Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Masallah kuzum yaa bol bol dobdurulmusta kalacak insallah onlari da kardes yaparsin artik. Cok cok gecmis olsun insallah ayni haftada dogum da nasip olur ikimize☺
Allahim hepinizin yuzunu guldir temiz kalblerinizin mukafatjni rabbim tez zamanda versin insallah dogum yapacaginiz gunletde gelecek guzel Allahimin izmiyle

Insallah hepside kalutelu olur .annesi e sıkica tutunurlar yuzu uz hep gulsun.......

Masallah subhanallah yumoslarina birer kaliteli evlat olsunlar insallah saglikla döllenip parcalansinlar gecmis olsun canim benim

Canim benim haklisin bende olsam aynisi olurdum acaba derdim binbir sorular gezerdi kafamda cok ii anliorum ama gececek atlatacaksiniz bunuda zamanla pat die düsecek birincisinde bisey oldumu die basini bekleyecen 2. Cisinde azcik bekleyecen 3. De ise gel òpüm annem dicen cokmu acidi dicen insan zamanla tecrube kazaniomus

Canım inşallahh güzel haberlerin devamı olur.. Önce dnzderya dan sonradan senden güzel haberler alacağız.. Hadi bakalım bebişlerimizin 40ları karışsın inşallahh:)

Canlarım bende yetiştim size bugün mens oldum hayrlısyla yarın başlıyoruz inşallah.. Buarada sizlere bişey sormak istyrm bilyrsnz ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak kamu çalışanlarına izinler kapatıldı raporlar sıkıntılı sizler naptınz rapor aldınız mı?? Bu süreci çalışarak geçiren var mı kızlar..

Yani transferden sonra çalışacaksn.. Ben ne yapacağımı bilemedm ertelesek ertelesek nereye kadar erteleriz sonuçta 3 ay ohal durumu var.. Allah bizimde işimizi rastgetrir inşallah canım. Yarın ola hayrola bi muayene olalım da..sen napyrsn nasıl bebişlerr iki tane koyuldu dimi canm?

4 4343 canim hic endiselenme nettekiler biraz abarti. bak 6 ay olcaz daha donmedi tembel benimki diyip geciyorum endiselenme bence. zaten 4.5 5 aydan sonra bazi seyler yavas yavas oturuyor.
benim bebisdaha bugun aglamayi kesfetti bagiritordu sadece bu aglamiyor bagiriyor diye dr agoturdum deli muamelesi yaptilar bana ama bak bugun ciglik cigliga agladi
ama sana tavsiye tek bir dr bul hep ona git bir kisi takip etsin bebisi

canim ben halen raporla idare ediyorum ama raporum bitince ne olur hic bilmiyorum...

Canım benim çok sevindim yetişmene Insaalah hepimiz sırayla güzel haberler veririz. Allahım inşallah son tedavilerimiz olur.

4 4343 seni çok iyi anlıyorum cnm. Benim de oğlumdan 4 ay büyük yeğenim var. Oğlumla sürekli kıyasladım ve bir ara ben de kafayı yemek üzereydim. Benim oğlum da insanın yüzüne bakmıyor, ayaklarının üzerine basmıyor ve sürekli elleri yumruk şeklindeydi. İnternete bakıp sipastik olduğunu düşünmeye başlamıştım. Taki 6 aylık olduğunda birden hepsini yapmaya başladı. 9 aylık olduk hayırlısıyla şimdiye kadar yüzüstü sırtüstü rahatca dönmesi gerekirken sırttan yüz üstü dönüyo sadece ama tembel benim oğlum da tembel papyoncuğumun söylediği gibi. İnternet sadece kafa bulandırıyor. Sen onunla konuşmaya devam et, sürekli ellerine nesneler uzat ve canlı renkli şeyler göster., özellikle kırmızı turuncu ilgilerini çekiyor ve gerçekten her bebek ayrı.

evettt iş yerimdeyim bileeee işim yorucu değil odamda tek başımayım istediğim zaman çıkıp dolaşabilirim evim çok sıcak zaten gündüz dayanılmaz vakit geçmez yani tamamen kendim için çalışıyorum senin için de hakkında hayırlısı olsun canım illa ki sağlık durumundan bi kolaylıkları olacaktır memurlar da ne yapsın ohal diye ölsün mü Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…