Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Okurken bile içim bi hoş oldu ben de bir gün diyebilecek miyim "annemmmm"
Diceksin tabi canim benim agzindan bal damlaya damlaya cok az kaldi insallah sadece 9 bucuk bilemedin 10 ay Allah im insallah bu sefer en güzelininasib etcek dualarimiz sizlerle bizim yolumuz umut yolu üzdüm seni destekleyeyim derken özür dilerim

yok kuzum ne üzülmesi tam tersine içim kıpır kıpır oldu umudumuz sonsuz inşallah hepimiz tadacağız o duyguları

Okurken bile içim bi hoş oldu ben de bir gün diyebilecek miyim "annemmmm"
insallahhh olacak. Rabbim saglikla hayirla nasip edecek insallah. transfer sonrasi su bulamaci sen de bir dene. bugday nisastasi sut az seker muhallebi halinde kahvaltida tuket.

bugün hatta tsh ve şeker hapıma tekrardan başladım çok inatım beee :)))
inat degil inanclisin helal sana..
tabiii ikimiz de 10 ayda dogurunca :)

hakkaten bu sefer yapayım yaa günlük mü pişiriyordun canımcım

hic sorma icimizden cikmak bilmediler simdide eve girmek bilmiolar

Ankarada oturan canlarim bi doktor varmis hemde bitkilerden tedavide uyguluomus ablamin görümcesinin arkadasi gitmis kocasinin spermi 0 mis ve ona göre bitkiyle ilac yapmis ama ilk kintrol ediomus sorun icin ve ilaci verip Allah in izniyle 2 ay icinde olur demis kizcagiz cok sükür hamismis 1 ay icinde kalmis ablamin da görümcesininde olmuo sorun yok birkere olmus cok sükür Allah ima bitanede olsa var simdi bu dok. Gitceklermis böyle bi doktor duydunuzmu

Sağol canım allah razı olsun Insaalah herşey yolunda gider sonunda bebeğimize kavuşuruz

Denizinkokusu Amin cnm inş. Doğal oldu cnm hiç beklenmedik bi anda. Tüp bebeğe geçecektik 1-2 ay içinde sonra bi baktık mucizemiz bize sürpriz yaptı
cok sevındım kuzum cok sükür Rabbime..bizde bu ay baslıycz ayın 23 unde adetım ..belki szın gıbı olur mucıze Rabbim hayırlsını verrsın

Kızlar hepinize teşekkür ederim dün gece yine duramayınca hastneye yatrıldm bugün sabhta ameliyatım oldu. Taşı aldılar çok şükür şimdi iyiyim.. Bakalım tüp bebk doktrm duyunca ne diyecek belki de bir kez daha ertelenecek... Hayırlısı olsun.. dnzderya canm bulamacın iyi geldiğine bende inanıyorum birde akşamları havuç suyu iç taze taze sıkıpta olur mu

canim ilk defa duydum ismi cismi yok mu?

cooookkk gecmis olsun canim benim ya. gitsin bidaha gelmesin.

Canimm benimm cok gecmisolsun simdi nasilsin tüp bebek dok. Nezaman görecek

Canimm benimm cok gecmisolsun simdi nasilsin tüp bebek dok. Nezaman görecek
Şimdi iyiym cnm çok şükür ama anestezi aldım antibiyotik ve narkotik ağrı kesiciler kullanıyorum.. Yumrtaları etkilermi bilmiyorum tahminime göre 26-27 temmuzda adetim başlayacak.. Yarın falan arar durumu anlatırım canm bakalım ne diyecek

Arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim...

Hayirlisiyla insallah canim benim ama erteleye bilir senin durumundan sonucta ameliyat oldun pirlantayi aldilar cok sükür Allah im beterinden korusun canim benim bakalim ne diyecek isin icinde antibiyotik agri kesiciler ve narkoz var

Hayirlisiyla insallah canim benim ama erteleye bilir senin durumundan sonucta ameliyat oldun pirlantayi aldilar cok sükür Allah im beterinden korusun canim benim bakalim ne diyecek isin icinde antibiyotik agri kesiciler ve narkoz var
Aynen canım bende erteler diye düşünyrm vardır bunda da bi hayır.. Ne zaman doğru zamansa Rabbim ozamana yöneltsin bizi inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…