Canım nasılsın test günün ne zaman senin? Bugün embiryolarin gelişimine ilgili bilgi vermek için arayacaklar merakla bekliyorum Rabbim inşaallah can versin kaliteli kaliteli embiryolar olur Insaalah. Kızlar dün yumurtam toplanmıştı hala karnımda hafif ağrı var dr çok yumurta toplandığı için 3 gun kadar ağrı olur dedi ama diğer tedavi de 16 yumurta toplanmıştı gün içinde ağrı sızı geçmişti. Simdikinde 20 toplandı yani 4 yumurta mı bu kadar fark yaptı agrim var hala. Sizde nasıl olmuştu kızlar yumurta toplandıktan sonra iki üç gün ağrı oldu muevettt iş yerimdeyim bileeeeişim yorucu değil odamda tek başımayım istediğim zaman çıkıp dolaşabilirim evim çok sıcak zaten gündüz dayanılmaz vakit geçmez yani tamamen kendim için çalışıyorum senin için de hakkında hayırlısı olsun canım illa ki sağlık durumundan bi kolaylıkları olacaktır memurlar da ne yapsın ohal diye ölsün mü Allah muhafaza
canım iyiyim çok şükür yalnız benim transferimi doğal siklusta denedi ya hoca sadece süreç çok uzamasın diye yumurta geliştirmek için klomen vermişti dün sanırım yumurta çatlama günüydü böyle sancı görmedim yaa ayağa kalkamadım resmen ama benim yumurtlama günlerimde zaten kasık ağrım çok olur ilacında etkisiyle çok daha çok oldu inşallah bişey olmamıştır bebişlerime onun haricinde pek bişey hissetmiyorum kendimi dinlemiyorum kasmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece sabahları papyoncuğumun tavsiyesi bulamacı yapıyorum bir de havuç suyu ve portakal suyuna başlayacağım bugün test günüm haftaya pazartesi ama ben cumartesi kan veririm diye düşünüyorum. inşallah sen de hayırlı haberler alırsın canım ağrı tabi ki olur benim ilk tedavimde 19 yumurta toplanmıştı transfer günü bile çok sancım vardı çok kötüysen parol türü basit bi ağrı kesici al canım ayy çok heyecanlı yaa topiğimiz şenlensin inşallahhCanım nasılsın test günün ne zaman senin? Bugün embiryolarin gelişimine ilgili bilgi vermek için arayacaklar merakla bekliyorum Rabbim inşaallah can versin kaliteli kaliteli embiryolar olur Insaalah. Kızlar dün yumurtam toplanmıştı hala karnımda hafif ağrı var dr çok yumurta toplandığı için 3 gun kadar ağrı olur dedi ama diğer tedavi de 16 yumurta toplanmıştı gün içinde ağrı sızı geçmişti. Simdikinde 20 toplandı yani 4 yumurta mı bu kadar fark yaptı agrim var hala. Sizde nasıl olmuştu kızlar yumurta toplandıktan sonra iki üç gün ağrı oldu mu
Aynen canım ya topik tekrardan canlandı inşaallah peş peşe güzel haberler verince halay çekecez artıkcanım iyiyim çok şükür yalnız benim transferimi doğal siklusta denedi ya hoca sadece süreç çok uzamasın diye yumurta geliştirmek için klomen vermişti dün sanırım yumurta çatlama günüydü böyle sancı görmedim yaa ayağa kalkamadım resmen ama benim yumurtlama günlerimde zaten kasık ağrım çok olur ilacında etkisiyle çok daha çok oldu inşallah bişey olmamıştır bebişlerime onun haricinde pek bişey hissetmiyorum kendimi dinlemiyorum kasmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece sabahları papyoncuğumun tavsiyesi bulamacı yapıyorum bir de havuç suyu ve portakal suyuna başlayacağım bugün test günüm haftaya pazartesi ama ben cumartesi kan veririm diye düşünüyorum. inşallah sen de hayırlı haberler alırsın canım ağrı tabi ki olur benim ilk tedavimde 19 yumurta toplanmıştı transfer günü bile çok sancım vardı çok kötüysen parol türü basit bi ağrı kesici al canım ayy çok heyecanlı yaa topiğimiz şenlensin inşallahh
Canim bebim cok haklisiniz .biliyosunuz ben yurt disindayim burda bebeklere sari bi defter veriliyo her ay komple muayene oluyo .gelisimi hakkinda oyusden tek bi doktora goturmek zirundayiz .hastaneye yattigindada kontrolu oldugundada doktorlar saglikli bi bebeginiz var demislerdi .ama insan rahatlayamiyo nasil bir ic guduyse .onlar diyo endiselenmeniz normal diye ama bundan sonra sizin sayenizde zamana birakacagim Allahim saglikli gunler gostersin herkesin bebisine yeni hamilelerimizide inaniyorum kizlarrrrr hamileyim diye yazacaklar insallah4 4343 canim hic endiselenme nettekiler biraz abarti. bak 6 ay olcaz daha donmedi tembel benimki diyip geciyorumendiselenme bence. zaten 4.5 5 aydan sonra bazi seyler yavas yavas oturuyor.
