Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

24 subat sali yani yarin test yaptiriyorum allah kimsenin emegini boşa cikarmasin inş. Hayirli Salih evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin insallah. Beklenen gun geldi catti sonucu burdan paylasacagim sizlerle
İnşallah canım inşallah miniğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum. Benimde 4. Gün hiç bi farklıkık hissetmiyorm ara sıra belim hafif ağrıo o kadar inşallah bebeğim benimledir.

Rabbimin selami üzerinize olsun arkadaslar simdi aradilar hamdolsun yarin insallah bir terslik olmazsa transferim var. Dualarinizda bana da yer verin
dualarımda emek veren isteyen herkes hepimiz var Allahım inşallah hayırlısı nasip etsin inşallah miniğinle dönersin sıkıca tutunur. Ben hep konuşuyorum bebeğim beni bırakma diye inşallah bırakmazlar bizi

arkadasim ben de bu ay oyle bir beklemistim adet olmayi bant kullandigim icin gec gelmisti eyvah menepoz belirtisi diye agladigimi biliyorum.:) biz de esimin ailesine soylemedik hatta benim ailem de bilmiyor. Benim durumum biraz farkli manevi destek konusunda sikintilarim var. Esim ben cok yakin bir arkadasim biliyor o kadar. Boylesi daha iyi benim acimdan ilk tedavimde sadece benim ailem biliyordu biraz canimi siktilar cok agladim. Simdi boyle gizli gizli yapiyoruz herseyi. Daha rahat oldu kimseye aciklama yapmadim. Ve bebek istegimi de kimse bilmiyor. Zaten sormuor da kimse canim babam arada bir soracak gibi oluyor ama utanior yine de soylemiyorum cunku anneme soyler biliyorum :) nacizane tavsiyem kv ile aran nasil bilemiyorum ama pek cok sey yoluna girince aciklarsan daha iyi olur belki. En azindan ben oyle dusunuyorum.

Amin kader ortagim. Hep olumlu dusunelim hep berabwr dua edelim. Insallah bu konuda yazan herkes bebis sahibi olur. Kasim aralik gibi de nufus patlamasi olur ulkede :)

Hadi massalllaahhh hersey yolunda gider umarim :)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Merhaba arkds lar ben de sizi takip ediyorum ablam icin onunda yarın test gunu ve oyle heyecanlıyız ki ailecek ben başka şehirde yaşıyorum her gün telefonda konuşuyoruz..Burada ablam icin umut ariyorum durum su ki bir tane embriyo ile çıktılar bu yola..oönce enistem mikrotese oldu şükür ki Sperm bulundu ablamdan 9 yumurta toplandı ve en iyi döllenen geriye 1 tane kaldı transfer edildi ama biz çok umutluyuz. .allahın izniyle tutunacak benim yigeninin. .her gün aklımda oturup 9 aylik kizimla dua ediyoruz inşallah buradaki arkadaşlar in da ablamin da gonlundeki minikler onlarladir. .ddualarım sizinle Allah büyük ol der ve olur..

merhaba arkadaşlar bende östrojen bantlarını kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundaysa bebişlerime kavuşmak için gün verilcek yumurta toplama işleminden sonra adetim çok geç geldi ilaçlarla zor geldi şimdide halen kahverengi lekelenmelerim var korkuyorum kistim oluşmuş boşaltıldı şimdi bu lekelenmelerin bitmemesi beni ürkütüyor

Arkadasim bant kullanimindan sonra benim de adetim hem gec geldi hem de hep kahverengi geldi ve normalden uzun surdu. Yine de dr a bi danis tabi

aslında dogru soluyorsun canım bende sadece anneme söyledim baska kımse bılmıyor. esım soyleyelım dıyor aslında ben ıstemıyorum.

aslında dogru soluyorsun canım bende sadece anneme söyledim baska kımse bılmıyor. esım soyleyelım dıyor aslında ben ıstemıyorum.
Bir de canim gercekten bu durumu yasamayan anlayamiyor. Herkea birsey soyler. Bilmem kimin gelini sunu yemis olmus su dra gitmis olmus. Bu surecin en onemli ilaci mutluluk ve stressizlik.yine de sen bilirain ama durum da bu. Benim kendi annem anlamadi ki beni baskasi anlasin dedim sustum oturdum :))) Allah yardimcin olsun.

Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.

canım ne zmaan başlamıştın ilaç kullanmaya

321bieten Canım çok üzüldüm Rabbimin vardır bir bildiği üzülme demek dile kolay biliyorum.ama sen sağlıklı olacaksın ki herşey olsun.Allahım sabrını versin

Canım benim Allah yardımcın olsun. Daha günü gelmemiş demekki diyip sabretmekten başka çare yok. Yılmak yok, umudunu kaybetme sakın. İnşallah kendiliğinden kısa zamanda hamile kalırsın. Dualarımız seninle.

Bebek kelimesine alışalım tatlım, neye uğraşıyoz ya. Bu arada doktorumu aradım, kanama devam etseydi sorun teşkil ederdi, ama az birşey olup kesildiği için tahrişten yada tutunmadan kaynaklıdır endişe etmeyin dedi. Ohhh içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…