valla canım 236 çıktı yükleme diyetle beraber tokluk şekeri de 150 çıkınca insülin başlandıAaa cok gecmis olsun canim benim bebis nasil bak 27 haftalik olmusun cokmu ciktiki insúlinin kiloda verdiydin nie bòyle olduki dok. Ne dedi peki
bol su ic. zaten kn sulandirici kullaniyordun degil mi? takip et tansiyonunu ben tansiyon aleti almistim.valla canım 236 çıktı yükleme diyetle beraber tokluk şekeri de 150 çıkınca insülin başlandı
canım öncesinde yükselme olmadı zaten şimdi yükselmeye başlıyor gebelik şekeriymiş .
bebeğin kordon daki kan basıncıda birax yüksek çıktı .
her gittiğimdede tansiyonum heycandan yüksek çıkıyor
tansiyon takibi verdi
iyiyim şimdi bakalım yarın yine gideceğim endokrine
Cokkk sagolun kizlar Allahvrazi oldun sizden cokkkk opuyorum hepinizi
Canim Allah sukur hastaneden ciktik .tekrar muayenleri yaplsi kalbi icin kontrol altinda duracak Rabbim izin verirse saglikla sihhatle 1 yasinda kalbine tekrar bakacaklar .bobregi icinde antibiyotukum verdiler cjmaya kadar evde kendim kullanacagim yine 3 ay sonra bakilacak.insallah tekrar etmez .eger tekrarlanirsa bobrekteku iltihap bobrege bir sivi verip bobrektenmi kaynaklaniyo diye ona bakcaklar insallah tekrar etmez bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine .Allahim isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin hayirli evlat nasip etsin k mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine sizi cok seviyorum kizlardnzderya bir de sen bu aralar regl olcaktin transfer icin biseyler var mi?
@aysesahra nasilsin?
nurse51 @Spring2014 de de gebelik sekeri cikmis ve insulin kullanmisti. bebisi dogdu masaallah saglikli sihatli. insallah sen de kavusursun canim melegine...
4 4343 bebisin nasil oldu?
canim coookkk gecmis olsun bir daha da gelmesin insallahhhh.... Rabbim korusun evlatlarimizi.Canim Allah sukur hastaneden ciktik .tekrar muayenleri yaplsi kalbi icin kontrol altinda duracak Rabbim izin verirse saglikla sihhatle 1 yasinda kalbine tekrar bakacaklar .bobregi icinde antibiyotukum verdiler cjmaya kadar evde kendim kullanacagim yine 3 ay sonra bakilacak.insallah tekrar etmez .eger tekrarlanirsa bobrekteku iltihap bobrege bir sivi verip bobrektenmi kaynaklaniyo diye ona bakcaklar insallah tekrar etmez bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine .Allahim isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin hayirli evlat nasip etsin k mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine sizi cok seviyorum kizlar
canım kan sulandırıcı devam ediyorumbol su ic. zaten kn sulandirici kullaniyordun degil mi? takip et tansiyonunu ben tansiyon aleti almistim.
Canım çok çok geçmiş olsun inşallaah birdaha olmaz Rabbim korusun minik meleğiCanim Allah sukur hastaneden ciktik .tekrar muayenleri yaplsi kalbi icin kontrol altinda duracak Rabbim izin verirse saglikla sihhatle 1 yasinda kalbine tekrar bakacaklar .bobregi icinde antibiyotukum verdiler cjmaya kadar evde kendim kullanacagim yine 3 ay sonra bakilacak.insallah tekrar etmez .eger tekrarlanirsa bobrekteku iltihap bobrege bir sivi verip bobrektenmi kaynaklaniyo diye ona bakcaklar insallah tekrar etmez bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine .Allahim isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin hayirli evlat nasip etsin k mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine sizi cok seviyorum kizlar
psikolojin senin elinde. insallah herkesten mujdeli haberler alicaz.Kızlar bugün kontrolüm vardı sabhta adet oldum baya erken geldi geçen ayın acısını çıkarıyor sanırım:) bu adetle başlamak istemedğimi söyledim doktra o da iyi olur tshı biraz daha düşürelim dedi..temmuz sonu adetimle başlamayı planladık herşey ve psikolojim yerinde olursa.. Buaradadnzderya sen hala olmadn mı canm?