benim bebisdaha bugun aglamayi kesfetti bagiritordu sadece bu aglamiyor bagiriyor diye dr agoturdum deli muamelesi yaptilar bana ama bak bugun ciglik cigliga agladi
ama sana tavsiye tek bir dr bul hep ona git bir kisi takip etsin bebisi
önemli olan clexan canım onu da vermişkizlar aldim bebislerimi cok sukur annemdeyim telefondan yazamiyorum pek dr gene hic ilac vermedi hayrolsun yaa sadece cleksan ve folbiol normal mi dersiniz
jel vermedi ya ona kaygılandım canım yaa hayırlısı olsun inşallahönemli olan clexan canım onu da vermiş
hergün havuç suyunu ihmal etme canım
sağlıkla tutunsun inşallah
akıntın kahverengi kırmızı bişeyler gelmezse korkma canımjel vermedi ya ona kaygılandım canım yaa hayırlısı olsun inşallah
canım iyiyim çok şükür yalnız benim transferimi doğal siklusta denedi ya hoca sadece süreç çok uzamasın diye yumurta geliştirmek için klomen vermişti dün sanırım yumurta çatlama günüydü böyle sancı görmedim yaa ayağa kalkamadım resmen ama benim yumurtlama günlerimde zaten kasık ağrım çok olur ilacında etkisiyle çok daha çok oldu inşallah bişey olmamıştır bebişlerime onun haricinde pek bişey hissetmiyorum kendimi dinlemiyorum kasmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece sabahları papyoncuğumun tavsiyesi bulamacı yapıyorum bir de havuç suyu ve portakal suyuna başlayacağım bugün test günüm haftaya pazartesi ama ben cumartesi kan veririm diye düşünüyorum. inşallah sen de hayırlı haberler alırsın canım ağrı tabi ki olur benim ilk tedavimde 19 yumurta toplanmıştı transfer günü bile çok sancım vardı çok kötüysen parol türü basit bi ağrı kesici al canım ayy çok heyecanlı yaa topiğimiz şenlensin inşallahh
inşallah canım yaa tedavinin en zor kısmına geldik düşünmeyim diyorum aklımdan çıkmıyor
süper canım gözün aydınKızceler demin haber geldi 20 yumurtanın 15 tanesi olgun çıkmış 9 tanesi döllenmiş şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın tekrar haber verecekler
Canım inşaallah ya hayali bile çok güzel geliyoruz peşine. . Allahım inşallah kaliteli şekilde devam ederlersüper canım gözün aydın
inşallah sıra sizde hadi bebişleri alın gelin
tek başıma bıraktınız beni gebe gebe canım sıkılıyor hadi sizi bekliyorum
Uyyyyuu canim benimmm gozun aydin .Rabbim gonlune gore nssip etsin .insallah kaliteli kaliteli olurlar annelerine tutunurlarKızceler demin haber geldi 20 yumurtanın 15 tanesi olgun çıkmış 9 tanesi döllenmiş şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın tekrar haber verecekler
jele takma o ic rahatlatsin diye. bak benim kanmma oldu jele ragmen igneyi dayadilar.jel vermedi ya ona kaygılandım canım yaa hayırlısı olsun inşallah
massaalllahhh hadi herkeslerden guzel haberler alalimCanım inşaallah ya hayali bile çok güzel geliyoruz peşine. . Allahım inşallah kaliteli şekilde devam ederler
Canım genelde en büyük fire döllenme esnasında veriliyor.. Daha sonraki günler o kadar cok kayıp olmuyor. Ben öyle hatırlıyorum. Korkma inşallahh dondurulacak embiryolarınzda kalır..Kızlar biriniz akıl verin bana lütfen. 20 yumurtanın 5 tanesi yeterli olgunlukta olmadığı için kullanılmadi 15 tane den 9 tanesi döllendi 6 tane ilk günden fire vermiş. hergün birer ikişer fire verir mi ki böyle nasıl oluyordu bu gelişimler unuttum gitti aradan 2 yil geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?