diyordum. Arsiv odasinda agladigimi cok bilirim. ama bak Rabbim sukrolsun nasip etti.
Cok cok cok zor bir yol biliyorum yasadim ama vazgecme. Dualarindan vazgecme inancini yitirme... ben de seni seviyorum...

canım gebelik şekeri çıktı insülin başlandı
bir haftadır hastanelerdeyim diyetle düşmedi insülin başladı
bugün tekrar gideceğim canım kontrol var
kadın doğumcuya da gideceğim bugün
Aaa cok gecmis olsun canim benim bebis nasil bak 27 haftalik olmusun cokmu ciktiki insúlinin kiloda verdiydin nie bòyle olduki dok. Ne dedi peki

NursELmira canim benim yazdiklarin bir an aldi götúrdü baslara ben tedaviye okadar umutsuslukla baslamistimki 3 aylik bebegimi kaybedip basladim daha cinsiyetini ögrenmedem sonrasini biliosun ama anladimki kaybettikce degerlenip umutsuzluk artio fakat öyle bir anda geliorki ilac insallah Allah im nasib etsin hepinize yorul dinlen ama sakin vazgecme annesi o biryerlerde sen onu oda seni beklior senin bebegine vazgecmis bir anne olurmu hic silkelen kendine gel nolur bak aysesahra ma neler yasadi biz gibi ici yansada yorulsada hic vazgecmedi tekrar tekrar merhaba dedi hepimiz gibi bazi gözden kacan seyler olabilir belki vardir bi sebebi Allah im en gúzelini nasib etsin insallah vazgecme annesi o sadece biraz nazli diger yigenlerimiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…