Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım seninde güzel haberlerini okurum burdan ins yazamasamda buraya sık hep dualarimdasiniz

Kizcem altıncı ayını bitirdi dün çok huysuzdu damaklarindan Dr dişi patlamadan jel sürme demişti ama okadar ağlıyor elini ağzından cikarmiyordu önce üste sonra alta surdumm parmagima minik diş ucu takıldı gözlerim doldu
Yavrum kaç gündür kucaktan inmiyor huzursuz bu yuzdenmis halada huzursuz
Bugün asisinida yaptirdik altıncı ay
Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin gece yatağa girdigimde kollarim ağrıyor çok şükür Rabbim diyorum çok şükür

İnşallah bu sefer herşey istediğin gibi gider ve seninde umarım son tedavin olur. Sizler bize umut olursunuz inşallah

kızlarrr cumartesi saat 11 de transferim vaaarrrr
Ayy cok sûkûr cok heyecanlandim yaaa sanki benim var transferim ki sen kesin kopmustursun insallah hayirlisiyla bu simdilik son olsun gòbeginde kalbinde kucaginda dolu olsun uykusuz gecelerin olsun insallah bòyle gòzlerin sismis sacin basin dagilmis uykuu nerdee die dolandigin vakitlerin olsun insallah hepinizin òyle olsun aminnnnnnn hayirli olsun insallah

Ayyy hadi hayirlisi saglikli bòlúnsùn prens ve prenseslerim sonra simsiki tutunsunlar annesine simdiden en güzel kaliteli yumoslarin olsun cok olmasada senin olsun hic birakmayan pit pit atan aminnn dnzderya ya ettigim güzel dua sana ve diger dostlarimada gecerli aminn ecmainn insallah

Canim benim hayirli olsun saglam kaya gibi disleri olsun masallah cimcimeye biz 8. Ayimizi doldurcaz 9 dan gün alcaz yarin insallah ama halen disimiz yok gec cikacak galiba o huysuzluk bizdede var ama ben hicbirsey kullanmiom jeli òneriolarmiki benimki vereyim dedi ben almadim insallah atlatsin bu zor zamanlari cimcime

Sağol canım darısı senin başına Dr dış patmadan jelin bir faydası olmaz demisti

KIZLARRR BUGÜN PAPYONCUĞUMUN DUASINI CUMA VAKTİ TESLİM EDECEĞİM İNŞALLAH EKSİĞİ OLANLAR VARSA HAFTA SONU TAMAMLARSINIZ AĞZINIZA GÜZEL YÜREĞİNİZE SAĞLIK RABBİM KABUL ETSİN

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet (+100 inşirah)
papyonkilikli .................................100 er adet
S Sky_sun ...........................................100 er adet
NursELmira ..................................100 er adet
Nautilus .........................................100 er adet
4 4343 ................................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
dianthus ..........................................100 er adet

amin cancazım aminnnnn ne güzel yazmışın öyle Allah razı olsun...

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah sen istanbulda mı kalıyorsun bu süreçte nasıl bülent beyden memnun musun? Benim da sbah 8 e aldılar transferimi dr şehir dışına çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…