Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
maşallah canım hadi gözün aydın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Rabbim utandırmasın inşallah

canim ben hic mama vermedim benim kiza. elimden geldigince hazir gida tuketmemeye calisiyorum ama muhallebiyi deniycem mutlaka sebze corbasina da yakin vakitte geceyim. demire baslamadim ben dr tavsiyeetmedi 6 ay sonrasi daha iyi olur dedi ben de ona baglivkaldim am etrafimdaki jerkes basladi.
estagf. olur mu hic ukalalik bilgi paylasilarak buyir. aslina bakarsan pekmezle yogurt vermemin nedeni demir alsin diyedegil tatlandirsin icindeki dogal seker de kilo yapsin doye. sade yogurdu hic yemiyor. yuce yaradanim en tez vakitte bunlari tecrube etmeyi nasip etsin herbirimize...

bana da simdilik 100 yazar misin?
Günaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
bir an ayni heycani hissettim canim ya. Hadi insallahhhh...

CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet

kizlar onedioda tarihin ilk tup bebegi diye bir yazi vardi okudunuz mu? arkadasim yollamis bana da link kopyalayamiyorum

dnzderya m cok duygulandim canim benim yerime S Sky_sun ve sana okuyalim 2 nize lütfen rica ediorum 2 niz icin hayirlisi olmasi icin lútfen rica ediorum bana sonrada okuruz okumasakta dualarinizdayim hep biliorum
Canım başladık ben okudum bile haftasonuna kadar senin duanı tamamlayalım sonra bize de okuruz bitanem nasılsa her daim dualarda birlikteyiz

papyonkilikli R ravza54 dianthus kizim su icmiyor siz nasil iciriyorsunuz
Ek gıdaya basladik su İçmesi lazım icmiyor alıştırma bardağı aldım biberondanda icmiyor kaşıkla veriyorum geri puskurtuyor gece uykudayken bi kere çekiyor su olduğunu anlayınca çekmiyor

Canim benim tedavin hayirli olsun insallah yuzu gulenlerden olursun diger rkaslariminda yuzu guler.hep beraber seviniriz

Su perisi86 canim benim ben ilk bardakla verdim valla biveron kullanmioruz avent penguen aldim akitmio ama yinede icmio bardak kullanmayi cok sevio bardakla dene bide canim sen icerken onada icir yada su icmiosa dok. Danis su alabilecegi icecekleri ver kimi sevmio suyu

Kizlar valla benimkide bisey yemio herseyi reddedio ki zate alerjik ekzamayiz ve bircok sey yasak ama mecbur deldim yasagi azda olsa veriorum ama nerdeee birtek yogurt yiyo ve emio ac olunca mecbur yicek diorum teselli ediorum kendimi en iisi cok takmamak sagligi olsun da kilosu yeter bunlarada sûkûrler olsun

Kız istanbulda ulaşım ücretsiz değil mi bugünler de bol bol gexin kocişle bebişle bi daha zor fırsat bulursunuz
Aynen canım geldiğimiz günden beri bedava hesap yaptık gezidigimiz her ulaşıma para verseydik 700 milyon falan yapardı. Düşün artık ne kadar gezip tozdugumuzu istanbulu altını üstüne getirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…