Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bak kuzum benim kizim 3 aylikti basini tartaniodu ellerine bakmiodu hep bi tarafina bakiodu ismine tepku vermiodu temas ii kuruodu hareketliydi dok. Bana senin kizin kafasini tartamio ilerde sorun olur dedi Allah korusun hic takmadim bi fizik ve terapi dok. Gòtúrdùm dedi hep bi tarafa bakio basini bi tarafa sonuna kadar cevirmio ii degil dedi yok tutamion dedi egsersiz yaptik ve emin ol hic dediklerine takmadim her bebek kendine gòre gelisir dedim sabrettim biz bir bucuk ayliktik konusanlara cevap vermeye calisiodu ilginc ama gercek ve 4 ayliktik kafasini kaldirmaya basladi bide tartamiodu diolardi ve dònmeye basladi hatta dok cok sasirdi cok hareketli ii dedi ve 5 aylikti ellerine bakti hatta 4 aylikken birseyleri tutmaya kavramaya baslamisti yani erken yapmasi gereken seyleri hep gec gec yapmasi gereken seyleri erken yapti bak olabilir sen yinede icim rahat etsin diosan bi uzmana cikar kafasindan ama korkma hep takip et findigimi bak biz ne dis cikardik ne emeklioruz tek basinada su 3 haftadir oturuo desteksiz ben onu 5. Ci ayi bitimine dogru kucagimda oturtmaya basladim erken oturtmadim hic bak tskip et kiyaslamadan bebeginin farkli gelisimlerini bulacaksin benimki ayagini agzina hic gòtùrmedi yeni yeni yapio ve biz 7 bucuk ayligiz 22 de tam sekiz olcaz

Sana bastan assagi hatimde indirsem bekleme sen kurtulaman ama yavas yavas birakiosun kendini hafifletiosun papyonum benim kendimi asmam lazimki benimki daha dis emekleme hak getire ama disari die ciglik aglama bir numarayiz her gidenin pesinden aglioruz

Sikma canini canim bak stres dahada yaparsan sútùn daha cok azalir yemio dimi benim kiz gibi bu findiklar bòyle annesi
ya sorma agzini bir muhurluyor acabilene ask olsun... pekmezle falan deniyorum artik biraz pekmez deneyip bebe biskuvisi deniycem dr oyle dedi. yogurda bebe biskuvisi koyucam bakalim napicak.

aynen oyle her bebek ayri. hamileluk gibi degil. hamileyken asagi yukari ayni haftalarda ayni seyleri yasiyorsun ama dogum sonrasi degiiyor iste... Allahimin izniyle bu konuda tum arkadaslarim ayni seyleri yasayacak. 4 4343 hiccc karsilastirma Rabbim insallah duzene sokar. ben dr a sordukca dr bana su akar yolunu bulur desi hakketen oyle. sen uzerine duseni yap sikma canini.
dnzderya
S Sky_sun
NursELmira
sultan1356 neler yaptiniz?
Nautilus sana sormuyorum bir telefon uzagimdasin
nurse51 ne alemdesinn?

Canim benim evet haklisin her cocuk kendine ozgu .kiyaslamak dogru degil ama ister istemez acaba biseyler tersmi gidiyo diyor insan .bizde bu ayin sonunda 4 ayligi bitirip 5 ayluk ojacaz Rabbim saglikla nasip etsin insallah Rabbim korkuiarimizfan emin kilar .doktor hareketleri notmal dedi pek kontrol etmedi ama .bilmiyorum aetik kuzular ya ben cok abartiyorum .size nasil egzersiz yaptiniz ben yuz ustu yatiriyom hergun yatmak istemiyo .bide gogsume dogru yuzustu yatiriyom yazik yavrum tutacagim diye ugrasiyo .Allahim cok buyuk bugunleri hayirlisiyla gosterdi insallah saglikla buyudugu gunleride gosterir.Allahim isteuen dileyen arkadslarimizida en yakinda nasip eder insallah saglikla .

