Konuştum tatlım özellikle sordum..
Amin arkadaşım inşallah dediğin gibi bizim içinde bebişli günlere az kalmıştr. Sırayla güzel haberler vereblrz inşallah.. Biraz heyecanlandm ben ertelenir diye düşünmüştm.. Bu heyecanı yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Canım çok sevindim inşaallah hepimizin son tedavileri olur . az kişi kaldık sıra bizlere gelmiştir umarım. Allah çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun inşaallah
Yaşasınnnnn yetiş bize kuzumm hep beraber hamiş olalım yine paylaşalım gelsin ikili üçlü testler şeker yüklemeleri haydeeeKızlar şimdi muayeneden geliyorum doktrum ameliyatın tedaviye engel olmadığını söyledi. Yeni bir siklusla başlayacağımz için sorun olmaz dedi. Her ihtimale karşı servikal kültür gönderdik. Sanırım 10 gün sonra bende başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı
Ilk once hepimize gecmis olsun kizlar Rabbim vatanimizi polisimizi askerkmizi vede milletimizi korusun insallah boyle aci olaylar bidaha yasanmaz.gelecegimizw guzel huzurlu bir vatan burakmak umidiyle ......Canim cok haklisin aslinda benimki neden yapmio dioruz ister istemez anne ic güdúsü yada merak canim benimki hep sola bakiodu sagi pek kullanmiodu ondan sirt üstü oyun halisina yatirip sol tarafini hafif destekliodum ilgisini ceken oyuncaklari hep sagina koyup oynuoduk bide cingirakla yada sesli bir oyuncak dudagima sürdügüm koyu kirmizi rujla dikkatini bana yöneltip sag sol komple yatirana kadar cevirttiriodum kafasini benimki tam yüz üstü yatmayi sevmiodu ondan yari yastiga destekleyip tv den ilgisini ceken biseyi acip boynunu dik tutmasini sagliodum ve koltuk altlarindan tutup yatar sekilde havaya kaldirip bana bakio yüzü o hareketide iiydi ve son olarak tutarken hep elimi bacak arasindan gecirip kolumla destekleyip yûz ûstü yatiriodum devamli yapmasamda bunlari ara ara uyguluodum cok ii geldi hatta hep sirt ústü yatiodu simdi uyurken bile yüz üstü
Arkasim benim gecmis olsun kuzummm yaŞimdi iyiym cnm çok şükür ama anestezi aldım antibiyotik ve narkotik ağrı kesiciler kullanıyorum.. Yumrtaları etkilermi bilmiyorum tahminime göre 26-27 temmuzda adetim başlayacak.. Yarın falan arar durumu anlatırım canm bakalım ne diyecek
Beni unutttunuz bebde varimmm dua bende okuyoryok kuzum bana yine ederiz sırayı bozmayalım zaten sen ravza ve dianthus bir de nautılus var o kadar. benim test günüm yaklaşınca isterim zaten sizden bol bol dua
Csnim benim insallah son kirmizilarin olur tedavin hayirlisiyla bebisle taclanirCanım inşaallah evet yarın hastaneye gidecem Insaalah başlayacaz yarın. Dua Et tatlım hamile duası daha makbul olurmuş
Sağol canım inşaallah Allah razi olsun. Sen neler yapıyorsun nasılsın canımBeni unutttunuz bebde varimmm dua bende okuyor
Csnim benim insallah son kirmizilarin olur tedavin hayirlisiyla bebisle taclanir
İnşallah kzuum onları da konuştuğmz günler yakındırYaşasınnnnn yetiş bize kuzumm hep beraber hamiş olalım yine paylaşalım gelsin ikili üçlü testler şeker yüklemeleri haydeee
Saol arkadaşımm.. Bebiş nasıl oldu.. Duada seni de unutmayız canm merak etme.Arkasim benim gecmis olsun kuzummm ya
Kız ben yanlış anlamışım sıfırı gör sonra bir adet korun diğer adetten sonra korunmayı bırak demiş..doğru ben yanlış hatırladım..en az 90 gün olsun demişti..Canım bana 6 ay dendi. İlk öğrendiğimde baya yıkıldim. Kendi doktorum acelemiz yok mümkünse 6 ay bekle dedi. Eşim ısrarla sorunca bebek kaybı en çok yaşanan sorun dedi. Eğer olurda hamilelik devam ederse ve bebekte sorun olup olmadığının tespit edilmesi detaylı ultrosona kadar mümkün olmayabilir dedi. Buda hamileliğin 5 ayına kadar o riskle beklemek demek. Böyle açıklayınca sağolsunpapyonkilikli akıl verdi. özellikle onkoloji jinekoloji ile gorus dedi. Bir doktor ile gorustum. Doz veya uygulanan adet fark etmez risk Size ait dedi. Sakatlık olursa aldırmayı baştan göze alıyorsunuz demektir dedi. İlk 3 ay korundum. Ancak son 3 ay korunmadim. Anlayacagin o riski aldım. Bu tercih sana ait tabiki ben sadece doktoruna şaşırdım. Çünkü bu konuda korunma süresi aynı. Dış gebelik sürecinde 5 prof gezdim hepsi aynı şekilde 6 ay korunun dedi.
