Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Konuştum tatlım özellikle sordum..

Canım bana 6 ay dendi. İlk öğrendiğimde baya yıkıldim. Kendi doktorum acelemiz yok mümkünse 6 ay bekle dedi. Eşim ısrarla sorunca bebek kaybı en çok yaşanan sorun dedi. Eğer olurda hamilelik devam ederse ve bebekte sorun olup olmadığının tespit edilmesi detaylı ultrosona kadar mümkün olmayabilir dedi. Buda hamileliğin 5 ayına kadar o riskle beklemek demek. Böyle açıklayınca sağolsun papyonkilikli akıl verdi. özellikle onkoloji jinekoloji ile gorus dedi. Bir doktor ile gorustum. Doz veya uygulanan adet fark etmez risk Size ait dedi. Sakatlık olursa aldırmayı baştan göze alıyorsunuz demektir dedi. İlk 3 ay korundum. Ancak son 3 ay korunmadim. Anlayacagin o riski aldım. Bu tercih sana ait tabiki ben sadece doktoruna şaşırdım. Çünkü bu konuda korunma süresi aynı. Dış gebelik sürecinde 5 prof gezdim hepsi aynı şekilde 6 ay korunun dedi.

Canım çok sevindim inşaallah hepimizin son tedavileri olur . az kişi kaldık sıra bizlere gelmiştir umarım. Allah çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun inşaallah
Amin arkadaşım inşallah dediğin gibi bizim içinde bebişli günlere az kalmıştr. Sırayla güzel haberler vereblrz inşallah.. Biraz heyecanlandm ben ertelenir diye düşünmüştm.. Bu heyecanı yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun..

S Sky_sun aminn ecmainn insallah canim benim ben hep dua ediorum zaten her yigenize baktigimda duam size uzanior Allah im insallah bu sefer hamis kalmayan birakmasin NursELmira m canim cok sükür tedaviye kaldigin yerden devam desene hayirlisiyla insallah canim benim gelsin igneler Nautilus canim benim sende kist var diemi bekliosun simdilik kacirdim mi orayi ben dnzderya m canim benim bakalim nezaman transferin ayyy ilk seni beklicez desene simdiden heyecan tavan yapti kuzum ya insallah hayirlisiyla bu sefer en gúzeli olsun aysesahra m kimi dok. 6 ay bekle dio ya bana burdaki profösör 2 kürtajdan sonrada hic bekletmemisti hatta tüp bebegi bile tam kivami demisti bide seninki dis gebelik ya farki varmiki acep hayirlisi olsun insallah canim benim papyonkilikli m ben 40 dan sonra daha yeni regl oldum dengem bozuldu resmen vücudum alt üst oldu bende anlamadim 6 aydir dok. Gittigimde yok bakalim gidersem ne dicek sen erken olmusun ohh dianthus kiz kacak nerdesin sen tosun nasil bakim sende òp pasayi 4 4343 canim nasilsiniz kizcem nasil

Yaşasınnnnn yetiş bize kuzumm hep beraber hamiş olalım yine paylaşalım gelsin ikili üçlü testler şeker yüklemeleri haydeee

Ilk once hepimize gecmis olsun kizlar Rabbim vatanimizi polisimizi askerkmizi vede milletimizi korusun insallah boyle aci olaylar bidaha yasanmaz.gelecegimizw guzel huzurlu bir vatan burakmak umidiyle ......
Canim benim nbende cok ugrasiyorum ama bazi zaman umursamiyor bile .hayirlisi oksun artik saglikli olsun insallah tez zamanda yapar.bugun yengemle konustum yegenim var 6 ayina kadar tutamadi boynunu diyor.dediginiz gibi cocuktan cocuga degisiyo demekki Allahim hwrjesi tez zamanda nasip etsin saglikla sihhatle

