Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Niye vazgeçelim kızlar aaa yakışmaz bize...şu kanamalar geçsin bir adet sonra tekrar tahlil felan derken ben tekrar kudururum :))

Niye vazgeçelim kızlar aaa yakışmaz bize...şu kanamalar geçsin bir adet sonra tekrar tahlil felan derken ben tekrar kudururum :))
Hayranim su motivasyonuna valla basla tabi aysem bu yakisir sana Allah im senin gibi bir evlat nasib etsin insallah sana hepinize not ( icim kiz die dua etti) saglikla hayirlisiyla

selam canlar bu hafta gecikmeli de olsa ben geldimmmm. birkaç esma yı özellikle seçtim sağlık huzur bereket bol rızık korku ve endişelerin defi için bu hafta 4 4343 için okuyalım demiş papyoncumKK200:) zira kendisi biraz sıkıntıda. ben anlamlarıyla birlikte paylaşıyorum siz de bir göz atın eklemek istediğiniz veya önerileriniz varsa alıp hemen başlayalım ben en azından hepsinden 50 şer veya 100 er adet okuyalım derim seviliyorsunuzzz

canımmm Rabbim neylerse güzel eyler senin için en hayırlı zaman ne zamansa bebeğin o zaman gelsin inşallah yeter ki üzme kendini bırakma unutma her şeyde bir hayır var biz alıştık sabretmeye napalım sabrın sonu selamet. sen de uzak kalmak istiyorsan tamam ama unutma bizi terketme neşeli gibi lütfen burda seni sen gibi bilen anlayan dostların var dualarımız var özletmek yok anlaştık mı tatlım seni çokkkk seviyorummm

canım yaaa bugün 31. günüm 33 ü bulduğum oluyor bekliyorum bakalım bi an evvel gelse gelecekse iyi olacak haftaya doktor olmayacak tatildeymiş e bayram transferden önce biz de bir tatil yapalım diyorduk ne bu bizim gel gitlerimiz ne bu bizim çilemiz bilemedim bir ay olsun diye bekle öbür ay olmasın hayırlısı rabbimden Mevlam neylerse güzel eyler...

senin profile resminde ne yazıyor ben mi yanlış okuyorum yoksa sen inancını mı kaybediyorsun bak ablanım kızacamm haaaa ne o öyle başlamadan pes etmek falan kuzumm canım birtanem çok iyi anlıyorum hayal kırıklığı umutsuzluk yorgunluk hepsini yaşadık yaşıyoruz belki de yaşamaya devam edeceğiz ama asla pes etmeyeceğiz bırak insanları oluyor dedin olmuyor desin niye olmuyor desin kim ne derse desin Rabbim olana korktuğundan mı veriyor haşa kim bilir o da onların sınavıdır Allah kimseyi evladıyla sınamasın hem biz mutlu insan rolünde falan değiliz çok şükür sağlığımız yerinde kocalarımızın sağlığı yerinde huzurumuz iyi kötü varlığımız yerinde en azından bu uğurda savaşabiliyoruz sen de umudunu yitirmiyorsun silkelenip kendine geliyorsun daha iyi bi doktor daha iyi bi şans arıyorsun daha çok dua ediyorsun ve mutlu sona eriyorsun anlaştık mı Rabbimden umut kesilmez bizim de umudumuz sonsuz. dualarımdasın şekerrr

ŞİMDİ SIRA GELDİ ESMALARA NE DERSİNİZ HEPSİNDEN 50 ŞER VEYA 100 ER ADETLE BAŞLAYALIM MI 4343 İÇİN CANLARIMMM

ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)

Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.

ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)

Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.

EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)

Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.

EL-BASIT

Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.

EL HASİB

Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.

EL-HAYY

Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.

EŞ-ŞEKUR

Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.

Ya kızlar bu aralar kendi derdimden hiç bir duaya katılamadım çok üzülüyorum...düzeleyim inşallah telafi ederim..

Bazen pes diyorum pes ben yenildim uğraşamıcam savaşamıcam.. Ama sonra sizin yazdklarınızı okuyorum size bakıyorum hepiniz geçtiniz bizim geçtiğimz yollardan ve sonunda kavuştunuz cennet kokulularınıza.. Dün tsh sonucum 2.89 geldi bugün randevm vardı iptal oldu yarına kaldı. Sanırım ben istesemde doktrm istemicek bu ay olmasını.. Zaten bende hiç hazır hissetmyrm kendmi. Herşeyn hayrlısı..

Evet yaklaşıpta elinden kayması daha çok canını yakıyor insanın hala pozitif kan değerlerimi saklıyorum belkide görüp görebileceğim en iyi değerler onlar olacak diye..

Aminn canım çok teşekkür ederim hepinize hepiniz iyiki varsnz.. Dün bütün günüm ağlamakla geçti berbat bi haldeydim çok şükür Rabbime gece bitiyor gün yine doğuyor.. Her yeni gün bi umutla geliyor.. Sanırım yeniden başlamak ve kaybetmek korkusu beni bu hale getrdi. Farkettm ki henüz hazır değilm. Hem bi an önce kavuşmak istyrm hem de çok korkuyorum o malum sonucu almaktan.. Rabbim doğru zamanda hazır etsin inşallah bizi.. Önce senin güzel haberlerini alalım da sonra o gazla başlarım belki..

Evet yaklaşıpta elinden kayması daha çok canını yakıyor insanın hala pozitif kan değerlerimi saklıyorum belkide görüp görebileceğim en iyi değerler onlar olacak diye..
Bende saklıyorum tatlım idrar testlerini bile saklıyorum üstlerine tarihlerini bile yazdım öyle saklıyorum..arada bir bakıp bu pozitiften tekrar göreceğim ve doğacak olan bebişime hepinizi anlatacağım diyorum..ben bu şekilde moral bulup yapacağım diye hedef koyuyor kendimi motive ediyorum..bizler güçlü kadınlarız..ilkinde tüpümü kaybettim bundada kaybetsem pes mi edecektim ? Yooo rahmim var tüp bebek var yine denerdim pes etmezdim..belki bebeklerimize bir tedavi kadar yakınlaşmışızdır..eğer pes edersek bu kadar yaklaşmışken onlardan vazgeçmiş oluruz..kısacası pes etmek yok kızlar tam gaz devam..anne olana kadar yılmak pes etmek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…