Canim cok yaklastin stres yapma ayy bu sefer hersey gúzel olcak bakarsin olmadi ii degildi derken hoooppp süprizin oluvermis olur insallah aminnnn aminnnYahu bir tedavi ucundan bu ladar mı yakalanır sahuru yaptık yattık biley yok sabah kalktım ve geldi kırmızılar 9 gün tatil başlamış şansımı deneyim dedim doktoru aradım hemen gel dedi 2. Gün değil 2.saat ordaydım mazallahbaktı ve sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi hiç bi ilaç tahlil vs. Yok bilemedim bu işi bayram telaşında karambole gitmiyorum inşallah
Aysem susmak herzaman kazandirir ama esin dogru ve yanlisi ayirt edip taraf tutmadikca kimi malesef gòrsede esiyle olsada ailesini birakmio mutlulugunun icine sokuverio arkadasim da ayni dertten muzdarip cok sükür Allah ima ben sansli olanlardanim Allah im gúzel gönlùne gòre nasib etmis uzaklik iidirBende yıllardır öften püften şeyler için çok suçlandım ama hep sustum ve iyikide susmuşum..ben sustukça eşimin ailesi devam etti ve bu sayede eşim onların gerçek yüzünü gördü..kısacası susarak hallettim zor oldu ama zafer benim..eşim 5 kardeş ve ben sadece 1 görümcemle konuşuyorum mesafemide her zaman koruyorum...diğerlerine ne giderim nede onlar gelir böylece kafam rahatsadece kardeşler değil anne babasıylada öyleyim..
Canım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.selamlar canlaraysesahra nasil oldun kuzum???
@dnzderya geldi mi kirmizilar????
4 4343 bebis nasil
@NursELmira nasil oldun???
@sultan1356 senden naber?
S Sky_sun bir gelisme var mi???
Nautilus seni sormuyorum iki gun once telefonda konustuk
R ravza54 kasintilari ne oldu findigin?
kizlarrrr simdiden iyi bayramlar... birdahaki bayrama herkesler evlatlariyla girsin iste kiminin gobusunde kiminin kucaginda olsunnn....
kaka durumu ayni canim tasarruflu az ve oz :)Aminnn ecmainn canimm benimm cok sükür artik kasinmioruz 2 ay súreyle kullandigimiz ilac sayesinde ama alerjik krem ve ilaclarimizi kullanioruz 2 sene boyunca yasaklarla beraber siz naptiniz tuvaleti annesi
operim....Kızlar bayramınız kutlu olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
insalllaaahhhhh... bidaha ki ramazan bayraminda kucaginda olur umarim. buraaki herkesin de oyle olur kiminin gobusunde kiminin kucaginda insalllaahhhCanım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.
Canimm benimm cok sevindim ii olduguna insallah hayirlisiyla birdaha yasamazsiniz cok normel sesini tanidikca daha cok cikaracak ve hatta degisik sesler cikaracak canim benimkide öyleydi isterse biseyi yapiodu istemezse yok halen öyle ismiyle yada baska seyle hitap ederek cagiriorum bazen dònüp bakmio bile kale almio beni yada gizli gizli gûlûo her bebek kendine özel gelisim gösterioKizlar hepinize hayirli bayramlar bidaki bayrama insallah kucagimisda bevosomizle girersiniz .Allahim cok buyuk insallah hepinizin muradini verecek benim kiz iyi bakalom bilmiyom normalmi ama daha yeni yeni ses cikartmaya baslafi bide cani istemedikce bakmiyo Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesun herkesun gonlune gore versin
Ayyy insallah canim benim insallah hayirlisiyla Allah im beklediginizdende en güzelini nasib etsin insallahCanım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.
