Amin canım sağolasın. Sende iyi yapmışsın tatil yaparak kafanı dağıttin şimdi bebek haberlrini almaya sıra geldi peşine takıldık geliyoruz Insaalah az kaldı bu son tedavilerimiz olsunselam güzellikleröncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun bayramda şöyle bebeksiz son bir kez tatil yapalım bundan sonra çok rahat edemeyiz diye Antalya ya doğru kaçtık (umut fakirin ekmeğiymiş ) internetsiz güzelce kafa dağıttım bebeğimi almaya hazırım bomba gibiyim çarşamba kontrolüm var benim tahminim haftaya çarşamba veya perşembe transfer olur inşallah Rabbimden bir mani gelmez bebeklerim sağlıkla çözünürse sizler nasılsınız S Sky_sun tedavin hayırla başlasın hayırla sonlansın inşallah tatlım @NursELmira canım çok geçmiş olsun içebildiğin kadar su içmeye çalış bol hareket et hatta daha çok ev yoğurdunda olur hani yoğurt suyu var ya o da iyi gelir taşa Rabbim beterinden korusun . hepinizi çok seviyorum canlarımmm
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Insaalah ağrın Biran önce geçer acısız atlatirsinKızlar nasılsınz.. Bayramdı tatildi derken epey uzak kaldık. Bende durumlar fena 2 gecedir acillerdeydm sol böbreğim ve belimde inanılmaz ağrılarım oldu enfeksiyon olduğu söylendi ama ağrı hiç geçmeyince bugün ürolojiye gittim röntgendi tomografydi derken minicik bir pırlantamın olduğunu öğrendim.. Sakınılan göze çöp batar dedikleri bu olsa gerek. Tedavi öncesi sakındıkça bişeyler çıkıyor Allah hayırlara çıkarsın beterinden korusun.. Şimdi onu düşürmeye çalışıyorum düşmezse işlem yapılacakmış. Ağrıdan duramıyorum inşallah hemencik düşer. Siz neler yapıyorsunuz nasılsınz..
Canım Rabbim sağlıkla doğmasni nasip etsin inşaallah dualrim seninle.Günaydın kızlar yüreğim ağzımda bugün oğluma kavuşacağım inşallah dua edin ne olur 4.denemeden sonra hamile kaldım ve bugün Sezeryan olucam uyku tutmadı gözümü hayirla sonuçlanır inşallah
Gecmis olsun canim benim insallah tez zamanda duser agrisiz sancisiz kizum kiyamam yaKızlar nasılsınz.. Bayramdı tatildi derken epey uzak kaldık. Bende durumlar fena 2 gecedir acillerdeydm sol böbreğim ve belimde inanılmaz ağrılarım oldu enfeksiyon olduğu söylendi ama ağrı hiç geçmeyince bugün ürolojiye gittim röntgendi tomografydi derken minicik bir pırlantamın olduğunu öğrendim.. Sakınılan göze çöp batar dedikleri bu olsa gerek. Tedavi öncesi sakındıkça bişeyler çıkıyor Allah hayırlara çıkarsın beterinden korusun.. Şimdi onu düşürmeye çalışıyorum düşmezse işlem yapılacakmış. Ağrıdan duramıyorum inşallah hemencik düşer. Siz neler yapıyorsunuz nasılsınz..
Sagol canim benim cok sukur iiyiyim ne olsun bildigin gbi ise devam borclarimi bi bitirsem banada artik hastane yolu gorunuyo ufaktan zamana biraktkca yas ilerliyo artik sen nasilsin bebis nasil bu arada gecmis RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN can arkadaslarim rabbim gonlunuze gore versinaynen oyle her bebek ayri. hamileluk gibi degil. hamileyken asagi yukari ayni haftalarda ayni seyleri yasiyorsun ama dogum sonrasi degiiyor iste... Allahimin izniyle bu konuda tum arkadaslarim ayni seyleri yasayacak. 4 4343 hiccc karsilastirma Rabbim insallah duzene sokar. ben dr a sordukca dr bana su akar yolunu bulur desi hakketen oyle. sen uzerine duseni yap sikma canini.
dnzderya
S Sky_sun
@NursELmira
sultan1356 neler yaptiniz?
@Nautilus sana sormuyorum bir telefon uzagimdasin
@nurse51 ne alemdesinn?
Canimm benimm bende pekmezle denicem tabi el yapimi seker katilmamis bulabilirsem túrkiyeden getirtcem insallah ne yaparsam yapayim yemedi diorum birgün sút bitecek ee bi yogurtla karin doymayacak ac kalacak mecbur yicek tek tesellim bu artik pirinc ununu bile yemedi bebe bisküvisi mi ayy insallah yer benimki neye kattiysam banamisin demedi acaba inatlik kalitsalmi anlamadimya sorma agzini bir muhurluyor acabilene ask olsun... pekmezle falan deniyorum artik biraz pekmez deneyip bebe biskuvisi deniycem dr oyle dedi. yogurda bebe biskuvisi koyucam bakalim napicak.
