Allahim hepinizin yuzunu guldir temiz kalblerinizin mukafatjni rabbim tez zamanda versin insallah dogum yapacaginiz gunletde gelecek guzel Allahimin izmiyleMasallah kuzum yaa bol bol dobdurulmusta kalacak insallah onlari da kardes yaparsin artik. Cok cok gecmis olsun insallah ayni haftada dogum da nasip olur ikimize☺
Insallah hepside kalutelu olur .annesi e sıkica tutunurlar yuzu uz hep gulsun.......Kızlar selam herkesednzderya m allahım inşaallah nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. 4 4343 ve papyonkilikli Sağolun kızlar amin inşaallah herşey Güzel ilerler kaliteli embiryolarimiz olur. Bana sıra gelince bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın arayip bilgi verecekler cuma günü allah nasip ederse transferim olacak kızlar
Masallah subhanallah yumoslarina birer kaliteli evlat olsunlar insallah saglikla döllenip parcalansinlar gecmis olsun canim benimKızlar selam herkesednzderya m allahım inşaallah nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. 4 4343 ve papyonkilikli Sağolun kızlar amin inşaallah herşey Güzel ilerler kaliteli embiryolarimiz olur. Bana sıra gelince bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın arayip bilgi verecekler cuma günü allah nasip ederse transferim olacak kızlar
Canim benim haklisin bende olsam aynisi olurdum acaba derdim binbir sorular gezerdi kafamda cok ii anliorum ama gececek atlatacaksiniz bunuda zamanla pat die düsecek birincisinde bisey oldumu die basini bekleyecen 2. Cisinde azcik bekleyecen 3. De ise gel òpüm annem dicen cokmu acidi dicen insan zamanla tecrube kazaniomusCanim benm cokkk sagolun Allah razi olsun sizin yazdiklarinizla rahatliyorum ama elimde olan bisey degul doktor normal dedi .ama benim beynindeki su yuzunden bazi endiselerim her nekadr doktor endise etcek bisey yok desede rahatlayamiyorum esimde aynisimi diyo .iyikide sizler varsiniz canum arkadslarim
AMINNNN ECMAIN AMINNN ECMAINN INSALLAH HAYIRLISIYLA CANIMM BENIMM INSALLAHMasallah kuzum yaa bol bol dobdurulmusta kalacak insallah onlari da kardes yaparsin artik. Cok cok gecmis olsun insallah ayni haftada dogum da nasip olur ikimize☺
Canım inşallahh güzel haberlerin devamı olur.. ÖnceKızlar selam herkesednzderya m allahım inşaallah nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. 4 4343 ve papyonkilikli Sağolun kızlar amin inşaallah herşey Güzel ilerler kaliteli embiryolarimiz olur. Bana sıra gelince bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın arayip bilgi verecekler cuma günü allah nasip ederse transferim olacak kızlar
Canlarım bende yetiştim size bugün mens oldum hayrlısyla yarın başlıyoruz inşallah.. Buarada sizlere bişey sormak istyrm bilyrsnz ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak kamu çalışanlarına izinler kapatıldı raporlar sıkıntılı sizler naptınz rapor aldınız mı?? Bu süreci çalışarak geçiren var mı kızlar..
Yani transferden sonra çalışacaksn.. Ben ne yapacağımı bilemedm ertelesek ertelesek nereye kadar erteleriz sonuçta 3 ay ohal durumu var.. Allah bizimde işimizi rastgetrir inşallah canım. Yarın ola hayrola bi muayene olalım da..sen napyrsn nasıl bebişlerr iki tane koyuldu dimi canm?Caniminici cok sevindim insallah 40 larimiz karissin Allahim yaa cok istiyorum nooolluuurrrrr.Canim ben ozel sektordeyim ne izin ne rapor almdim hic RAbbim rast getirdi. Opu gunu bile opudan cikip ise gittim transfer de haftasonuna denk geldi yarin yinr isbasi
canim ben halen raporla idare ediyorum ama raporum bitince ne olur hic bilmiyorum...Canlarım bende yetiştim size bugün mens oldum hayrlısyla yarın başlıyoruz inşallah.. Buarada sizlere bişey sormak istyrm bilyrsnz ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak kamu çalışanlarına izinler kapatıldı raporlar sıkıntılı sizler naptınz rapor aldınız mı?? Bu süreci çalışarak geçiren var mı kızlar..
Canım benim çok sevindim yetişmene Insaalah hepimiz sırayla güzel haberler veririz. Allahım inşallah son tedavilerimiz olur.Canlarım bende yetiştim size bugün mens oldum hayrlısyla yarın başlıyoruz inşallah.. Buarada sizlere bişey sormak istyrm bilyrsnz ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak kamu çalışanlarına izinler kapatıldı raporlar sıkıntılı sizler naptınz rapor aldınız mı?? Bu süreci çalışarak geçiren var mı kızlar..
evettt iş yerimdeyim bileeeeYani transferden sonra çalışacaksn.. Ben ne yapacağımı bilemedm ertelesek ertelesek nereye kadar erteleriz sonuçta 3 ay ohal durumu var.. Allah bizimde işimizi rastgetrir inşallah canım. Yarın ola hayrola bi muayene olalım da..sen napyrsn nasıl bebişlerr iki tane koyuldu dimi canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?