Aminn canim insallah hepimizin encokta sizlerinKızlar bayramınız kutlu olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
ah be canim cisimiz de azaldi sut de azaldi kilo da azaldi offff offff...papyonkilikli m tasarufflu benim kizim yerim ya baksana herseyi kullanisli kullanio azi kar cogu zarar dio anne
Canim benm Allahim evlatlarimiza saglik sihhat versin her doktora gittigimde yeni biset duyuyorum .benim kiz hep sol tarafini bakiyo sag elini hareket ettiriyo ama agzina fln goturmuyo .doktora soyledik oda beyninine ultroson yaptisag tarafinda az bi su var dedi .ama o herkesfe olabilir dedi .doktor oyle soylesede moralim cok bozuldu.tam basini tutamiyo daha .be bileyim bobregiydi kalbiydi beyniydi derken hersey ust uste geliyo.doktor herkesde olabolir diyo ama bilmiyom artik hatta sordu ellerini ortada birlestiriyomu diye bende yok daha yeni yeni agzina goturuyo onuda sol eliyle yapiyo dedim .Allahim herkese saglikla sihhatli nasip etsin .senin bebis nasil kuzum .kac aylik donmeye basladi .Allahim saglikla buyusun insallahCanimm benimm cok sevindim ii olduguna insallah hayirlisiyla birdaha yasamazsiniz cok normel sesini tanidikca daha cok cikaracak ve hatta degisik sesler cikaracak canim benimkide öyleydi isterse biseyi yapiodu istemezse yok halen öyle ismiyle yada baska seyle hitap ederek cagiriorum bazen dònüp bakmio bile kale almio beni yada gizli gizli gûlûo her bebek kendine özel gelisim gösterio
ah ah sen de ben gibisin. keske biraz rahatlayabilsek. seni anliyorum. en kisa zamanda sifasini versin Rabbim. dr oyle diyorsa oyledir hic sikma canini. sag tarafini calistir bebeginin. oyuncaklarini o tarafa koy sen o tarafa gec. bir de ters yatir boyun kaslarini gelistirmek icin. insallah zamnla tutacak boynunu.Canim benm Allahim evlatlarimiza saglik sihhat versin her doktora gittigimde yeni biset duyuyorum .benim kiz hep sol tarafini bakiyo sag elini hareket ettiriyo ama agzina fln goturmuyo .doktora soyledik oda beyninine ultroson yaptisag tarafinda az bi su var dedi .ama o herkesfe olabilir dedi .doktor oyle soylesede moralim cok bozuldu.tam basini tutamiyo daha .be bileyim bobregiydi kalbiydi beyniydi derken hersey ust uste geliyo.doktor herkesde olabolir diyo ama bilmiyom artik hatta sordu ellerini ortada birlestiriyomu diye bende yok daha yeni yeni agzina goturuyo onuda sol eliyle yapiyo dedim .Allahim herkese saglikla sihhatli nasip etsin .senin bebis nasil kuzum .kac aylik donmeye basladi .Allahim saglikla buyusun insallah
Cok sagol arkadsim Allah razi olsun sizlerden dogumdan sonra ultroson yaptilar bisey yoktu.ister ustemez endiseleniyo unsan acaba bi tarafini etkilermi diyw.Allahim hepimize gonul rahatligu versin hepimiz icin istiyorum Rabbim hepimizinde islero yolunda gider evlatlari olanda saglikla buyuturler .benim cimckme simdi bu ayin sonunda tam dort aylik olacak .hepimize kolaylik versin Allahim insallah dondugu emekledugi yurudugu anne bava dedigi gunleri bize yazmak nasip olurah ah sen de ben gibisin. keske biraz rahatlayabilsek. seni anliyorum. en kisa zamanda sifasini versin Rabbim. dr oyle diyorsa oyledir hic sikma canini. sag tarafini calistir bebeginin. oyuncaklarini o tarafa koy sen o tarafa gec. bir de ters yatir boyun kaslarini gelistirmek icin. insallah zamnla tutacak boynunu.
ne kadarlik oldu?
bir de soruyorsun ya sakin sorma karsilastirma bebekleri. benim komsumun kizi 5.5 aylikta emeklemeye baslamis benim cildirmam lazim :) o nedenle herkes ayni degil iste.
kizin insallah en tez zamnda tamamen sagligina kavusur sen de rahatlarsin. bir de yaradan bize gonul ferahligi versin vesveselerden uzak olalim. korktuklarimizdan emin kilsin.
Canim nasilsin kaan aydosun sayfasinda yaziodum nasilsin ne yapiyosun tüp bebege mi basliycaksinz bende adetimi bekliyorum baslamak icin.Canım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.
Sikma canini canim bak stres dahada yaparsan sútùn daha cok azalir yemio dimi benim kiz gibi bu findiklar bòyle annesiah be canim cisimiz de azaldi sut de azaldi kilo da azaldi offff offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?