Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canımsın yaaa Rabbim bozmasın kardeşliğimizi o halinle beni düşünüyorsun ALlah raz olsun bitanem çok geçmiş olsun . Bugün başka topikte bi arkadaş sizin sorun neydi diyince şöyle bi düşündüm 3 tedaviden sonra doğal yolla hamile kalmış onu da kaybetmiş biri olarak... Bizim sorun zamanının gelmemiş olması dedim. Senin için de en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman başlar hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bitanem . Güç oluyor geç oluyor ama olacak başka yolu yok

hu huuu kaçak güzeller nerelerdesinizzz sabah kontrole gittim henüz hiç yumurtam gelişmemiş klomen verdi ne değişik de mi hazır embriyolar var bi yumurta geliştiriyoruz tamamen doğalmış gibi yapmak istiyormuş doktorum yumurta çatlayınca uygun zamanı ayarlayıp transfer edeceğim dedi biz karı koca becermiş gibi tabi vücut yerseee

bu arada papyonkilikli m canım dua zincirimiz arada kaynamadı pazartesi senden devam edeceğim bilginize
cancagizim acelesi yok sen su tedavini bir bitir de oyle baslayalim bana. hayirlisi ile pozitifi gorelim ondan sonra hatta simdi hep birlikte sana dua edelim bence...

cancagizim acelesi yok sen su tedavini bir bitir de oyle baslayalim bana. hayirlisi ile pozitifi gorelim ondan sonra hatta simdi hep birlikte sana dua edelim bence...
yok kuzum bana yine ederiz sırayı bozmayalım zaten sen ravza ve dianthus bir de nautılus var o kadar. benim test günüm yaklaşınca isterim zaten sizden bol bol dua

Yuppiiii beklenen kırmızılar gelmişşş artık başka kırmızı beklemiyoruz 9 ay anlaştık mı yetiştin bana valla canım inşallah çıkmaz bi sorun korkma ALlah büyük yemeye içmeye çok takılma sağlıklı beslen yeter en Önemlisi stres yok oluruna bırakalım duamızı edelim doktorumuza güvenelim okeyyy

dnzderya m hadi bakalim güzel gúzel gelissin yumuslarinda kabul etsin yavrunun yeni yuvasi vücut yemio anam hemen anlio simsiki sarsin yavrunu yeni yuvan yuppi cok sükür Allah ima binlerce sûkûrler olsun S Sky_sun canim hayirli olsun kirmizilarin ve insallah son kirmizilar olsun cok gúzel stressiz bir tedavin olsun dok. Ne dedi canim benim KIZLAR COK SEVINDIM YENI YOLLARA HIZLA GİRİS YAPTINIZ Allah im utandirmasin maddi manevi gùc versin ve kuzucuklarimda gelsin artik insallah vakti zamani gelmistir

dnzderya m hadi bakalim güzel gúzel gelissin yumuslarinda kabul etsin yavrunun yeni yuvasi vücut yemio anam hemen anlio simsiki sarsin yavrunu yeni yuvan yuppi cok sükür Allah ima binlerce sûkûrler olsun S Sky_sun canim hayirli olsun kirmizilarin ve insallah son kirmizilar olsun cok gúzel stressiz bir tedavin olsun dok. Ne dedi canim benim KIZLAR COK SEVINDIM YENI YOLLARA HIZLA GİRİS YAPTINIZ Allah im utandirmasin maddi manevi gùc versin ve kuzucuklarimda gelsin artik insallah vakti zamani gelmistir

Aynen canım yetiştim valla. Bugün ilk iğnemi olacam 187.5 gonal f ile başlıyorum hakımızda hayırlısı olsun Insaalah. .. senin transfer ne zaman canım

Amin canım inşaallah Sağol dualarınızi bekliyorum. Insaalah sırayla hamile haberleri vermek nasip olur...

Aynen canım yetiştim valla. Bugün ilk iğnemi olacam 187.5 gonal f ile başlıyorum hakımızda hayırlısı olsun Insaalah. .. senin transfer ne zaman canım
hadi hayırlı olsun sağlıklı kaliteli bol bol yumuşların olsun salı gün kontrolüm var sanırım o gün de söyler transfer gününü. inşallah yani. valla böyle beklemek te sonuç beklemek kadar zor geldi nedense

ayyy cok heycanlandim yemin ederim.
simdi iki sonuc bekliycez desene.
S Sky_sun kuzum protein kalsiyum agirlikli beslen kan yapici seyler de al pekmez falan gibi abartmadan ama. transferden sonra ananas kabak cekirdegi ve sen de lutfen su yazdigim bulmmaci bir dene bugday nisastasi sut az seker veya sekersiz kaynatip sabah kahvaltida ye. 12 gun ya bisi degil

Tamam canım verdiğin öğütleri dinleyecegim. Yediğimiz içtiğimiz şeyler önemli sonuçta inşallah herşey yolunda gider. iki yıl aradan sonra heyecan yaptım valla ne stresler ne tatlı bekleyişler yaşamıştık burda inşaallah sonunda aynı tatlı haberler Vermek nasip olur.

Ohh ne güzel peş peşe güzel haberler Verne sırası geldi bize ilk sen sonra ben inşaallah senin transfer belki benden önce olur.. Allah yardımcımız olsun inşaallah... Rabbim emellerimizi boşa çıkarmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…