Canim benim ilk once hayirli kandiller hayirli cumalar .insallah seneye bebis bekleyen arkadslarimiz seneye ramazanda kucaklari bebisle girerlerler.kucagindada olanlarda saglikla buyuturler .size cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden Allahim hepinizinde muratlarini versin bende pek giremiyorum benim cimcime hastanede cok canini yaktilwr ondanmi ne cok huysuz surekli kucak ustiyo agliyo.Rabbim butun evlatlara saglik difa versin bekleyenlerimizede tez gunde saglikla gostersin .canim benim banada 200 tane yazarmisin .kslbi temiz yuregi pak arkadslarim hayat hep umdugunuz gibi gitsin sizi cok seviyorumgünaydın canlar bu hafta 4 4343 için liste başlatmak istemiştim ama yaz geldikçe burdan kopuluyor sanki çok cevap alamadım ben kendi adıma 100 er adet okudum Rabbim kuzusuna sağlık hayırlı uzun ömür versin kendine de ferahlık versin korktuklarından emin eylesin. benpapyonkilikli , dianthus , R ravza54 , Nautilus için de okumalarıma devam edeceğim ve geri kalanlar her zaman dualarımdasınız eminim sizler de liste olsun olmasın dua kardeşliğini devam ettiriyorsunuz. hakkınızı helal edin canlarım
Allahim saglikla sihhatle zamaninda dunyaya gelsin adiyla yasasin guzel kizimiz .canim benim hersey gonlunce olsun hayirli haberlerin oldunCanim insallah dahada ii olcak aaa cok sevindim annesi gibi tatlimi tatli olsun zeynebimiz adiyla hayirlisiyla yasasin gelsin umudun emanetin insallah ne dedi endokrinede canim ayy bayram tatli ikilisi yasak simdi amann olsun zeynep var
Canim benim bende katiliyorum sana ayni sozleri bende bi arkadsimdan duydum .ozaman bendaha baslamamistum .dediki.tup bebek olunca cocukgun babasi belli olmuyo demusti bende ozaman hayir evli olmayanlari yapmiyola mecbur evli olman lazim ona gore kurali kaidesi var demistim cok agiruma gitmisti bu yolda okafar cok insan varki sirf bu yuzden dertleriyle bas basa kaliyorlar kimseye bisey demiyorlar .Allahim hickimseye ne evlatla nede evlatsizlikla imtihan eylesin .bisede bosvermek dusuyo .sizleri seviyorumKizlar tek tek okudum tedaviye baslayacak arkadaslarimin Allah yar ve yardimcisi olsun kendini bilmezler cok olunca ister moralli ol ister bozuk bosverin kim ne derse desin cahil insan cok etrafimizda benim tùp bebek oldugunu halen.pek bilmezler derim yari yariya sanki tùp bebekte kocamdan degilmis gibi yada aaaa tùp bebeklemi oldu neden olmadi deyip incigini gincigini arastirani anlamiorum Allah im kullarini cok sevdikleriyle sinarmis bizimde bu yoldan oldu olcak olsa sorun yaparlar olmasa sorun dili olan.konusuo ama nereye konusuo bilmio takmamak en iisi ama yinede etkilenioruz ben kv cok seviorum annem gibi ama ilk lafi kizim söyleme túp bebek oldugunu dostumuz var dùsmanimiz var oldu cok ùzùlmùstùm neden hayatimizi etrafimizdaki cikarcilar dedikoducular ve kendini bilmezlere göre ayarlioruzki YANLIŞ BİŞEY Mİ YAPTIK dedirttiolar anlamiorum
Canim Tekrar gecmis olsun Allah im birdaha yasatmasin hic sorma ne demek babasi belli degilCanim benim bende katiliyorum sana ayni sozleri bende bi arkadsimdan duydum .ozaman bendaha baslamamistum .dediki.tup bebek olunca cocukgun babasi belli olmuyo demusti bende ozaman hayir evli olmayanlari yapmiyola mecbur evli olman lazim ona gore kurali kaidesi var demistim cok agiruma gitmisti bu yolda okafar cok insan varki sirf bu yuzden dertleriyle bas basa kaliyorlar kimseye bisey demiyorlar .Allahim hickimseye ne evlatla nede evlatsizlikla imtihan eylesin .bisede bosvermek dusuyo .sizleri seviyorum
İyiyim canım çok şükür ama halen lekeler devam ediyor hcg geçen hafta 17 ye kadar düşmüştü bir an önce sıfırlasada şu lekelerden kurtalsam..ramazanı bu şekilde bitirdim maalesef...sizler nörüyonuz nasılsınız?selamlar canlaraysesahra nasil oldun kuzum???
dnzderya geldi mi kirmizilar????
4 4343 bebis nasil
NursELmira nasil oldun???
sultan1356 senden naber?
@jonguil bir gelisme var mi???