Aynen papyonumgercekten de su akip yolunu buluo azcik da etraftaki etkenler insani etkilio yok nie sunu yapmadi yok bu olmadi gülüp geciorum hatta cevap bile veriorum benim kizim bòyle yetisio ahhh ahhh arkadaslarimizda yasasin bu sikinti sorulari insallah aminnn ecmainnaynen oyle her bebek ayri. hamileluk gibi degil. hamileyken asagi yukari ayni haftalarda ayni seyleri yasiyorsun ama dogum sonrasi degiiyor iste... Allahimin izniyle bu konuda tum arkadaslarim ayni seyleri yasayacak. 4 4343 hiccc karsilastirma Rabbim insallah duzene sokar. ben dr a sordukca dr bana su akar yolunu bulur desi hakketen oyle. sen uzerine duseni yap sikma canini.
dnzderya
S Sky_sun
@NursELmira
sultan1356 neler yaptiniz?
@Nautilus sana sormuyorum bir telefon uzagimdasin
@nurse51 ne alemdesinn?
aminnncanim. biz de iyiyiz sukrolsun. bebis de iyi hamdolsun. guzel haberlwrini bekliyorum.Sagol canim benim cok sukur iiyiyim ne olsun bildigin gbi ise devam borclarimi bi bitirsem banada artik hastane yolu gorunuyo ufaktan zamana biraktkca yas ilerliyo artik sen nasilsin bebis nasil bu arada gecmis RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN can arkadaslarim rabbim gonlunuze gore versin
ben yollayabilirim sana. nasil yollayabilirim onu anlat bnna.sen.Canimm benimm bende pekmezle denicem tabi el yapimi seker katilmamis bulabilirsem túrkiyeden getirtcem insallah ne yaparsam yapayim yemedi diorum birgün sút bitecek ee bi yogurtla karin doymayacak ac kalacak mecbur yicek tek tesellim bu artik pirinc ununu bile yemedi bebe bisküvisi mi ayy insallah yer benimki neye kattiysam banamisin demedi acaba inatlik kalitsalmi anlamadim
Canim cok haklisin aslinda benimki neden yapmio dioruz ister istemez anne ic güdúsü yada merak canim benimki hep sola bakiodu sagi pek kullanmiodu ondan sirt üstü oyun halisina yatirip sol tarafini hafif destekliodum ilgisini ceken oyuncaklari hep sagina koyup oynuoduk bide cingirakla yada sesli bir oyuncak dudagima sürdügüm koyu kirmizi rujla dikkatini bana yöneltip sag sol komple yatirana kadar cevirttiriodum kafasini benimki tam yüz üstü yatmayi sevmiodu ondan yari yastiga destekleyip tv den ilgisini ceken biseyi acip boynunu dik tutmasini sagliodum ve koltuk altlarindan tutup yatar sekilde havaya kaldirip bana bakio yüzü o hareketide iiydi ve son olarak tutarken hep elimi bacak arasindan gecirip kolumla destekleyip yûz ûstü yatiriodum devamli yapmasamda bunlari ara ara uyguluodum cok ii geldi hatta hep sirt ústü yatiodu simdi uyurken bile yüz üstüCanim benim evet haklisin her cocuk kendine ozgu .kiyaslamak dogru degil ama ister istemez acaba biseyler tersmi gidiyo diyor insan .bizde bu ayin sonunda 4 ayligi bitirip 5 ayluk ojacaz Rabbim saglikla nasip etsin insallah Rabbim korkuiarimizfan emin kilar .doktor hareketleri notmal dedi pek kontrol etmedi ama .bilmiyorum aetik kuzular ya ben cok abartiyorum .size nasil egzersiz yaptiniz ben yuz ustu yatiriyom hergun yatmak istemiyo .bide gogsume dogru yuzustu yatiriyom yazik yavrum tutacagim diye ugrasiyo .Allahim cok buyuk bugunleri hayirlisiyla gosterdi insallah saglikla buyudugu gunleride gosterir.Allahim isteuen dileyen arkadslarimizida en yakinda nasip eder insallah saglikla .
Canimm yok hic dert etmiorum benim olabilir esim 6 yil önce yaptirdi dislerini erken cikan dis saglam olmazmis onun erken cikmis cok sükür benimkiler ii kötü duruo bir anda döner hic anlamazsin valla böyle olcak galiba teyzesi simdidenörümcegini yürûtüo ve adim atio ellerinden tutup tabi findigim süpriz yapabilir annesidis 11 de cikani da biliyorum ben. esinin ya da senin gec cikmistir ya da bir akrabanizin mutlkka gec cikan biri vardir. arkadasimin oglu emeklemeden yurudu sikma canini belki findikta oyle olacak. biz de daha donmedik mesela baklim bekliyorum ben de...
