Evet tatlım 12 gündür istanbuldayız. Valla tatlım ilgi alaka çok iyi hastane personeli olarak bulent hoca adetin 2. Günü muayene etti ondan sonra ki muayeneleri yardımcısı yaptı ama her bir duruma Bülent hoca karar veriyor iğne dozuna varana kadar test sonuçları falan. Yani sonuç ne olursa olsun memnun kaldım hastane ve doktordan. mikro çip uygulanacak şimdilik 24 yumurta var toplaninca azalır mı artar mı hiç bilmiorum ama sayıdan çok kaliteli olmasi çok önemli allahım inşaallah kaliteli embiryolarimiz olur. Bundan önceki iki tedavi de hiç kaliteli embiryolarimiz olmadı... canım inşaallah sende bebeklerini yarın al gel ilk müjdeli haberi senden alıp motive olalım...Canım hadi hayırlısı olsun inşallah sen istanbulda mı kalıyorsun bu süreçte nasıl bülent beyden memnun musun? Benim da sbah 8 e aldılar transferimi dr şehir dışına çıkacakmış
Aminn canim insallah Allah im nasib etsin insallah saglikli kaliteli yumoslarin bebislerin olsun ve insallah bu serivenin devam etsin haftalik derken aylik ayliktan günler saatlerin kalsin vee bir òmùr yaninda olsun saglikla insallah
Canim belkionlari uygun.görmüstûr benimkide progestron folibol ve ultragestron veriodu progestronla ayni ultr. Biraz daha kuvvetli sen o bulamacida dene canim insallah hayirlisiyla gelissin miniklerin simsicacik yerindekizlar aldim bebislerimi cok sukur annemdeyim telefondan yazamiyorum pek dr gene hic ilac vermedi hayrolsun yaa sadece cleksan ve folbiol normal mi dersiniz
Canim yaaa minnaklarini almissin cok sukr rabbime insalh seninledirler oyyy bu sefer turnayi gozunden vurcaksin denizim diktt et hyrli olsun inslhkizlar aldim bebislerimi cok sukur annemdeyim telefondan yazamiyorum pek dr gene hic ilac vermedi hayrolsun yaa sadece cleksan ve folbiol normal mi dersiniz
hadi guzel haberler ver insallah...
canim gayet yeterli ilaclar bence. bazi drlar dusugu engellemek icin jel veriyor okadar dr gorusune gore degisiyor bazi seyler...kizlar aldim bebislerimi cok sukur annemdeyim telefondan yazamiyorum pek dr gene hic ilac vermedi hayrolsun yaa sadece cleksan ve folbiol normal mi dersiniz
Canim benim hayirlinolsun disi.Allahum hep guldursun hic aglatmasin .Tabbim guzel gunlerini gostersin hep .Kizcem altıncı ayını bitirdi dün çok huysuzdu damaklarindan Dr dişi patlamadan jel sürme demişti ama okadar ağlıyor elini ağzından cikarmiyordu önce üste sonra alta surdumm parmagima minik diş ucu takıldıgözlerim doldu
Yavrum kaç gündür kucaktan inmiyorhuzursuz bu yuzdenmis halada huzursuz
Bugün asisinida yaptirdik altıncı ay
Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin gece yatağa girdigimde kollarim ağrıyor çok şükür Rabbim diyorum çok şükür
Canim benim insallah kaliteli yumilerin olur .Allahim seninde yuzunu guldursun .mujdeli haberler vermeyi nasip eylesin hersey yolunda gider insallah kuzum
Canim benim hayirli pazarlarin olsun insallah bak her bebek bir degil ve sakin interneti okuyup neden deme dok bile dio her bebek bu gelisimleei göstermek zorunda degil dio benimki 4 aylikti dönüodu ama 4 aylik olan diger gelisimlerini yapmiodu ki halen yapmio bizimkide dikkatini vermiodu ilgisini cekecek seyler yaptim bebeginin diger özelliklerine bak endiselenme haklisin sen annesin ama kiyaslama sakin ve emin ol internet sadece psikolojini bozar bak anladigim kadariyla ne dersek diyelim bir anne olarak icin rahat degil eger rahatlayacaksa bebeginin dok. Veya saglik ocagindaki dok bi konus belki onlar icini rahatlatacak aciklamayi yapar oyun halin varmi ona yatir benimki tutmayi öyle ögrendi 3 veya 4 aylikti hattaIyi pazarlar kizlar nasilsiniz .sukurler olsun veren Rabbime herkese hayirlisiyla bu duygulari tattirsin .size bisey sormak istiyorum benim kiz bu ayin sonunda 4 ayllik olcak .ama internetten okudugum kadariyla yapmasi gerekenleri yapmiyo.ellerini ortada buludturmuyo kafasuni tam tutamiyo cani istemedijce hayyatta bakmiyo bisey tutamiyo bilmiyom endiselenmem icin daha erkenmi .oyuncaklara pek ilgi gostermuyo .biseyler ters gufiyo gibime geliyo ayaklari bisey dokundugunda titriyo 1.2 saniye kadar .Allahim kimseye ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etsin .korktuklarimizdan emin kilsin
