Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin inşaallah herşey gönlünce olsun. Kaliteli kaliteli yumilerin büyüsün...

Canım genelde en büyük fire döllenme esnasında veriliyor.. Daha sonraki günler o kadar cok kayıp olmuyor. Ben öyle hatırlıyorum. Korkma inşallahh dondurulacak embiryolarınzda kalır..
Evdr canım bende dondurma olsun diye inşaallah daha fire vermesin istiyorum Rabbim embiryolarimizin kaliteli olmasını nasip etsin inşaallah sonra sıkı sıkı tutulmasını nasip etsin inşaallah bu son tedavilerimiz olur

Canım benim 12 tane felandi beşinci güne dört tane kaldı ikisi donduruldu ikisi transfer edildi kimyasal gebelik oldu bir ay sonra dondurulmuş iki embriyo transfer edildi biri tuttu dört tanenin içinde biri ile gebelik elde ettik inş senin yumurtalarda güzel güzel gelisirler olumsuz düşünme vücudunu hazırla bebislere transfer ne zaman olacak

Canım son tedavimiz seninle aynıydı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim bu sefer Çifter Çifter sevindirsinuykusuz gecelerin olsun bebisler uyuduğu zaman hangi işi yapsam diye düşün emi

Canım inşaallah benim de hem transfer için hem dondurma için embiryo kalır ona dua ediyorum. Valla canım ya çarşamba günü 3. Gün embiryosu ya da cuma günü 5. Gün embiryosu transfer edilecek. Embiryolarin gelişim durumuna göre belli olacak bugün embiryolarin 1. Günüydü yarın ikinci günü olacak arayip haber verecekler. Canım sence Yarın belli olur mu çarşamba günü transfer olup olmayacağı

Canım son tedavimiz seninle aynıydı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim bu sefer Çifter Çifter sevindirsinuykusuz gecelerin olsun bebisler uyuduğu zaman hangi işi yapsam diye düşün emi
Canım benm ne kadar güzel dua ediyosun öyle :)) evet ilk tedavimde birlkteydk ondan sonra bi pozitif sonucum oldu ama devam etmedi. İnşallah bu kez pozitifide alırım sonuna kadar devam da eder senin söyledklerinde olur.. Bu kez yine 3 kişi çıktık yola inşallah 3mzde güzel sonuçlar alabilirz..

Evet bi gün önce söylüyorlar yada aynı gün cagiriyorlar hayırlısı olsun üçüncü gün dördüncü gün beşinci gün farketmez yeterki tutunup sağlıklı bir şekilde dokuz ay karnında bir ömür seninle olsun inş

Canım çoğunluk ilk gün gidiyor sonra o kadar eksilmiyor korkma bir tane olsun bizim olsun . 3. Gün transferi olacaksa yarın haber verirler başka topikte birine 2. Gün transfeti yaptılar bugün pozitifi aldı darısı bize

Aminnn amin canım hadi hayırlı olsun gelin peşimden doğuma ladar gidelimmmmm

Aminnn amin canım hadi hayırlı olsun gelin peşimden doğuma ladar gidelimmmmm
Su perisi86 ve benim gibi sanirim 15 gun var bebisler arasinda onun bebisi benimkinden 15 gun buyuk diye hatirliyorum. ama tedavi sonucumuzu ayni gun almistik ayyy hadi insallah sinuclar guzel olur. uzun zamandir bu konuda pozitif haberi almadik...

Su perisi86 basaladin mi ek gidaya sormustun ya dr bize baslatti 1 ay olacak.neredeyse haril gurul yogurt ve meyve yedirmeye calisiyorum.
Canım başladım bende ah yese yemiyor yoğurt,meyve püresi sebze çorbası verdim ama ilk defa dün corbasini bitirdi kaşık maması yemiyor kuş üzümlü tahilli aptamil aldım yemedi muhallebi bi kere yaptım yemedi bugün yine yapıcam pirinç unlu muhallebi meyve katicam içine
Cici Bebe bisküvi katan olmuş sen hiç denedinmi

wuhuuu masaalllah sen bayagi denemissin ben daha yogurt ve meyve puresindeyim sebze corbasi bidahakibay baslicam. ben meyve puresinin icine beb biskuvisi verdim ama cici bebe degil hipp diye bir markaninkini verdim. yogurduda pekmezle veriyorum sade hic yemiyor. bir de simdi hasta oksuruyor malesef ki daha da zor yiyor. geen ay 200 gr aldi insallah bu ay artar biraz daha...

Canım benimkide arada öksürüyor oyunmu yapıyor anlamadım bence baslayabilirsin sebze çorbasınada anne sütü devam sutude veriyorum
Kan damlası veriyormusun bir aydır veriyorum
Kilo alımı iyi kızımın 600 ile 700 gr arası alıyor maşallah
Seninkide alır alissin ek gidaya muhallebi dene aptamil devam sutude kilo aldırıyor

papyoncum ukalalık gibi olmasın ama şöyle bir bilgiyi halk arasında da hep duyarım bi araştır istersen :
Pekmeze yoğurt veya süt eklemek :
Genellikle anneler faydalı olduğunu düşündüğü için çocuklarına yedirdikleri pekmeze yoğurt
veya süt katar ya da tam tersi süte pekmez ekler. Hâlbuki sütün içinde bulunan kalsiyum,
pekmezde bulunan demirin emilimini azaltıyor. Demir, C vitamini ile birlikte tüketildiğinde
emilim artıyor ve C vitamini demirin vücutta daha iyi kullanılmasını sağlıyor. Bu sebeple
pekmez, süt yerine portakal suyu ile karıştırılırsa çok daha faydalı olacaktır

GÜNAYDIN CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet

Canım 100 ER ADET Yazar mısın allah kabul etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…