aminnn hepimizinki canim dostum hepimizinki...Canım hepsini 100 er tane okudum. Allah umarım kabul eder,papyonkilikli gönlün geçen bütün duaları inşallah kabul olur
kızlarrr cumartesi saat 11 de transferim vaaarrrr
Canım hayırlı olsun Rabbim yüzünü guldursun 9ay karnında bir ömür hayatında olsunkızlarrr cumartesi saat 11 de transferim vaaarrrr
Canım seninde güzel haberlerini okurum burdan ins yazamasamda buraya sık hep dualarimdasinizdnzderya m canım inşaallah bu sefer olacak tatlım.. Allahım Insaalah nasip etsin sanırım benimde pazar günü yumurtalarım toplanacak. Şimdilik herşey iyi gidiyor ama en önemli gün yumurta toplandıktan sonraki ilk gün inşaallah bu sefer kaliteli embiryolarim olur
dnzderya m canım inşaallah bu sefer olacak tatlım.. Allahım Insaalah nasip etsin sanırım benimde pazar günü yumurtalarım toplanacak. Şimdilik herşey iyi gidiyor ama en önemli gün yumurta toplandıktan sonraki ilk gün inşaallah bu sefer kaliteli embiryolarim olur
Amin canım inşaallah belkide bu son şansımız maddi açıdan inşaallah Rabbim nasip eder...İnşallah bu sefer herşey istediğin gibi gider ve seninde umarım son tedavin olur. Sizler bize umut olursunuz inşallah
Ayy cok sûkûr cok heyecanlandim yaaa sanki benim var transferim ki sen kesin kopmustursun insallah hayirlisiyla bu simdilik son olsun gòbeginde kalbinde kucaginda dolu olsun uykusuz gecelerin olsun insallah bòyle gòzlerin sismis sacin basin dagilmis uykuu nerdee die dolandigin vakitlerin olsun insallah hepinizin òyle olsun aminnnnnnn hayirli olsun insallahkızlarrr cumartesi saat 11 de transferim vaaarrrr
Ayyy hadi hayirlisi saglikli bòlúnsùn prens ve prenseslerim sonra simsiki tutunsunlar annesine simdiden en güzel kaliteli yumoslarin olsun cok olmasada senin olsun hic birakmayan pit pit atan aminnndnzderya m canım inşaallah bu sefer olacak tatlım.. Allahım Insaalah nasip etsin sanırım benimde pazar günü yumurtalarım toplanacak. Şimdilik herşey iyi gidiyor ama en önemli gün yumurta toplandıktan sonraki ilk gün inşaallah bu sefer kaliteli embiryolarim olur
Canim benim hayirli olsun saglam kaya gibi disleri olsun masallah cimcimeye biz 8. Ayimizi doldurcaz 9 dan gün alcaz yarin insallah ama halen disimiz yok gec cikacak galiba o huysuzluk bizdede var ama ben hicbirsey kullanmiom jeli òneriolarmiki benimki vereyim dedi ben almadim insallah atlatsin bu zor zamanlari cimcimeKizcem altıncı ayını bitirdi dün çok huysuzdu damaklarindan Dr dişi patlamadan jel sürme demişti ama okadar ağlıyor elini ağzından cikarmiyordu önce üste sonra alta surdumm parmagima minik diş ucu takıldıgözlerim doldu
Yavrum kaç gündür kucaktan inmiyorhuzursuz bu yuzdenmis halada huzursuz
Bugün asisinida yaptirdik altıncı ay
Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin gece yatağa girdigimde kollarim ağrıyor çok şükür Rabbim diyorum çok şükür
Sağol canım darısı senin başına Dr dış patmadan jelin bir faydası olmaz demistiCanim benim hayirli olsun saglam kaya gibi disleri olsun masallah cimcimeye biz 8. Ayimizi doldurcaz 9 dan gün alcaz yarin insallah ama halen disimiz yok gec cikacak galiba o huysuzluk bizdede var ama ben hicbirsey kullanmiom jeli òneriolarmiki benimki vereyim dedi ben almadim insallah atlatsin bu zor zamanlari cimcime
amin cancazım aminnnnn ne güzel yazmışın öyle Allah razı olsun...Ayy cok sûkûr cok heyecanlandim yaaa sanki benim var transferim ki sen kesin kopmustursun insallah hayirlisiyla bu simdilik son olsun gòbeginde kalbinde kucaginda dolu olsun uykusuz gecelerin olsun insallah bòyle gòzlerin sismis sacin basin dagilmis uykuu nerdee die dolandigin vakitlerin olsun insallah hepinizin òyle olsun aminnnnnnn hayirli olsun insallah
Aynen ben dis kasiyusini yikayip buzluga koyuyorum simdilik òyle gidioruz aminn ecmainn canimmSağol canım darısı senin başına Dr dış patmadan jelin bir faydası olmaz demisti
Aminnn ecmainn canimm benimm insallah su mubarek günlerde insallah hayirlisiylaamin cancazım aminnnnn ne güzel yazmışın öyle Allah razı olsun...
insaalllaahhhh canim bu defa saglikla hayirla insaalllaahhh. dualardasin.kızlarrr cumartesi saat 11 de transferim vaaarrrr
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah sen istanbulda mı kalıyorsun bu süreçte nasıl bülent beyden memnun musun? Benim da sbah 8 e aldılar transferimi dr şehir dışına çıkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?