Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım sağolasın. Sende iyi yapmışsın tatil yaparak kafanı dağıttin şimdi bebek haberlrini almaya sıra geldi peşine takıldık geliyoruz Insaalah az kaldı bu son tedavilerimiz olsun

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Insaalah ağrın Biran önce geçer acısız atlatirsin

Canım Rabbim sağlıkla doğmasni nasip etsin inşaallah dualrim seninle.

Gecmis olsun canim benim insallah tez zamanda duser agrisiz sancisiz kizum kiyamam ya

Sagol canim benim cok sukur iiyiyim ne olsun bildigin gbi ise devam borclarimi bi bitirsem banada artik hastane yolu gorunuyo ufaktan zamana biraktkca yas ilerliyo artik sen nasilsin bebis nasil bu arada gecmis RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN can arkadaslarim rabbim gonlunuze gore versin

ya sorma agzini bir muhurluyor acabilene ask olsun... pekmezle falan deniyorum artik biraz pekmez deneyip bebe biskuvisi deniycem dr oyle dedi. yogurda bebe biskuvisi koyucam bakalim napicak.
Canimm benimm bende pekmezle denicem tabi el yapimi seker katilmamis bulabilirsem túrkiyeden getirtcem insallah ne yaparsam yapayim yemedi diorum birgün sút bitecek ee bi yogurtla karin doymayacak ac kalacak mecbur yicek tek tesellim bu artik pirinc ununu bile yemedi bebe bisküvisi mi ayy insallah yer benimki neye kattiysam banamisin demedi acaba inatlik kalitsalmi anlamadim

Aynen papyonumgercekten de su akip yolunu buluo azcik da etraftaki etkenler insani etkilio yok nie sunu yapmadi yok bu olmadi gülüp geciorum hatta cevap bile veriorum benim kizim bòyle yetisio ahhh ahhh arkadaslarimizda yasasin bu sikinti sorulari insallah aminnn ecmainn

aminnncanim. biz de iyiyiz sukrolsun. bebis de iyi hamdolsun. guzel haberlwrini bekliyorum.

ben yollayabilirim sana. nasil yollayabilirim onu anlat bnna.sen.

Canim cok haklisin aslinda benimki neden yapmio dioruz ister istemez anne ic güdúsü yada merak canim benimki hep sola bakiodu sagi pek kullanmiodu ondan sirt üstü oyun halisina yatirip sol tarafini hafif destekliodum ilgisini ceken oyuncaklari hep sagina koyup oynuoduk bide cingirakla yada sesli bir oyuncak dudagima sürdügüm koyu kirmizi rujla dikkatini bana yöneltip sag sol komple yatirana kadar cevirttiriodum kafasini benimki tam yüz üstü yatmayi sevmiodu ondan yari yastiga destekleyip tv den ilgisini ceken biseyi acip boynunu dik tutmasini sagliodum ve koltuk altlarindan tutup yatar sekilde havaya kaldirip bana bakio yüzü o hareketide iiydi ve son olarak tutarken hep elimi bacak arasindan gecirip kolumla destekleyip yûz ûstü yatiriodum devamli yapmasamda bunlari ara ara uyguluodum cok ii geldi hatta hep sirt ústü yatiodu simdi uyurken bile yüz üstü

Canimm yok hic dert etmiorum benim olabilir esim 6 yil önce yaptirdi dislerini erken cikan dis saglam olmazmis onun erken cikmis cok sükür benimkiler ii kötü duruo bir anda döner hic anlamazsin valla böyle olcak galiba teyzesi simdidenörümcegini yürûtüo ve adim atio ellerinden tutup tabi findigim süpriz yapabilir annesi

Cok sükür Allah ima bir anne daha kavustu emanetine insallah hayirlisiyla darisi burdaki kardeslerime hayirli evlat olsun insallah saglikla huzurla büyüt evladini canim gözùn aydin

Canimm benimm cok gecmis olsun insallah agrisiz sisiz düser cok sanci yapar Allah im yar ve yardimcin olsun vardir bununda hayri

S Sky_sun canim insallah hayirlisiyla son tedaviniz olur hayirlisiyla gecsin bol bereketli gecsin tedavin dnzderya m en iisini yapmisin ohh kafam bos hersey hos diosun valla bu son olsun alirken bak de cok bekledim annem hosgeldin yuvana de sag salim cözülüp gelissin ballarim aysesahra m kuzum nasilsin ablan nasil oldu sultan1356 canim insallah sik8smadan biter borcun ve yelken acarsin gönül tahatligiyla umutlara dört gözle takip edicem hadi silkelenin bacilar teyzeler bekliooo

aminnncanim. biz de iyiyiz sukrolsun. bebis de iyi hamdolsun. guzel haberlwrini bekliyorum.

ben yollayabilirim sana. nasil yollayabilirim onu anlat bnna.sen.
Kuzum pekmez engel olurmu bilmiomki valla kargoyla gelio sadece sorup arastirmak lazim ordan yollamis kadar oldun cancazim amcam iki agustos 15 godip 2 hafta kalip gelcek nasibse ona dicem kesinlessin izni eger kesinlesmezse isterim tabi Allah im razi olsun güzel arkadasim

İyi çok şükür konuşamadığı günlerin acısını çıkartıyor kendi kendine ayağa kalkabiliyormuş.yürüyebilmek için fizik tedavi hastanesinden haber bekliyor..benimde ilk defa bugün lekelenmem olmadı kan verdim sonucu yarın alacağım ..sanırım artık sıfırı bulmuştur...sıfır kilometreyle tam gaz yeniden başlarım :))

Sıfır km haa ALlah iyiliğini versin yürü be AYşem kim tutar seniiiii

Cok sükür Allah ima birdaha yasatmasin drpoyu doldurdu ablacigin napsin bin súkür Allah im evlatlarina size bagisladi aa cok sükür insallah sifirlanmistir basla canim deponu doldur umutlarla bu sefer o degerler gûzel güzel ciksin insallah bu sinavida tevekkülle atlattin ya helal olsun yüzü gönlü güzel inssan

Okurken bile içim bi hoş oldu ben de bir gün diyebilecek miyim "annemmmm"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…