dis 11 de cikani da biliyorum ben. esinin ya da senin gec cikmistir ya da bir akrabanizin mutlkka gec cikan biri vardir. arkadasimin oglu emeklemeden yurudu sikma canini belki findikta oyle olacak. biz de daha donmedik mesela baklim bekliyorum ben de...
bir de ben 2 aylikti adet oldum 6 ay adet olmam rezervi korurum diye sacma bi dusuncem vardi yalan oldu :)

Ahhhhh canim benim cokk tesekkyr ederim insallah hepside saglokla sihhatle buyurler.en yakin zamanda diger arkadslariminda haberimi duyacaz insallah

ben de oyle yapiyordum. bir de renkli bir oyuncak al ters yatir onu salla onunde. ellerini tam gogsunun altinda birlestir. ellerinden kuvvet alsin zamanla ellerini kontrol eder o.
Allahim her bebegin sifasini versin...

Canim nasilsin kaan aydosun sayfasinda yaziodum nasilsin ne yapiyosun tüp bebege mi basliycaksinz bende adetimi bekliyorum baslamak icin.
@Rose5588 de hamileymis cok sevindim.
Aa evet canım hatırladım bizde bi gelişme olmadı canım iki üç güne kadar adet olurum allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Sen nerde tedavi göreceksin canım rose ye bende cok sevindim inşallah bizde hamile kalırız

Canım iki üç güngüne kadar adet olacam heyecanla gün sayıyorum dua edin kızlar bu son olsun inşallah

Canim benimde adet 23 temmuz gozukuo dbakirda tedavi gorecz insallah kavusurz yavrularımiza Allah yardimcimiz olsun canim.

Ayy çok güzel bi duygu maşallah size Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu güzel heyecanları bizede tattırsın.. Dualarımda olcaksn Allahım sağsağlim kucağna almayı nasip etsin.. Sende bizim gibi bu hasretle yananlara dua et olur mu

Kızlar nasılsınz.. Bayramdı tatildi derken epey uzak kaldık. Bende durumlar fena 2 gecedir acillerdeydm sol böbreğim ve belimde inanılmaz ağrılarım oldu enfeksiyon olduğu söylendi ama ağrı hiç geçmeyince bugün ürolojiye gittim röntgendi tomografydi derken minicik bir pırlantamın olduğunu öğrendim.. Sakınılan göze çöp batar dedikleri bu olsa gerek. Tedavi öncesi sakındıkça bişeyler çıkıyor Allah hayırlara çıkarsın beterinden korusun.. Şimdi onu düşürmeye çalışıyorum düşmezse işlem yapılacakmış. Ağrıdan duramıyorum inşallah hemencik düşer. Siz neler yapıyorsunuz nasılsınz..

Geçmiş olsun tatlım..inşallah bir an önce düşer işleme gerek kalmaz ..Allah yardımcın olsun çok ağrı yaparmış..

selam güzellikler öncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun bayramda şöyle bebeksiz son bir kez tatil yapalım bundan sonra çok rahat edemeyiz diye Antalya ya doğru kaçtık (umut fakirin ekmeğiymiş) internetsiz güzelce kafa dağıttım bebeğimi almaya hazırım bomba gibiyim çarşamba kontrolüm var benim tahminim haftaya çarşamba veya perşembe transfer olur inşallah Rabbimden bir mani gelmez bebeklerim sağlıkla çözünürse sizler nasılsınız S Sky_sun tedavin hayırla başlasın hayırla sonlansın inşallah tatlım NursELmira canım çok geçmiş olsun içebildiğin kadar su içmeye çalış bol hareket et hatta daha çok ev yoğurdunda olur hani yoğurt suyu var ya o da iyi gelir taşa Rabbim beterinden korusun . hepinizi çok seviyorum canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…