Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim ilk once hayirli kandiller hayirli cumalar .insallah seneye bebis bekleyen arkadslarimiz seneye ramazanda kucaklari bebisle girerlerler.kucagindada olanlarda saglikla buyuturler .size cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden Allahim hepinizinde muratlarini versin bende pek giremiyorum benim cimcime hastanede cok canini yaktilwr ondanmi ne cok huysuz surekli kucak ustiyo agliyo.Rabbim butun evlatlara saglik difa versin bekleyenlerimizede tez gunde saglikla gostersin .canim benim banada 200 tane yazarmisin .kslbi temiz yuregi pak arkadslarim hayat hep umdugunuz gibi gitsin sizi cok seviyorum

Canim insallah dahada ii olcak aaa cok sevindim annesi gibi tatlimi tatli olsun zeynebimiz adiyla hayirlisiyla yasasin gelsin umudun emanetin insallah ne dedi endokrinede canim ayy bayram tatli ikilisi yasak simdi amann olsun zeynep var
Allahim saglikla sihhatle zamaninda dunyaya gelsin adiyla yasasin guzel kizimiz .canim benim hersey gonlunce olsun hayirli haberlerin oldun

Canim benim bende katiliyorum sana ayni sozleri bende bi arkadsimdan duydum .ozaman bendaha baslamamistum .dediki.tup bebek olunca cocukgun babasi belli olmuyo demusti bende ozaman hayir evli olmayanlari yapmiyola mecbur evli olman lazim ona gore kurali kaidesi var demistim cok agiruma gitmisti bu yolda okafar cok insan varki sirf bu yuzden dertleriyle bas basa kaliyorlar kimseye bisey demiyorlar .Allahim hickimseye ne evlatla nede evlatsizlikla imtihan eylesin .bisede bosvermek dusuyo .sizleri seviyorum

GÜNAYDIN KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN CANLARIM RABBİM BU MUBAREK GÜNDE KİMİN NE ARZUSU VARSA HAYREYLESİN KİMİN NE SIKINTISI VARSA DEF EYLESİN BİZLERE DE HAYIRLI EVLAT NASİP EYLESİN İNŞALLAH. MİNNAKLARINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞAN ANNİŞLERİMİZE DE SABIR GÜÇ VERSİN YAVRULARININ GÜNLERİNİ GÖRSÜNLERRRR

ŞİMDİ SIRA GELDİ ESMALARA NE DERSİNİZ HEPSİNDEN 50 ŞER VEYA 100 ER ADETLE BAŞLAYALIM MI 4343 İÇİN CANLARIMMM

ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)

Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.

ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)

Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.

EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)

Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.

EL-BASIT

Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.

EL HASİB

Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.

EL-HAYY

Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.

EŞ-ŞEKUR

Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.

papyonkilikli ...........................200 er adet
R ravza54 .....................................200 er adet
dnzderya ..................................100 er adet
@jonguil ......................................100 er adet
4 4343 ..........................................200 er adet

Canim Tekrar gecmis olsun Allah im birdaha yasatmasin hic sorma ne demek babasi belli degil diyorum cok özür dileyerek sanki dünya sprem bankasindan aliomusuz gibi davraniorlar insan auf kendini arastirip gelistirmeye Verse olmaz böyle bisey ahh ahh hep kendini bilmezler yüzüne bircok kisi bu tedaviden uzak kalio cok öptüm toskanischen

selamlar canlar aysesahra nasil oldun kuzum???
dnzderya geldi mi kirmizilar????
4 4343 bebis nasil
NursELmira nasil oldun???
sultan1356 senden naber?
@jonguil bir gelisme var mi???
Nautilus seni sormuyorum iki gun once telefonda konustuk
R ravza54 kasintilari ne oldu findigin?
kizlarrrr simdiden iyi bayramlar... birdahaki bayrama herkesler evlatlariyla girsin iste kiminin gobusunde kiminin kucaginda olsunnn....

İyiyim canım çok şükür ama halen lekeler devam ediyor hcg geçen hafta 17 ye kadar düşmüştü bir an önce sıfırlasada şu lekelerden kurtalsam..ramazanı bu şekilde bitirdim maalesef...sizler nörüyonuz nasılsınız?

canim ben ayni bildigin gibi. bu ara ailevi sorunlarla ugrasiyorum. hayirlisi en mitlu olacagimiz zamanlarda laf sozden kafasini kldiramadi bizimkiler kendilerine sorun yaratiyorlar ben de arada kayniyorum. hayirlisi...

canim ben ayni bildigin gibi. bu ara ailevi sorunlarla ugrasiyorum. hayirlisi en mitlu olacagimiz zamanlarda laf sozden kafasini kldiramadi bizimkiler kendilerine sorun yaratiyorlar ben de arada kayniyorum. hayirlisi...
Destek beklediğimiz insanların köstek olmalarını bende anlamış değilim...aile sorunları kanayan yara işte..

Destek beklediğimiz insanların köstek olmalarını bende anlamış değilim...aile sorunları kanayan yara işte..
sorma be canim. tedavilerimde bile boyleydi. dogum olunca gecer dedim benden cok lohusaydilar. hosgeldin lafina taktilar. bidaha evime gelmeyeceklermis. zaten esimin tarafi da destek olmadi hicbir zaman. simdi keske doguma gelmeselerdi lohusayken yanimda kalmasalardi diyorum...
onlar haklilar belki de... 20 yillik mevzulari actilar... kotu ve uzak olan ben oldum...
ya yazsam surda coookkk konu var... hepsi icin ozur diledim ama kimse de ben hataliyim demedi...
sen neler atlattin takma bosver diyorum oyle sozler soyluyorlar ki yuregime alevli taslar basiyorlar...
hayirlisi artik ne diyeyim... susacagim... en iyisi bu...

Yahu bir tedavi ucundan bu ladar mı yakalanır sahuru yaptık yattık biley yok sabah kalktım ve geldi kırmızılar 9 gün tatil başlamış şansımı deneyim dedim doktoru aradım hemen gel dedi 2. Gün değil 2.saat ordaydım mazallah baktı ve sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi hiç bi ilaç tahlil vs. Yok bilemedim bu işi bayram telaşında karambole gitmiyorum inşallah

Bende yıllardır öften püften şeyler için çok suçlandım ama hep sustum ve iyikide susmuşum..ben sustukça eşimin ailesi devam etti ve bu sayede eşim onların gerçek yüzünü gördü..kısacası susarak hallettim zor oldu ama zafer benim..eşim 5 kardeş ve ben sadece 1 görümcemle konuşuyorum mesafemide her zaman koruyorum...diğerlerine ne giderim nede onlar gelir böylece kafam rahat sadece kardeşler değil anne babasıylada öyleyim..

Telaş yok tatlım baştan sona ilaçla olan tedavileride yaptık saati saatine hemde..bellimi olur ..inşallah son tedavin olur canım..

canim sen dondurulmus alcaksin o nedenle ilac yok diye biliyorum ben en.fazla estrofem veriyor bazi drlar. hadi hayirlisi. guzel haberler olsun
ah esimin ailesi olunca bazi seyler icin diyecek lafin olur ama benim kendi ailem yapiyor bunu... hayirlisi arada kaldim... belki de onlar hakli ne bileyim...

Aminnn ecmainn canimm benimm cok sükür artik kasinmioruz 2 ay súreyle kullandigimiz ilac sayesinde ama alerjik krem ve ilaclarimizi kullanioruz 2 sene boyunca yasaklarla beraber siz naptiniz tuvaleti annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…