Arkasim benim gecmis olsun kuzummm ya

yok kuzum bana yine ederiz sırayı bozmayalım zaten sen ravza ve dianthus bir de nautılus var o kadar. benim test günüm yaklaşınca isterim zaten sizden bol bol dua
Beni unutttunuz bebde varimmm dua bende okuyor
Canım inşaallah evet yarın hastaneye gidecem Insaalah başlayacaz yarın. Dua Et tatlım hamile duası daha makbul olurmuş
Csnim benim insallah son kirmizilarin olur tedavin hayirlisiyla bebisle taclanir

Kız ben yanlış anlamışım sıfırı gör sonra bir adet korun diğer adetten sonra korunmayı bırak demiş..doğru ben yanlış hatırladım..en az 90 gün olsun demişti..

Aminn ecmainn canim benim Allah im yar ve yardimcimiz olsun bu dönemler herkes cok hassas kardes kardesle düsman askerimde polisimde milletimde bizim sehitlerimize rahmet ailelerine sabir versin Allah im aynen canim benim cok fark edio her bebek kendine özgû gelisio takmaya iplemeyebilir ayyy benimkide takmiodu hos halen takmio ben sag diorum o sol yapio misali bak zamanla yapcak emin ol bi anda sasiracaksin annesi bunlar simdiden takmio ileriyi dùsünemiorum

TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SON TEDAVİNİZ OLUR RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLEREDE.
İNŞALLAH GÖBİŞLERİNİZ BEBEKLERLE DOLSUN ALLAH KUCAĞINIZI BOŞ KOYMASIN
BİZDE HIZLA BÜYÜYORUZ İNSÜLİN DEVAM
BEBEK ODAMIZI ALDIK UFAK TEFEK ALIŞVERİŞLER BAŞLADI
MİNİK KIZIM BU ARA BİRAZ YARAMAZLIK YAPIYOR TEYZELERİ TEKMELER SIKLAŞTI,
ÇIĞLIK ATTIRIYOR ARTIK BANA ÇOK KUVVETLENDİ MAŞALLAH
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

SELAM CANLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM BU VE BENZERİ KARA GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN, EZANIMIZI DİNDİRMESİN BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN DİRLİĞİMİZİ DÜZENİMİZİ BOZMASIN AMİNNNNNN
CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADAR papyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?

ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)

Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.

ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)

Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.

EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)

Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.

EL-BASIT

Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.

EL HASİB

Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.

EL-HAYY

Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.

EŞ-ŞEKUR

Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.
dnzderya ..................................200 er adet (+100 inşirah)

canim bnn da kendim.icin 100 yazar misin

Kızlar selam bugün dr kontrolüm vardı gonal f i 150 doza indirdi Dr yarın orgatulan igneye başlayacağım. Çatlamama iğnesi bu iki igneyi kendi belirlediğimiz aynı saatte mi vurulacaz. Hemşire bişey demedi diğer tedavilerimde cetrotide kullanmıştım gonal f igneyi vurulduktan 1 saat sonra çatlamasin diye iğne yi vuruluyordum siz nasıl oldunuz çatlamama iğnesi ve gonal f saat olarak aynı zamanda mı yoksa yarım saat ya da 1 saat sonra mı

Canım 100 ER adet aldım

canım ben gonali sabah orgalutranı da akşam yapıyordum hergün aynı saatte yapmak önemli ama ikisi arasında ne yaptığın çok önemli değil diye düşünüyorum

canım ben gonali sabah orgalutranı da akşam yapıyordum hergün aynı saatte yapmak önemli ama ikisi arasında ne yaptığın çok önemli değil diye düşünüyorum
Valla canım gonal f de saat 18.00 ile 20.00 arasında vurul dedi hemşire yarın orgalutran a başlayacan dedi saat demedi diğer tedavimde gonal f den bir saat sonra vuruluyordum kafama takıldı acaba siz nasıl kullandınız diye merak ettim. Neyse aynı zamanda vurulayim en iyisi bişey demedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…