maşallah canım hadi gözün aydın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Rabbim utandırmasın inşallahGünaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
canim ben hic mama vermedim benim kiza. elimden geldigince hazir gida tuketmemeye calisiyorum ama muhallebiyi deniycem mutlaka sebze corbasina da yakin vakitte geceyim. demire baslamadim ben dr tavsiyeetmedi 6 ay sonrasi daha iyi olur dedi ben de ona baglivkaldim am etrafimdaki jerkes basladi.Canım benimkide arada öksürüyor oyunmu yapıyor anlamadım bence baslayabilirsin sebze çorbasınada anne sütü devam sutude veriyorum
Kan damlası veriyormusun bir aydır veriyorum
Kilo alımı iyi kızımın 600 ile 700 gr arası alıyor maşallah
Seninkide alır alissin ek gidaya muhallebi dene aptamil devam sutude kilo aldırıyor
estagf. olur mu hic ukalalik bilgi paylasilarak buyir. aslina bakarsan pekmezle yogurt vermemin nedeni demir alsin diyedegil tatlandirsin icindeki dogal seker de kilo yapsin doye. sade yogurdu hic yemiyor. yuce yaradanim en tez vakitte bunlari tecrube etmeyi nasip etsin herbirimize...papyoncum ukalalık gibi olmasın ama şöyle bir bilgiyi halk arasında da hep duyarım bi araştır istersen :
Pekmeze yoğurt veya süt eklemek :
Genellikle anneler faydalı olduğunu düşündüğü için çocuklarına yedirdikleri pekmeze yoğurt
veya süt katar ya da tam tersi süte pekmez ekler. Hâlbuki sütün içinde bulunan kalsiyum,
pekmezde bulunan demirin emilimini azaltıyor. Demir, C vitamini ile birlikte tüketildiğinde
emilim artıyor ve C vitamini demirin vücutta daha iyi kullanılmasını sağlıyor. Bu sebeple
pekmez, süt yerine portakal suyu ile karıştırılırsa çok daha faydalı olacaktır
bana da simdilik 100 yazar misin?GÜNAYDIN CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH
OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
dnzderya ........................................200 er adet
bir an ayni heycani hissettim canim ya. Hadi insallahhhh...Günaydın kızlar. Demin hastaneden aradılar bugün 12 tane yumurta döllenmiş 3 tane geriden gelmiş embiryo 29 temmuz transfer dedi 1. Kalitede de orta kalitede embiryolarin var dedi şükür Rabbime
Canım başladık ben okudum bile haftasonuna kadar senin duanı tamamlayalım sonra bize de okuruz bitanem nasılsa her daim dualarda birlikteyiz
Canim benim tedavin hayirli olsun insallah yuzu gulenlerden olursun diger rkaslariminda yuzu guler.hep beraber sevinirizKızlar şimdi doktrdan geliyrm.. Bismillah dedik başladık yola.. Allahım hayırlara çıkarsın inşallahh güzel sonuçlarımız olur. Bu kez klomen+puregon+menogon la devam edyrz tedaviye. Ertelesek mi başlasak mı derken başlama kararı aldık. Rabbim utandırmasn aldığmz karardan..
Ne hizlisin kuzum yaz ozaman bana her zamanki sayiyi 200 ser cansiniz siz ya tesekkür ederimCanım başladık ben okudum bile haftasonuna kadar senin duanı tamamlayalım sonra bize de okuruz bitanem nasılsa her daim dualarda birlikteyiz
Kız istanbulda ulaşım ücretsiz değil mi bugünler de bol bol gexin kocişle bebişle bi daha zor fırsat bulursunuzEvet canım az kaldı zor günleri atlattım inşaallah Rabbim nasip eder bundan sonra ki günler heyecan dolu olacak
Aynen canım geldiğimiz günden beri bedava hesap yaptık gezidigimiz her ulaşıma para verseydik 700 milyon falan yapardı. Düşün artık ne kadar gezip tozdugumuzu istanbulu altını üstüne getirdikKız istanbulda ulaşım ücretsiz değil mi bugünler de bol bol gexin kocişle bebişle bi daha zor fırsat bulursunuz
Ohhh ne güzel moral motivasyon tam gelsin bebişler dolsun göbişlerAynen canım geldiğimiz günden beri bedava hesap yaptık gezidigimiz her ulaşıma para verseydik 700 milyon falan yapardı. Düşün artık ne kadar gezip tozdugumuzu istanbulu altını üstüne getirdik
Aynen canım inşaallah daha halay çekecez burdaOhhh ne güzel moral motivasyon tam gelsin bebişler dolsun göbişler
Heyecan aksiyon stresli bir film olcakinsallah canim benim 9 aylik ve sonra bir ömúrlûk filminiz baslasin hic bitmesinEvet canım az kaldı zor günleri atlattım inşaallah Rabbim nasip eder bundan sonra ki günler heyecan dolu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?