Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ayrica simdiden bol su icmeye basla.

sevdi kırmızılar seni ne diyelim geçmiş bitmiş olsun bu da son reglin olsun en azından 9 aylığına inşallahhhh

Regl bitsin çalışmalar başlasın hepimiz peşpeşe verelim inşallahh güzel haberleri..Rabbim nolur nasip et hepimizede güzel haberleri.. Bende yarın kontrole gidyrm bu ay için karar vericez başlayıp başlamamaya.. Hadi bakalım topluca bismillahh

İnşallah kontrolün de bi mani çıkmaz tatlım başlayalım yine yeniden

dr korunm suresi verdi mi canim?
ya da tup bebek icin zaman?
dnzderya ve S Sky_sun ikiniz adına çok sevindim. İnşallah ikiniz için de bu son tedavi olur.
ay insallah senin su kistte saglikla hayirla gider de sen de son ve sonu mutlu tedavine baslarsin. hatta tedaviye bile gerek kalmaz insallah.

dr korunm suresi verdi mi canim?
ya da tup bebek icin zaman?
ay insallah senin su kistte saglikla hayirla gider de sen de son ve sonu mutlu tedavine baslarsin. hatta tedaviye bile gerek kalmaz insallah.
Kaldığım hastanenin servis doktoru 3 ay demişti ama tedavimi yapan zaten kendi profumdu oda adetten sonra denemeye devam dedi...sana tüp yok denemeye devam dedi :)..

Kaldığım hastanenin servis doktoru 3 ay demişti ama tedavimi yapan zaten kendi profumdu oda adetten sonra denemeye devam dedi...sana tüp yok denemeye devam dedi :)..
cok iyi ya. Nautilus da ayni igneden vuruldu bi sure korunmasi gerekiyor diye biliyorum. drunla bir konus istersen bikere daha durumu.

Kızlar şimdi muayeneden geliyorum doktrum ameliyatın tedaviye engel olmadığını söyledi. Yeni bir siklusla başlayacağımz için sorun olmaz dedi. Her ihtimale karşı servikal kültür gönderdik. Sanırım 10 gün sonra bende başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı

Canım çok sevindim inşaallah hepimizin son tedavileri olur . az kişi kaldık sıra bizlere gelmiştir umarım. Allah çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…