- 21 Şubat 2015
- 47
- 103
- 33
- 36
İnşallah canım inşallah miniğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum. Benimde 4. Gün hiç bi farklıkık hissetmiyorm ara sıra belim hafif ağrıo o kadar inşallah bebeğim benimledir.24 subat sali yani yarin test yaptiriyorum allah kimsenin emegini boşa cikarmasin inş. Hayirli Salih evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin insallah. Beklenen gun geldi catti sonucu burdan paylasacagim sizlerle
dualarımda emek veren isteyen herkes hepimiz var Allahım inşallah hayırlısı nasip etsin inşallah miniğinle dönersin sıkıca tutunur. Ben hep konuşuyorum bebeğim beni bırakma diye inşallah bırakmazlar biziRabbimin selami üzerinize olsun arkadaslar simdi aradilar hamdolsun yarin insallah bir terslik olmazsa transferim var. Dualarinizda bana da yer verin
arkadasim ben de bu ay oyle bir beklemistim adet olmayi bant kullandigim icin gec gelmisti eyvah menepoz belirtisi diye agladigimi biliyorum.:) biz de esimin ailesine soylemedik hatta benim ailem de bilmiyor. Benim durumum biraz farkli manevi destek konusunda sikintilarim var. Esim ben cok yakin bir arkadasim biliyor o kadar. Boylesi daha iyi benim acimdan ilk tedavimde sadece benim ailem biliyordu biraz canimi siktilar cok agladim. Simdi boyle gizli gizli yapiyoruz herseyi. Daha rahat oldu kimseye aciklama yapmadim. Ve bebek istegimi de kimse bilmiyor. Zaten sormuor da kimse canim babam arada bir soracak gibi oluyor ama utanior yine de soylemiyorum cunku anneme soyler biliyorum :) nacizane tavsiyem kv ile aran nasil bilemiyorum ama pek cok sey yoluna girince aciklarsan daha iyi olur belki. En azindan ben oyle dusunuyorum.kızlar yaa yazdıklarınızı okuyunca okadar sabırsızlanıyorumkı bır an once tedavıme baslamak ıstıyorum. herhalde ılk defa reglı oldugumda bukadar mutlu olacagım. bırde bız esımın aılesıne soylemedık. soylemek ıstemıyorum ama galıba mecbur soyleyecegız sagolsun annem maddı olarak cok destek oldu ama bırazda borclar var, yetmeyecek bende artık esıme soyledım bıraz sızınkılerden yardım ısteyelım dıye ama bır tarafım hala bosver soyleme dıyor...
Amin kader ortagim. Hep olumlu dusunelim hep berabwr dua edelim. Insallah bu konuda yazan herkes bebis sahibi olur. Kasim aralik gibi de nufus patlamasi olur ulkede :)dualarımda emek veren isteyen herkes hepimiz var Allahım inşallah hayırlısı nasip etsin inşallah miniğinle dönersin sıkıca tutunur. Ben hep konuşuyorum bebeğim beni bırakma diye inşallah bırakmazlar bizi
Hadi massalllaahhh hersey yolunda gider umarim :)Selam kızlar herkese hayırlı günler olsun... Bugün kontrolüm vardı çarşamba günü yumurtalar toplanacak yum boyutu 18 ve 19 mm endometrium 10 mm sanırım 17 18 yumurta var hayırlısı olsun.
@ 321BIETEN ccanım insallh sonun pozitif çıkar
Amin canım inşallah seninde yarın transferin iyi gecer ve sonunda güzel haberlerini alırızHadi massalllaahhh hersey yolunda gider umarim :)
Arkadasim bant kullanimindan sonra benim de adetim hem gec geldi hem de hep kahverengi geldi ve normalden uzun surdu. Yine de dr a bi danis tabimerhaba arkadaşlar bende östrojen bantlarını kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundaysa bebişlerime kavuşmak için gün verilcek yumurta toplama işleminden sonra adetim çok geç geldi ilaçlarla zor geldi şimdide halen kahverengi lekelenmelerim var korkuyorum kistim oluşmuş boşaltıldı şimdi bu lekelenmelerin bitmemesi beni ürkütüyor
aslında dogru soluyorsun canım bende sadece anneme söyledim baska kımse bılmıyor. esım soyleyelım dıyor aslında ben ıstemıyorum.arkadasim ben de bu ay oyle bir beklemistim adet olmayi bant kullandigim icin gec gelmisti eyvah menepoz belirtisi diye agladigimi biliyorum.:) biz de esimin ailesine soylemedik hatta benim ailem de bilmiyor. Benim durumum biraz farkli manevi destek konusunda sikintilarim var. Esim ben cok yakin bir arkadasim biliyor o kadar. Boylesi daha iyi benim acimdan ilk tedavimde sadece benim ailem biliyordu biraz canimi siktilar cok agladim. Simdi boyle gizli gizli yapiyoruz herseyi. Daha rahat oldu kimseye aciklama yapmadim. Ve bebek istegimi de kimse bilmiyor. Zaten sormuor da kimse canim babam arada bir soracak gibi oluyor ama utanior yine de soylemiyorum cunku anneme soyler biliyorum :) nacizane tavsiyem kv ile aran nasil bilemiyorum ama pek cok sey yoluna girince aciklarsan daha iyi olur belki. En azindan ben oyle dusunuyorum.
Bir de canim gercekten bu durumu yasamayan anlayamiyor. Herkea birsey soyler. Bilmem kimin gelini sunu yemis olmus su dra gitmis olmus. Bu surecin en onemli ilaci mutluluk ve stressizlik.yine de sen bilirain ama durum da bu. Benim kendi annem anlamadi ki beni baskasi anlasin dedim sustum oturdum :))) Allah yardimcin olsun.aslında dogru soluyorsun canım bende sadece anneme söyledim baska kımse bılmıyor. esım soyleyelım dıyor aslında ben ıstemıyorum.
Canım ben göz kararı koydum yaklaşık bi kase balın içine bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı tarçın koyup her yerken karıştır macun gibi oluyor kıvamışifa olsun canım[/QUOTE ]
Tamam canım teşekkür ederim. İnşallah
Selam kızlar herkese hayırlı günler olsun... Bugün kontrolüm vardı çarşamba günü yumurtalar toplanacak yum boyutu 18 ve 19 mm endometrium 10 mm sanırım 17 18 yumurta var hayırlısı olsun.
@ 321BIETEN ccanım insallh sonun pozitif çıkar
Canım benim Allah yardımcın olsun. Daha günü gelmemiş demekki diyip sabretmekten başka çare yok. Yılmak yok, umudunu kaybetme sakın. İnşallah kendiliğinden kısa zamanda hamile kalırsın. Dualarımız seninle.Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
Bebek kelimesine alışalım tatlım, neye uğraşıyoz ya. Bu arada doktorumu aradım, kanama devam etseydi sorun teşkil ederdi, ama az birşey olup kesildiği için tahrişten yada tutunmadan kaynaklıdır endişe etmeyin dedi. Ohhh içim rahatladı.Kızlar bu arada ben doktorumu aradım, sürekli ağrım var hiç geçmiyor dedim, hormonlardan dolayı rahim ve yumurtalıklar genişliyor, normal dedi, parol içebilirmişim dayanamazsam bebeğe zarar vermez dedi _o bebek dedikçe benim içim bi tuhaf oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?