Canım nette okuduklarinla bebeğini kiyaslama adıyla seslen hep bebisine zamanla hepsi olurIyi pazarlar kizlar nasilsiniz .sukurler olsun veren Rabbime herkese hayirlisiyla bu duygulari tattirsin .size bisey sormak istiyorum benim kiz bu ayin sonunda 4 ayllik olcak .ama internetten okudugum kadariyla yapmasi gerekenleri yapmiyo.ellerini ortada buludturmuyo kafasuni tam tutamiyo cani istemedijce hayyatta bakmiyo bisey tutamiyo bilmiyom endiselenmem icin daha erkenmi .oyuncaklara pek ilgi gostermuyo .biseyler ters gufiyo gibime geliyo ayaklari bisey dokundugunda titriyo 1.2 saniye kadar .Allahim kimseye ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etsin .korktuklarimizdan emin kilsin
Canim benim inş bu sefer hersey güzel olur dualarim sizinleKızlar selam herkesednzderya m allahım inşaallah nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. 4 4343 ve papyonkilikli Sağolun kızlar amin inşaallah herşey Güzel ilerler kaliteli embiryolarimiz olur. Bana sıra gelince bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın arayip bilgi verecekler cuma günü allah nasip ederse transferim olacak kızlar
Canim benm cokkk sagolun Allah razi olsun sizin yazdiklarinizla rahatliyorum ama elimde olan bisey degul doktor normal dedi .ama benim beynindeki su yuzunden bazi endiselerim her nekadr doktor endise etcek bisey yok desede rahatlayamiyorum esimde aynisimi diyo .iyikide sizler varsiniz canum arkadslarimCanim benim hayirli pazarlarin olsun insallah bak her bebek bir degil ve sakin interneti okuyup neden deme dok bile dio her bebek bu gelisimleei göstermek zorunda degil dio benimki 4 aylikti dönüodu ama 4 aylik olan diger gelisimlerini yapmiodu ki halen yapmio bizimkide dikkatini vermiodu ilgisini cekecek seyler yaptim bebeginin diger özelliklerine bak endiselenme haklisin sen annesin ama kiyaslama sakin ve emin ol internet sadece psikolojini bozar bak anladigim kadariyla ne dersek diyelim bir anne olarak icin rahat degil eger rahatlayacaksa bebeginin dok. Veya saglik ocagindaki dok bi konus belki onlar icini rahatlatacak aciklamayi yapar oyun halin varmi ona yatir benimki tutmayi öyle ögrendi 3 veya 4 aylikti hattapapyonkilikli mada demistim eldiven uzun süreli kullandim ve yanlis yaptim ama ben mecburdum kullanmaya dedigim gibi her bebek özel gelisir 4 aylik die onlari yapmak zorunda degil belki 1 ni yapiordur sen fark etmiosundur
Masallah kuzum yaa bol bol dobdurulmusta kalacak insallah onlari da kardes yaparsin artik. Cok cok gecmis olsun insallah ayni haftada dogum da nasip olur ikimize☺Kızlar selam herkesednzderya m allahım inşaallah nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. 4 4343 ve papyonkilikli Sağolun kızlar amin inşaallah herşey Güzel ilerler kaliteli embiryolarimiz olur. Bana sıra gelince bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın arayip bilgi verecekler cuma günü allah nasip ederse transferim olacak kızlar
Canım çok sevindim geri sayım başladı desene test günü güzel bir degerle burda halay cekeriz hepinizin ayrı ayrı destegini gördüm evlat başka bişey Rabbim herkese yasatsinkizlar aldim bebislerimi cok sukur annemdeyim telefondan yazamiyorum pek dr gene hic ilac vermedi hayrolsun yaa sadece cleksan ve folbiol normal mi dersiniz
Allah razi olsu suzlerden canlar heralde annelik ic gudusu .Allahim evlatlarimiza saglikli gunler gostersin saglik vr sifa versin .bekleyen arkadslarimiza en yakin zamanda onlarda mujdeli haberler verirler insallah .nurse arkasimizda hayirli dogumlar nasip etsin.sizleri seviyoru.mmCanım nette okuduklarinla bebeğini kiyaslama adıyla seslen hep bebisine zamanla hepsi olur
Bende senin gibi stres yyapıyodum kaç Dr götürdüm hepsi normal dedi
Hastanede bi anneyle konuştum kızı kizimdan üç hafta büyük ama yüzüstü dönmüyormus benim kızım dönüyor ama
Her bebek aynı olmuyor
Doktor ne diyorsa odur canım seni çok iyi anlıyorum ben bile halen değişik bi hareket yapsa anneme soruyorum hemen
Rabbim içindeki vesveselerden kurtarsin seni bebisine sağlıklı uzun ömür versin allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?