Nautilus seni sormuyorum iki gun once telefonda konustuk
R ravza54 kasintilari ne oldu findigin?
kizlarrrr simdiden iyi bayramlar... birdahaki bayrama herkesler evlatlariyla girsin iste kiminin gobusunde kiminin kucaginda olsunnn....
canim ben ayni bildigin gibi. bu ara ailevi sorunlarla ugrasiyorum. hayirlisi en mitlu olacagimiz zamanlarda laf sozden kafasini kldiramadi bizimkiler kendilerine sorun yaratiyorlar ben de arada kayniyorum. hayirlisi...İyiyim canım çok şükür ama halen lekeler devam ediyor hcg geçen hafta 17 ye kadar düşmüştü bir an önce sıfırlasada şu lekelerden kurtalsam..ramazanı bu şekilde bitirdim maalesef...sizler nörüyonuz nasılsınız?
Destek beklediğimiz insanların köstek olmalarını bende anlamış değilim...aile sorunları kanayan yara işte..canim ben ayni bildigin gibi. bu ara ailevi sorunlarla ugrasiyorum. hayirlisi en mitlu olacagimiz zamanlarda laf sozden kafasini kldiramadi bizimkiler kendilerine sorun yaratiyorlar ben de arada kayniyorum. hayirlisi...
sorma be canim. tedavilerimde bile boyleydi. dogum olunca gecer dedim benden cok lohusaydilar. hosgeldin lafina taktilar. bidaha evime gelmeyeceklermis. zaten esimin tarafi da destek olmadi hicbir zaman. simdi keske doguma gelmeselerdi lohusayken yanimda kalmasalardi diyorum...Destek beklediğimiz insanların köstek olmalarını bende anlamış değilim...aile sorunları kanayan yara işte..
Yahu bir tedavi ucundan bu ladar mı yakalanır sahuru yaptık yattık biley yok sabah kalktım ve geldi kırmızılar 9 gün tatil başlamış şansımı deneyim dedim doktoru aradım hemen gel dedi 2. Gün değil 2.saat ordaydım mazallahselamlar canlaraysesahra nasil oldun kuzum???
4 4343 bebis nasil
sultan1356 senden naber?
kizlarrrr simdiden iyi bayramlar... birdahaki bayrama herkesler evlatlariyla girsin iste kiminin gobusunde kiminin kucaginda olsunnn....
Telaş yok tatlım baştan sona ilaçla olan tedavileride yaptık saati saatine hemde..bellimi olur ..inşallah son tedavin olur canım..Yahu bir tedavi ucundan bu ladar mı yakalanır sahuru yaptık yattık biley yok sabah kalktım ve geldi kırmızılar 9 gün tatil başlamış şansımı deneyim dedim doktoru aradım hemen gel dedi 2. Gün değil 2.saat ordaydım mazallahbaktı ve sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi hiç bi ilaç tahlil vs. Yok bilemedim bu işi bayram telaşında karambole gitmiyorum inşallah
Amin kuzum inşallah RAbbim hepimizi güldürsün artıkTelaş yok tatlım baştan sona ilaçla olan tedavileride yaptık saati saatine hemde..bellimi olur ..inşallah son tedavin olur canım..
canim sen dondurulmus alcaksin o nedenle ilac yok diye biliyorum ben en.fazla estrofem veriyor bazi drlar. hadi hayirlisi. guzel haberler olsunYahu bir tedavi ucundan bu ladar mı yakalanır sahuru yaptık yattık biley yok sabah kalktım ve geldi kırmızılar 9 gün tatil başlamış şansımı deneyim dedim doktoru aradım hemen gel dedi 2. Gün değil 2.saat ordaydım mazallahbaktı ve sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi hiç bi ilaç tahlil vs. Yok bilemedim bu işi bayram telaşında karambole gitmiyorum inşallah
ah esimin ailesi olunca bazi seyler icin diyecek lafin olur ama benim kendi ailem yapiyor bunu... hayirlisi arada kaldim... belki de onlar hakli ne bileyim...Bende yıllardır öften püften şeyler için çok suçlandım ama hep sustum ve iyikide susmuşum..ben sustukça eşimin ailesi devam etti ve bu sayede eşim onların gerçek yüzünü gördü..kısacası susarak hallettim zor oldu ama zafer benim..eşim 5 kardeş ve ben sadece 1 görümcemle konuşuyorum mesafemide her zaman koruyorum...diğerlerine ne giderim nede onlar gelir böylece kafam rahatsadece kardeşler değil anne babasıylada öyleyim..
Aminnn ecmainn canimm benimm cok sükür artik kasinmioruz 2 ay súreyle kullandigimiz ilac sayesinde ama alerjik krem ve ilaclarimizi kullanioruz 2 sene boyunca yasaklarla beraber siz naptiniz tuvaleti annesiselamlar canlaraysesahra nasil oldun kuzum???
4 4343 bebis nasil
sultan1356 senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?