- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
siringa ile veriyorum. benim ki biberon da almiyor sagdigim sutu de oyle veriyorum.papyonkilikli R ravza54 @dianthus kizim su icmiyor siz nasil iciriyorsunuz
Ek gıdaya basladik su İçmesi lazım icmiyor alıştırma bardağı aldım biberondanda icmiyor kaşıkla veriyorum geri puskurtuyor gece uykudayken bi kere çekiyor su olduğunu anlayınca çekmiyor
ya bak burda da acilmiyor. esime de yolladim ALLAH RAZI OLSUN ADAMLARDAN diyor
Canım benim Dr saat 13 ile 16:00 arasında vur demişti yanlış hatırlamıyorsam Dr arayip sorsan canım ya bugün dediği saatte yapardın. ..Kızlar size bişey sormak istyrm. Benm pazrtesi muayene saatm 18.30 du ilaçları aldım eve geldim derken 20.00 oldu bende iğnelere hemen başladım ama şimdi aklıma takılıp duruyor bu tüp bebek ilaçlarını ne zaman kullanıyorduk. Gece gündüz farkedyr muydu..
Ayy canm aradm şimdi bişey olmaz ne zaman başladysanz ozaman devam edin dedi.. Ama aynı saatte yaptrmaya özen göstern dedi.. Doz değişkliği açısından daha iyi olur dedi.. Çünkü benm doktrm üniverstede hoca anca 17den sonra randevu alablyrz. Rahatladım valla iki gündür kafamı kurcalıyor. İki gündür de iğnelerden sanırım migrenm tuttu gözümü açamadm resmen.. Rahtladm şimdi :)Canım benim Dr saat 13 ile 16:00 arasında vur demişti yanlış hatırlamıyorsam Dr arayip sorsan canım ya bugün dediği saatte yapardın. ..
Canım adetliyken okuyablrz dimi.. Bana da 100 er yazarmsnCANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH
OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
tabi ki okuyoruz canım yazdım hemenCanım adetliyken okuyablrz dimi.. Bana da 100 er yazarmsn
Insallah guzel gunler bekliyo Allahin izniyle tutunacaklar insallah Rabbim yuzunu guldirsun canimGünaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
Banada 100 yaz canimCANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH
OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
Canim cahilligimi mazur gör gebelik asisi ne ilk defa senden duydumKızlar selam. Bugün gebelik aşısı yaptılar bana yarın allah nasip ederse transferim var. içinizde gebelik aşısı yaptıran var mı inşaallah faydası olur. Bu aradaaysesahra buralarda mı ben mi gözden kaçırdım neredesin canım ses ver
Kızlar selam. Bugün gebelik aşısı yaptılar bana yarın allah nasip ederse transferim var. içinizde gebelik aşısı yaptıran var mı inşaallah faydası olur. Bu aradaaysesahra buralarda mı ben mi gözden kaçırdım neredesin canım ses ver
Canım tesbih bunlar okuyabilirsin kırmızı mabi her daimKizlar ozurdilerim ben almistim ya 100 neyazikki benim oirmizilar gelmis ozurdilerim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?