Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim cok yaklastin stres yapma ayy bu sefer hersey gúzel olcak bakarsin olmadi ii degildi derken hoooppp süprizin oluvermis olur insallah aminnnn aminnn

Aysem susmak herzaman kazandirir ama esin dogru ve yanlisi ayirt edip taraf tutmadikca kimi malesef gòrsede esiyle olsada ailesini birakmio mutlulugunun icine sokuverio arkadasim da ayni dertten muzdarip cok sükür Allah ima ben sansli olanlardanim Allah im gúzel gönlùne gòre nasib etmis uzaklik iidir

papyonkilikli m canim okadar ii anliorumki seni cani acitanda kendi ailen.olmasi seni en ii anlayip yaninda olmalari gerekirken gelcegim aksam annemle òyle bir kavga ettimki en son sözü birdaha seni görmek istemiorum oldu belki cok pisman oldu cùnkù ben sabah ucakla uzaga gidecektim zaten cok agladi halen aglio hic yoktan birbirimizi kirdik aslinda insallah hayirlisiyla en kisa zamanda ailende anlar tabiki yanlislarimiz olcak ònemli olan anlamalari cocukluk yapip arkaya dònmemeleri hemde kayinvalidemin yaninda ettik kavgayi ama asla laf sòyletmem ki sòylemezde Allah im agiz tadi mutluluk versin

Herkese hayirli bayramlar canlar bayraminiz mubarek olsun insallah hayirlisiyla birdahaki bayram teyze olurum bol bol insallah

Canım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.

Aminnn ecmainn canimm benimm cok sükür artik kasinmioruz 2 ay súreyle kullandigimiz ilac sayesinde ama alerjik krem ve ilaclarimizi kullanioruz 2 sene boyunca yasaklarla beraber siz naptiniz tuvaleti annesi
kaka durumu ayni canim tasarruflu az ve oz :)

Kızlar bayramınız kutlu olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
operim....
Canım adet olmayı bekliyorum adet olunca Insaalah tedaviye başlayacağız. Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder. iyi bayramlar bu arada kızlar bayramınız Mübarek Olsun.
insalllaaahhhhh... bidaha ki ramazan bayraminda kucaginda olur umarim. buraaki herkesin de oyle olur kiminin gobusunde kiminin kucaginda insalllaahhh

Kizlar hepinize hayirli bayramlar bidaki bayrama insallah kucagimisda bevosomizle girersiniz .Allahim cok buyuk insallah hepinizin muradini verecek benim kiz iyi bakalom bilmiyom normalmi ama daha yeni yeni ses cikartmaya baslafi bide cani istemedikce bakmiyo Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesun herkesun gonlune gore versin

Canimm benimm cok sevindim ii olduguna insallah hayirlisiyla birdaha yasamazsiniz cok normel sesini tanidikca daha cok cikaracak ve hatta degisik sesler cikaracak canim benimkide öyleydi isterse biseyi yapiodu istemezse yok halen öyle ismiyle yada baska seyle hitap ederek cagiriorum bazen dònüp bakmio bile kale almio beni yada gizli gizli gûlûo her bebek kendine özel gelisim gösterio

Canim benm Allahim evlatlarimiza saglik sihhat versin her doktora gittigimde yeni biset duyuyorum .benim kiz hep sol tarafini bakiyo sag elini hareket ettiriyo ama agzina fln goturmuyo .doktora soyledik oda beyninine ultroson yaptisag tarafinda az bi su var dedi .ama o herkesfe olabilir dedi .doktor oyle soylesede moralim cok bozuldu.tam basini tutamiyo daha .be bileyim bobregiydi kalbiydi beyniydi derken hersey ust uste geliyo.doktor herkesde olabolir diyo ama bilmiyom artik hatta sordu ellerini ortada birlestiriyomu diye bende yok daha yeni yeni agzina goturuyo onuda sol eliyle yapiyo dedim .Allahim herkese saglikla sihhatli nasip etsin .senin bebis nasil kuzum .kac aylik donmeye basladi .Allahim saglikla buyusun insallah

ah ah sen de ben gibisin. keske biraz rahatlayabilsek. seni anliyorum. en kisa zamanda sifasini versin Rabbim. dr oyle diyorsa oyledir hic sikma canini. sag tarafini calistir bebeginin. oyuncaklarini o tarafa koy sen o tarafa gec. bir de ters yatir boyun kaslarini gelistirmek icin. insallah zamnla tutacak boynunu.
ne kadarlik oldu?
bir de soruyorsun ya sakin sorma karsilastirma bebekleri. benim komsumun kizi 5.5 aylikta emeklemeye baslamis benim cildirmam lazim :) o nedenle herkes ayni degil iste.
kizin insallah en tez zamnda tamamen sagligina kavusur sen de rahatlarsin. bir de yaradan bize gonul ferahligi versin vesveselerden uzak olalim. korktuklarimizdan emin kilsin.

Cok sagol arkadsim Allah razi olsun sizlerden dogumdan sonra ultroson yaptilar bisey yoktu.ister ustemez endiseleniyo unsan acaba bi tarafini etkilermi diyw.Allahim hepimize gonul rahatligu versin hepimiz icin istiyorum Rabbim hepimizinde islero yolunda gider evlatlari olanda saglikla buyuturler .benim cimckme simdi bu ayin sonunda tam dort aylik olacak .hepimize kolaylik versin Allahim insallah dondugu emekledugi yurudugu anne bava dedigi gunleri bize yazmak nasip olur

Canim nasilsin kaan aydosun sayfasinda yaziodum nasilsin ne yapiyosun tüp bebege mi basliycaksinz bende adetimi bekliyorum baslamak icin.
Rose5588 de hamileymis cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…