Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

siringa ile veriyorum. benim ki biberon da almiyor sagdigim sutu de oyle veriyorum.

Kızlar size bişey sormak istyrm. Benm pazrtesi muayene saatm 18.30 du ilaçları aldım eve geldim derken 20.00 oldu bende iğnelere hemen başladım ama şimdi aklıma takılıp duruyor bu tüp bebek ilaçlarını ne zaman kullanıyorduk. Gece gündüz farkedyr muydu..

Canım benim Dr saat 13 ile 16:00 arasında vur demişti yanlış hatırlamıyorsam Dr arayip sorsan canım ya bugün dediği saatte yapardın. ..

Canım benim Dr saat 13 ile 16:00 arasında vur demişti yanlış hatırlamıyorsam Dr arayip sorsan canım ya bugün dediği saatte yapardın. ..
Ayy canm aradm şimdi bişey olmaz ne zaman başladysanz ozaman devam edin dedi.. Ama aynı saatte yaptrmaya özen göstern dedi.. Doz değişkliği açısından daha iyi olur dedi.. Çünkü benm doktrm üniverstede hoca anca 17den sonra randevu alablyrz. Rahatladım valla iki gündür kafamı kurcalıyor. İki gündür de iğnelerden sanırım migrenm tuttu gözümü açamadm resmen.. Rahtladm şimdi :)

CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet

Canım adetliyken okuyablrz dimi.. Bana da 100 er yazarmsn

CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
NursELmira ....................................100 er adet

Günaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
Insallah guzel gunler bekliyo Allahin izniyle tutunacaklar insallah Rabbim yuzunu guldirsun canim

Banada 100 yaz canim

Canim cahilligimi mazur gör gebelik asisi ne ilk defa senden duydum

aysesahra bayadir sessiz anlamadim ben de. gebelik asisimi bilmiyorum ama transfer sonrasi hcg yani catlatma ignesi vuruldum ben

Canlarım ya iyi Olduğumu söyleyemem ilaç da kullanmıyorum ama bi agresiflik gerginlik var üstümde ağlama hissi son haddinde bugün biraz karnım ve belim de ağrıyor test günüm pazartesi ne diyim gayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…