Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Valla ya sorma. Çok güldüm. Bebek olsunda diğer stres ve dertleri çekilir bi şekilde

aynen 2 gün sonra valla dayanamadım aslında idrardada baksammı diyorum i,şyerimdeyim kendimi işe veremiyorum net olsun bileyim istiyorum beklemek çok zor
Sakın yapma bem dünden beri helak oldum. Ne ağlayabiliyorum ne bişey. Eşime kan kusturdum dır dır sinir küpü acayip bi haller oldum. Tecrübeyle sabit idrar testi yapma ama akşam kan vermeye git pozitifse Azda olsa bi değer çıkar.

napsın zavallılar hangi ruh halimize müdahale edeceklerini şaşırdılar

Bir de onlar bizden daha çok panik yapma potansiyeline sahipler aslında ama duygularını bizim gibi heran ifade edemedikleri için sessiz kalıyorlar ya da tatmin olmayacağımız yorumlar yapıyorlar Benim eşim şuan kendini kaptırmamak için çok uğraşıyor farkediyorum olumsuz sonuç alırsak üzülmekten korkuyor bir de üstüne benim sinir ve gerginliğiimm hahaha

Cnm devlette acil de yapıyolar ben genelde sık sık ziyaret ederim bıktılar benden yakında varsa gidebilirsin )
Canım ben almanyadayım. Burda hamilelik testi sadece Jinekologlarda oluyo diye biliyorum hastane yapıyosada haberim yok

Hepinize Günaydın guzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
ben de bu sabah patronumu aradim ve gelemeyecegimi söyledim

Ay evet canim düşüncesi bile güzel. Insallah bizde en tez zamanda söyleyebiliriz

Iyi aksamlar bende ssali gunu transferim var
hayirli olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun sana inşallah

Kızlar kanamam olmuş Bu ne şimdi tutunma kanamasıdır deyin nolurrr. Çok endişelendim..
Canım az geldiyse tutunma kanamasıdır bence.pozitif düşünmeye çalış

Inşallah pozitifi göreceksin ben buna inaniyorum canım az kaldi inşallah vakit hızlıca gecer

amin inşallah

hayırlısıyla cnm inşallah pozitif sonuc alırsın bu akşam iş çıkıcı bende kan vericem heyecanlıyım çok fazla
Insallah güzel sonuç alırsın

tamam akşama şurda ne kaldı sen yaptıgında 2. cizgi silik çıkmıstı demi eğer öyleyse sen kesin hamilesin cnm

kızlar yaa yazdıklarınızı okuyunca okadar sabırsızlanıyorumkı bır an once tedavıme baslamak ıstıyorum. herhalde ılk defa reglı oldugumda bukadar mutlu olacagım. bırde bız esımın aılesıne soylemedık. soylemek ıstemıyorum ama galıba mecbur soyleyecegız sagolsun annem maddı olarak cok destek oldu ama bırazda borclar var, yetmeyecek bende artık esıme soyledım bıraz sızınkılerden yardım ısteyelım dıye ama bır tarafım hala bosver soyleme dıyor...

Canım merak etme günler o kadar çabuk geçiyor ki seninde tedavin başlayacak güzelce ilerleyip güzel sonuçlar alacaksın hayırlısıyla..Eşinin ailesine söyleme konusunu en iyi siz bilirsiniz..maddi açıdan yardımları olabilecekse sizin için iyi olur tabi..bizde benim annemle babam biliyor şimdilik eşimin ailesi uzakta, eşim onlara yüz yüzeyken söylemek istiyor, bebek istediğimizi bile bilmiyorlar çünkü, inşallah şu süreci atlatabilirsek güzelce gidip söyleyeceğiz..

tamam akşama şurda ne kaldı sen yaptıgında 2. cizgi silik çıkmıstı demi eğer öyleyse sen kesin hamilesin cnm
Silik çizgi bile yoktu canım 1 saat sonra bile gidip baktım. Ama bu sabah çöpe atarken silik çizgi farkettim ama çok silikti
inşallah dediğin gibi olur canım sağol.

Off bende beklemedeyim..5. günüm bugün transfer olalı..ama içimden hep olmadı diyorum.Ya da kendimi olumsuza hazırlayıp yıkılmamak için bunu yapıyorum.Evde duran orkid paketiyle konuşuyordum sabah.. Seni ya haftaya kullanırım yada seneye diye...Allahım bizi bu dar günlerden kurtarsın ...

İnşallah tutunmuştur bebeğin sana canım. İyi düşünmeye çalış. Gerçekten işimiz zor. Ben merkezin dondurucusunda bekleyen 4 tane döllenmiş embriyomla konuşuyorum her gün. Senin ki daha güzelmiş orkid paketiyle konuşmak

Çok sağol canım. Inşallah. İşimiz gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Rabbim tedavi sürecindeki herkese dayanma gücü ve sabır versin inşallah
Hadi güzel haberler verin burada mutluluktan çığlıklar atalım hepimize moral olsun miniğin inşallah heycanla bekliyorum. Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını vericek inşallah. Bu arada bi tane tesbihe önce 2rekat namaz kılıp her bir boncuğa 3 ihlas bir fatiha okuyup en son niyetini geçiriğ kıbleye asıyomuşsun dileğin olınca kaç tane tesbih dağıtacağını niyet ettiysen kendi okuduğun tesbihle beraber 1 yasin okuyup dağıtıyomuşsun. Ben yapıcam sizde deneyin inşallah dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…