ikisini de akşam vur sıkıntı olmaz tatlım zaten cetrotide ile orgalutran aynı iğneler gibiValla canım gonal f de saat 18.00 ile 20.00 arasında vurul dedi hemşire yarın orgalutran a başlayacan dedi saat demedi diğer tedavimde gonal f den bir saat sonra vuruluyordum kafama takıldı acaba siz nasıl kullandınız diye merak ettim. Neyse aynı zamanda vurulayim en iyisi bişey demedi çünkü
Canım banada 100 er yazarmsnCANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
ANLAMLARIYLA BİRLİKTE YAZINCA GÖZLER KORKTU SANKİ !KATILIMLAR AZALDI! HADİ CANLAR PAPYONCUĞUM BİZİM İÇİN HER ZAMAN HER İYİLİĞİ YAPTI TOPİĞİMİZİN ANNESİNE AİLESİYLE KUZUSUYLA HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER GEÇİRMESİ, HER TÜRLÜ SIKINTISINI DEF ETMESİ ,DUALARININ KABULU İÇİN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
Kız ben yanlış anlamışım sıfırı gör sonra bir adet korun diğer adetten sonra korunmayı bırak demiş..doğru ben yanlış hatırladım..en az 90 gün olsun demişti..
CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
HADİ CANLAR PAPYONCUĞUM BİZİM İÇİN HER ZAMAN HER İYİLİĞİ YAPTI TOPİĞİMİZİN ANNESİNE AİLESİYLE KUZUSUYLA HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER GEÇİRMESİ, HER TÜRLÜ SIKINTISINI DEF ETMESİ ,DUALARININ KABULU İÇİN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
dnzderya ........................................200 er adet (+100 inşirah)
papyonkilikli .................................100 er adet
@jonguil ...........................................100 er adet
NursELmira ..................................100 er adet
Canom benim banada 100 tane yas kuzummmm optumCANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
ANLAMLARIYLA BİRLİKTE YAZINCA GÖZLER KORKTU SANKİ !KATILIMLAR AZALDI! HADİ CANLAR PAPYONCUĞUM BİZİM İÇİN HER ZAMAN HER İYİLİĞİ YAPTI TOPİĞİMİZİN ANNESİNE AİLESİYLE KUZUSUYLA HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER GEÇİRMESİ, HER TÜRLÜ SIKINTISINI DEF ETMESİ ,DUALARININ KABULU İÇİN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
Aminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiyla ayy yerim onu ben insallah saglikla hayirlisiyla kucaginada al kuzum dogumu normelmi düsünüon sezeryan mi 2 ayin kalmis masallah subhanallah belkide daha azTEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SON TEDAVİNİZ OLUR RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLEREDE.
İNŞALLAH GÖBİŞLERİNİZ BEBEKLERLE DOLSUN ALLAH KUCAĞINIZI BOŞ KOYMASIN
BİZDE HIZLA BÜYÜYORUZ İNSÜLİN DEVAM
BEBEK ODAMIZI ALDIK UFAK TEFEK ALIŞVERİŞLER BAŞLADI
MİNİK KIZIM BU ARA BİRAZ YARAMAZLIK YAPIYOR TEYZELERİTEKMELER SIKLAŞTI,
ÇIĞLIK ATTIRIYOR ARTIK BANA ÇOK KUVVETLENDİ MAŞALLAH
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Canim benim neden carsambaya kadarki banada 200 yaz kuzumSELAM CANLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM BU VE BENZERİ KARA GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN, EZANIMIZI DİNDİRMESİN BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN DİRLİĞİMİZİ DÜZENİMİZİ BOZMASIN AMİNNNNNN
CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
ES-SELAM ( Cennetteki kullarına selam eden ve selamete çıkaran.)
Günde 131 kez bu zikrin tekrar edilmesi korkulan her şeyden emin olmayı sağlar. Bununla birlikte 121 veya 161 kere okunduğunda hastada iyileşme görülmüştür.
ER-REZZAK ( Yaratılmışlara pek çok faydalanılacak şey ihsan eden)
Bu ismi şerifi bol rızıklı bir ömür için günde 308 kez okumak faydalı olacaktır.
EL- FETTAH ( Zorlukları kolaylaştıran anlamına gelir)
Maddi ve manevi hayırlar elde etmek için günde 489 kez okunması tavsiye edilen bu zikre devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder.
EL-BASIT
Açan genişleten anlamına gelen El Basıt Korktuğu şeylerden emin olunmasını sağlar ve tüm endişeler gider. Keyifli olur ve sıkıntılarından kurtulurken kalp gözü açılır. Bu ismi şerife sabah namazından sonra 72 kere okunmaya devam edilen Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşacaktır.
EL HASİB
Ya Hasib ismini her gün zikretmeye devam eden kişilerin dualarının kabul olduğu, şeytanın şerrinden korunduğu ve kötülüklerden muhafaza olduğu bilinirken aynı zamanda rızkı da bollaşır.
EL-HAYY
Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini 184 defa zikredenin her muradı Allah ın izni ile gerçekleşir.
EŞ-ŞEKUR
Ya Şekur ismini zikre devam eden kişiler sıhhat ve şükür içerisinde yaşar. Kazandığını kaybetmez ve nimetlerinin eksildiğine rastlanmaz. Zalimin zulmünden ve düşmanın şerrinden emin olur.
dnzderya ..................................200 er adet (+100 inşirah)
aglarim ben ama boyle deme... zaten grip oldum boyle acayip bi duygusalim...CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
canımmm çok geçmiş olsun sıcakta da ne zordur grip en kısa sürede atlatırsın umarım güzelim ağlamak yok Rabbim hep birlikte her zaman güldürsün inşallahaglarim ben ama boyle deme... zaten grip oldum boyle acayip bi duygusalim...
Canım bana da 100 er adet yazarmısın. Yanlız yarına ise yetiştirebilrmiyim bilmiyorum. Bebişe bağlı :)CANLAR BU HAFTA ÇARŞAMBAYA KADARpapyonkilikli MIZ İÇİN ESMALARIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM NE DERSİNİZ?
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
canım hafta sonuna kadar uzattım süreyi Allah kabul etsinCanım bana da 100 er adet yazarmısın. Yanlız yarına ise yetiştirebilrmiyim bilmiyorum. Bebişe bağlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?