Aminn ecmainn canim benim Allah im yar ve yardimcimiz olsun bu dönemler herkes cok hassas kardes kardesle düsman askerimde polisimde milletimde bizim sehitlerimize rahmet ailelerine sabir versin Allah im aynen canim benim cok fark edio her bebek kendine özgû gelisio takmaya iplemeyebilir ayyy benimkide takmiodu hos halen takmio ben sag diorum o sol yapio misali bak zamanla yapcak emin ol bi anda sasiracaksin annesi bunlar simdiden takmio ileriyi dùsünemiorumIlk once hepimize gecmis olsun kizlar Rabbim vatanimizi polisimizi askerkmizi vede milletimizi korusun insallah boyle aci olaylar bidaha yasanmaz.gelecegimizw guzel huzurlu bir vatan burakmak umidiyle ......
Canim benim nbende cok ugrasiyorum ama bazi zaman umursamiyor bile .hayirlisi oksun artik saglikli olsun insallah tez zamanda yapar.bugun yengemle konustum yegenim var 6 ayina kadar tutamadi boynunu diyor.dediginiz gibi cocuktan cocuga degisiyo demekki Allahim hwrjesi tez zamanda nasip etsin saglikla sihhatle
canim bnn da kendim.icin 100 yazar misinSELAM CANLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM BU VE BENZERİ KARA GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN, EZANIMIZI DİNDİRMESİN BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN DİRLİĞİMİZİ DÜZENİMİZİ BOZMASIN AMİNNNNNN
CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)
Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.
ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)
Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.
EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)
Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.
EL-BASIT
Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.
EL HASİB
Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.
EL-HAYY
Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.
EŞ-ŞEKUR
Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.
dnzderya ..................................200 er adet (+100 inşirah)
Canım 100 ER adet aldımSELAM CANLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM BU VE BENZERİ KARA GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN, EZANIMIZI DİNDİRMESİN BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN DİRLİĞİMİZİ DÜZENİMİZİ BOZMASIN AMİNNNNNN
CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)
Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.
ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)
Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.
EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)
Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.
EL-BASIT
Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.
EL HASİB
Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.
EL-HAYY
Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.
EŞ-ŞEKUR
Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.
dnzderya ..................................200 er adet (+100 inşirah)
canım ben gonali sabah orgalutranı da akşam yapıyordum hergün aynı saatte yapmak önemli ama ikisi arasında ne yaptığın çok önemli değil diye düşünüyorumKızlar selam bugün dr kontrolüm vardı gonal f i 150 doza indirdi Dr yarın orgatulan igneye başlayacağım. Çatlamama iğnesi bu iki igneyi kendi belirlediğimiz aynı saatte mi vurulacaz. Hemşire bişey demedi diğer tedavilerimde cetrotide kullanmıştım gonal f igneyi vurulduktan 1 saat sonra çatlamasin diye iğne yi vuruluyordum siz nasıl oldunuz çatlamama iğnesi ve gonal f saat olarak aynı zamanda mı yoksa yarım saat ya da 1 saat sonra mı
Valla canım gonal f de saat 18.00 ile 20.00 arasında vurul dedi hemşire yarın orgalutran a başlayacan dedi saat demedi diğer tedavimde gonal f den bir saat sonra vuruluyordum kafama takıldı acaba siz nasıl kullandınız diye merak ettim. Neyse aynı zamanda vurulayim en iyisi bişey demedi çünkücanım ben gonali sabah orgalutranı da akşam yapıyordum hergün aynı saatte yapmak önemli ama ikisi arasında ne yaptığın çok önemli değil diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?