Evet kendimi son gaz gezmelere tozmalara tatillere vericem inşallahh biraz kafamı boşaltmalıyım.. Gerçi memleketn durumu ortada ne tat var ne huzur...psikolojin senin elinde. insallah herkesten mujdeli haberler alicaz.
canım ne güzel en azından bir plan program var Rabbim bozmasın hepimiz hayırlı sonlara ulaşalım inşallah bu yolda. ben de tık yok hala kafayı da çok takmak istemiyorum ama gelse iyi olacaktı sanırım bu ay başlayamam çünkü doktorum bayram tatilinde olmayacakmış burda. cumartesine kadar bekleyip bi gideyim diyorum kist falan mı oluştu ilaçlar dan mı böyle oldu bilemedim opudan 10 gün sonra geldi bugün 33. günümKızlar bugün kontrolüm vardı sabhta adet oldum baya erken geldi geçen ayın acısını çıkarıyor sanırım:) bu adetle başlamak istemedğimi söyledim doktra o da iyi olur tshı biraz daha düşürelim dedi..temmuz sonu adetimle başlamayı planladık herşey ve psikolojim yerinde olursa.. Buaradadnzderya sen hala olmadn mı canm?
canim ben kacir misim bana da 4 4343 icin 200 yazar misingünaydın canlar bu hafta 4 4343 için liste başlatmak istemiştim ama yaz geldikçe burdan kopuluyor sanki çok cevap alamadım ben kendi adıma 100 er adet okudum Rabbim kuzusuna sağlık hayırlı uzun ömür versin kendine de ferahlık versin korktuklarından emin eylesin. benpapyonkilikli , dianthus , R ravza54 , Nautilus için de okumalarıma devam edeceğim ve geri kalanlar her zaman dualarımdasınız eminim sizler de liste olsun olmasın dua kardeşliğini devam ettiriyorsunuz. hakkınızı helal edin canlarım
Hamilelik sekeri zaten allak bullak eder insallah hayirlisiyla hicbiseycik olmadan gecer 11 haftan korkma canim benim benim kuzen hem yúksek tansiyon hem gebelik sekeri hemde ödemi vardi iki kati oluodu siskinlikten ilaclarin ve kontrol altinda ii bir dok. La insallah atlatirsin bunlar ii olmaya bilir ama cok sükür sebebine hissettirene bin súkür cinsiyeti nedir heyecanlanmamak elde degilki benimde iniodu hepvalla canım 236 çıktı yükleme diyetle beraber tokluk şekeri de 150 çıkınca insülin başlandı
canım öncesinde yükselme olmadı zaten şimdi yükselmeye başlıyor gebelik şekeriymiş .
bebeğin kordon daki kan basıncıda birax yüksek çıktı .
her gittiğimdede tansiyonum heycandan yüksek çıkıyor
tansiyon takibi verdi
iyiyim şimdi bakalım yarın yine gideceğim endokrine
Allah razi olsun canim benim biz burdayik banada 200 ser yaz gùzel insanlar ya cok sansliyim ben hayat celme atio ama vallahi can yaninca hemen yerine koyuyo siz gibi insanlarigünaydın canlar bu hafta 4 4343 için liste başlatmak istemiştim ama yaz geldikçe burdan kopuluyor sanki çok cevap alamadım ben kendi adıma 100 er adet okudum Rabbim kuzusuna sağlık hayırlı uzun ömür versin kendine de ferahlık versin korktuklarından emin eylesin. benpapyonkilikli , dianthus , R ravza54 , Nautilus için de okumalarıma devam edeceğim ve geri kalanlar her zaman dualarımdasınız eminim sizler de liste olsun olmasın dua kardeşliğini devam ettiriyorsunuz. hakkınızı helal edin canlarım
kızım olacak canım adımız zeynep olacak inşallahHamilelik sekeri zaten allak bullak eder insallah hayirlisiyla hicbiseycik olmadan gecer 11 haftan korkma canim benim benim kuzen hem yúksek tansiyon hem gebelik sekeri hemde ödemi vardi iki kati oluodu siskinlikten ilaclarin ve kontrol altinda ii bir dok. La insallah atlatirsin bunlar ii olmaya bilir ama cok sükür sebebine hissettirene bin súkür cinsiyeti nedir heyecanlanmamak elde degilki benimde iniodu hep
Canım 100 ER yaz bana allah kabul etsinŞİMDİ SIRA GELDİ ESMALARA NE DERSİNİZ HEPSİNDEN 50 ŞER VEYA 100 ER ADETLE BAŞLAYALIM MI 4343 İÇİN CANLARIMMM
ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)
Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.
ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)
Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.
EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)
Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.
EL-BASIT
Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.
EL HASİB
Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.
EL-HAYY
Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.
EŞ-ŞEKUR
Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.
papyonkilikli ...........................200 er adet
R ravza54 .....................................200 er adet
dnzderya ..................................100 er adet
Canim insallah dahada ii olcak aaa cok sevindim annesi gibi tatlimi tatli olsun zeynebimiz adiyla hayirlisiyla yasasin gelsin umudun emanetin insallah ne dedi endokrinede canim ayy bayram tatli ikilisi yasak simdi amann olsun zeynep varkızım olacak canım adımız zeynep olacak inşallah
tansiyon normal şekerde tokluk 150 deydi düşürüyorlar işte insülinle daha iyiym çok şükür bugün endokrine randevum var bakalım ne diyecek bayrama giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?