bir de ben 2 aylikti adet oldum 6 ay adet olmam rezervi korurum diye sacma bi dusuncem vardi yalan oldu :)
Cok sükür Allah ima bir anne daha kavustu emanetine insallah hayirlisiyla darisi burdaki kardeslerime hayirli evlat olsun insallah saglikla huzurla büyüt evladini canim gözùn aydinGünaydın kızlar yüreğim ağzımda bugün oğluma kavuşacağım inşallah dua edin ne olur 4.denemeden sonra hamile kaldım ve bugün Sezeryan olucam uyku tutmadı gözümü hayirla sonuçlanır inşallah
Canimm benimm cok gecmis olsun insallah agrisiz sisiz düser cok sanci yapar Allah im yar ve yardimcin olsun vardir bununda hayriKızlar nasılsınz.. Bayramdı tatildi derken epey uzak kaldık. Bende durumlar fena 2 gecedir acillerdeydm sol böbreğim ve belimde inanılmaz ağrılarım oldu enfeksiyon olduğu söylendi ama ağrı hiç geçmeyince bugün ürolojiye gittim röntgendi tomografydi derken minicik bir pırlantamın olduğunu öğrendim.. Sakınılan göze çöp batar dedikleri bu olsa gerek. Tedavi öncesi sakındıkça bişeyler çıkıyor Allah hayırlara çıkarsın beterinden korusun.. Şimdi onu düşürmeye çalışıyorum düşmezse işlem yapılacakmış. Ağrıdan duramıyorum inşallah hemencik düşer. Siz neler yapıyorsunuz nasılsınz..
Kuzum pekmez engel olurmu bilmiomki valla kargoyla gelio sadece sorup arastirmak lazim ordan yollamis kadar oldun cancazim amcam iki agustos 15 godip 2 hafta kalip gelcek nasibse ona dicem kesinlessin izni eger kesinlesmezse isterim tabi Allah im razi olsun güzel arkadasimaminnncanim. biz de iyiyiz sukrolsun. bebis de iyi hamdolsun. guzel haberlwrini bekliyorum.
ben yollayabilirim sana. nasil yollayabilirim onu anlat bnna.sen.
İyi çok şükür konuşamadığı günlerin acısını çıkartıyor kendi kendine ayağa kalkabiliyormuş.yürüyebilmek için fizik tedavi hastanesinden haber bekliyor..benimde ilk defa bugün lekelenmem olmadı kan verdim sonucu yarın alacağım ..sanırım artık sıfırı bulmuştur...sıfır kilometreyle tam gaz yeniden başlarım :))S Sky_sun canim insallah hayirlisiyla son tedaviniz olur hayirlisiyla gecsin bol bereketli gecsin tedavindnzderya m en iisini yapmisin ohh kafam bos hersey hos diosun valla bu son olsun alirken bak de cok bekledim annem hosgeldin yuvana de sag salim cözülüp gelissin ballarim aysesahra m kuzum nasilsin ablan nasil oldu sultan1356 canim insallah sik8smadan biter borcun ve yelken acarsin gönül tahatligiyla umutlara dört gözle takip edicem hadi silkelenin bacilar teyzeler bekliooo
Sıfır km haa ALlah iyiliğini versinİyi çok şükür konuşamadığı günlerin acısını çıkartıyor kendi kendine ayağa kalkabiliyormuş.yürüyebilmek için fizik tedavi hastanesinden haber bekliyor..benimde ilk defa bugün lekelenmem olmadı kan verdim sonucu yarın alacağım ..sanırım artık sıfırı bulmuştur...sıfır kilometreyle tam gaz yeniden başlarım :))
Cok sükür Allah ima birdaha yasatmasin drpoyu doldurdu ablacigin napsin bin súkür Allah im evlatlarina size bagisladi aa cok sükür insallah sifirlanmistir basla canim deponu doldur umutlarla bu sefer o degerler gûzel güzel ciksin insallah bu sinavida tevekkülle atlattin ya helal olsun yüzü gönlü güzel inssanİyi çok şükür konuşamadığı günlerin acısını çıkartıyor kendi kendine ayağa kalkabiliyormuş.yürüyebilmek için fizik tedavi hastanesinden haber bekliyor..benimde ilk defa bugün lekelenmem olmadı kan verdim sonucu yarın alacağım ..sanırım artık sıfırı bulmuştur...sıfır kilometreyle tam gaz yeniden başlarım :))
Sen veSıfır km haa ALlah iyiliğini versinyürü be AYşem kim tutar seniiiii
Okurken bile içim bi hoş oldu ben de bir gün diyebilecek miyim "annemmmm"S Sky_sun canim insallah hayirlisiyla son tedaviniz olur hayirlisiyla gecsin bol bereketli gecsin tedavindnzderya m en iisini yapmisin ohh kafam bos hersey hos diosun valla bu son olsun alirken bak de cok bekledim annem hosgeldin yuvana de sag salim cözülüp gelissin ballarim aysesahra m kuzum nasilsin ablan nasil oldu sultan1356 canim insallah sik8smadan biter borcun ve yelken acarsin gönül tahatligiyla umutlara dört gözle takip edicem hadi silkelenin bacilar teyzeler bekliooo
bugün hatta tsh ve şeker hapıma tekrardan başladım çok inatım beee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?