- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
ayrica simdiden bol su icmeye basla.Tamam canım verdiğin öğütleri dinleyecegim. Yediğimiz içtiğimiz şeyler önemli sonuçta inşallah herşey yolunda gider. iki yıl aradan sonra heyecan yaptım valla ne stresler ne tatlı bekleyişler yaşamıştık burda inşaallah sonunda aynı tatlı haberler Vermek nasip olur.
Evet canım istanbul çok sıcak aşırı su ihtiyacı oldu bende normalde günde bir bardak bile su içmezken günde 1 2 litre su içmeye başladım istanbul iyi geldi banaayrica simdiden bol su icmeye basla.
sevdi kırmızılar seniMaşallah ne güzel şeyler okuyorum tedaviler tam gaz devam inşallah bu defa herşey güzel olacak...bende salı hcg de sıfırı gördüm çok şükür..üç gündür temiz temiz gezerken bugün de regl oldum :),,
Regl bitsin çalışmalar başlasınMaşallah ne güzel şeyler okuyorum tedaviler tam gaz devam inşallah bu defa herşey güzel olacak...bende salı hcg de sıfırı gördüm çok şükür..üç gündür temiz temiz gezerken bugün de regl oldum :),,
İnşallah bebiş isreten herkesin son regli olur canım..sevdi kırmızılar senine diyelim geçmiş bitmiş olsun bu da son reglin olsun en azından 9 aylığına inşallahhhh
İnşallah kontrolün de bi mani çıkmaz tatlım başlayalım yine yenidenRegl bitsin çalışmalar başlasınhepimiz peşpeşe verelim inşallahh güzel haberleri..Rabbim nolur nasip et hepimizede güzel haberleri.. Bende yarın kontrole gidyrm bu ay için karar vericez başlayıp başlamamaya.. Hadi bakalım topluca bismillahh
Regl bitsin çalışmalar başlasınhepimiz peşpeşe verelim inşallahh güzel haberleri..Rabbim nolur nasip et hepimizede güzel haberleri.. Bende yarın kontrole gidyrm bu ay için karar vericez başlayıp başlamamaya.. Hadi bakalım topluca bismillahh
Hepimiz için öyle olsun canım benim inşallah sizlerin de tedaviye bile ihtiyacı kalmasınnn
Amin canım inşaallah bu son olur.
dr korunm suresi verdi mi canim?Maşallah ne güzel şeyler okuyorum tedaviler tam gaz devam inşallah bu defa herşey güzel olacak...bende salı hcg de sıfırı gördüm çok şükür..üç gündür temiz temiz gezerken bugün de regl oldum :),,
ay insallah senin su kistte saglikla hayirla gider de sen de son ve sonu mutlu tedavine baslarsin. hatta tedaviye bile gerek kalmaz insallah.
Kaldığım hastanenin servis doktoru 3 ay demişti ama tedavimi yapan zaten kendi profumdu oda adetten sonra denemeye devam dedi...sana tüp yok denemeye devam dedi :)..dr korunm suresi verdi mi canim?
ya da tup bebek icin zaman?
ay insallah senin su kistte saglikla hayirla gider de sen de son ve sonu mutlu tedavine baslarsin. hatta tedaviye bile gerek kalmaz insallah.
cok iyi ya.Kaldığım hastanenin servis doktoru 3 ay demişti ama tedavimi yapan zaten kendi profumdu oda adetten sonra denemeye devam dedi...sana tüp yok denemeye devam dedi :)..
Konuştum tatlım özellikle sordum..cok iyi ya.Nautilus da ayni igneden vuruldu bi sure korunmasi gerekiyor diye biliyorum. drunla bir konus istersen bikere daha durumu.
Canım çok sevindim inşaallah hepimizin son tedavileri olur . az kişi kaldık sıra bizlere gelmiştir umarım. Allah çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun inşaallahKızlar şimdi muayeneden geliyorum doktrum ameliyatın tedaviye engel olmadığını söyledi. Yeni bir siklusla başlayacağımz için sorun olmaz dedi. Her ihtimale karşı servikal kültür gönderdik. Sanırım 10 gün sonra bende başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?